Τι θα γινει με την εγκληματικοτητα?

TGD

Reaction score
9.569

ika

News
Reaction score
15.691
Θήβα....

'Η κλοπή αυτή έρχεται μετά από σειρά διαρρήξεων σε όλη την Θήβα τις τελευταίες ημέρες, που έχουν θορυβήσει πάρα πολύ τους κατοίκους της πόλης..."
Άργησαν να θορυβηθούν πολύ κι' αυτοί.
Πάντως κάποιοι θα μπορέσουν να κάνουν την εκδρομή... κάποια στιγμή χωρίς να καρφωθούν

Reaction score
1.001
Θήβα....

'Η κλοπή αυτή έρχεται μετά από σειρά διαρρήξεων σε όλη την Θήβα τις τελευταίες ημέρες, που έχουν θορυβήσει πάρα πολύ τους κατοίκους της πόλης..."
Άργησαν να θορυβηθούν πολύ κι' αυτοί.
Πάντως κάποιοι θα μπορέσουν να κάνουν την εκδρομή... κάποια στιγμή χωρίς να καρφωθούν
Παντως εχει μπολικους με στοιχεια ομοιογένειας η περιοχη.

TGD

Reaction score
9.569

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
37.924

Ξεκίνησαν νωρίς την περίοδο της πυροπροστασίας και τα καθαρίζουν, ως ευσυνείδητοι πολίτες, τα πάντα

ika

News
Reaction score
15.691
Είναι fake όλα αυτά.
Αφού

Last edited:

Reaction score
5.589
Για να καταλάβω, της ζήτησε 100 ευρώ ο γύφτος για τη δουλειά που υποτίθεται έκανε ως υπάλληλος της ΔΕΗ, και η 84χρονη τότε γιαγιά πήγε στο σημείο στο παρτέρι που είχε θαμμμένα τα βάζα με τα 110.000 ευρώ, έβγαλε μπροστά του 100 ευρώ από το ένα βάζο και του έδωσε;
Μυαλό είχε να τα θάβει, μυαλό δεν είχε να μην τα εμφανίσει στον γύφτο ή στον οποιονδήποτε;
Ο γιος της άραγε ήξερε για τα βάζα;

Reaction score
3.736
Είναι fake όλα αυτά.
Αφού
Μας το έβαλες για την Πρωταπριλιά, ε;

Reaction score
5.589
Νέο ίδιο περιστατικό, με 200.000 ευρώ αυτή τη φορά που μία 82χρονη είχε κρατημένα στο σπίτι, πριν της τα αρπάξουν άλλοι "υπάλληλοι της ΔΕΗ".

Μήπως κάτι πρέπει να γίνει με τις γιαγιάδες που κρατάνε τόσα λεφτά σπίτι, αντί να τα βάζουμε με τους "υπαλλήλους της ΔΕΗ";

ika

News
Reaction score
15.691
Μας το έβαλες για την Πρωταπριλιά, ε;
Οχι καλέ.
Το έβαλα γιατί νόμιζα πως το παραπάνω post του TGD ήταν πρωταπριλιάτικο, για να υπερασπιστώ την υπουργάρα μας.

x_gsc18831_b.jpg

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
37.924
Πρώτον, γιατί σύμφωνα με τον "προηγούμενο ΠΚ" για πράξη που μεταδίδεται ότι έγινε τον Ιούλιο του 2019;
Ο Νέος ΠΚ έχει ισχύ από 1.7.2019.

Δεύτερον, και με τον νέο ΠΚ, μπορούσε να ρίξει και 5 έτη φυλάκιση. Όχι μόνο 3.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
37.924

'δεν έκαναν τίποτα οι περαστικοί'.
Και το λέει το άρθρο ως τι; Ως ψόγο και ως παραδείγμα προς αποφυγήν, μη αποδεκτού μέτρου κοινωνικής συμπεριφοράς;

Με τέτοια δικαιοσύνη και ποινικοποίηση και διωγμό του καλού Σαμαρείτη, ούτε κι εγώ νομίζω πως θα έκανα κάτι.
Εμ να κινδυνευσει η ζωή μου, εμ να βρεθώ και κατηγορούμενος.

Reaction score
3.736

Και το λέει το άρθρο ως τι; Ως ψόγο και ως παραδείγμα προς αποφυγήν, μη αποδεκτού μέτρου κοινωνικής συμπεριφοράς;

Με τέτοια δικαιοσύνη και ποινικοποίηση και διωγμό του καλού Σαμαρείτη, ούτε κι εγώ νομίζω πως θα έκανα κάτι.
Πράγματι, κακή επιλογή ο τίτλος του άρθρου.
Θα κάνεις ό,τι μπορείς να βοηθήσεις εφόσον δεν κινδυνεύεις ο ίδιος.
Είναι και ο πρώτος κανόνας για την παροχή Πρώτων Βοηθειών.

ika

News
Reaction score
15.691

έλαα τώρα...
Επίπληξη και σπίτι του, Πάσχα έρχεται.

Reaction score
28

Εδω ο αλλος ο ημιτρελλος στο Κορωπι,
- μαχαιρωσε εναν στο λεωφορειο
- μπηκε στο αστυνομικο τμημα με ενα κατσαβιδι (ουτε καν οπλο)
-μαχαιρωσε τον Αξ.Υπηρεσιας,
- μαχαιρωσε τον Διοικητη
και αν δεν ερχοταν η μοναδικη μαχιμη αστυνομικη ομαδα της ΔΙ.ΑΣ. να τον πυροβολήσει....ακομα θα μαχαίρωνε.
Βαλτε τώρα με το μυαλο σας πόσο απροστατευτος ειναι ο απλος πολίτης

Reaction score
28
Δεν έχουμε αρκετούς και δεν φτάνουν για μας τους πληβείους, μόνο για τους Γραμματείς και τους Φαρισαίους.
Κανενα προβλημα.
Σεβαστό και κατανοητο.
Αλλα δεν μπορουν να μας αρνουνται το δικαιωμα στην αυτοαμυνα οταν οι ιδιοι αποδεχονται οτι δεν μπορουν να μας προσφερουν ασφάλεια.

TGD

Reaction score
9.569

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.888
Members
38.382
Νεότερο μέλος
akis4525