Ηχητικές και γευστικές απολαύσεις στην Θεσσαλονίκη - To Kοτσιδόσπιτο

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.668
Σημερα ειχα την χαρα και την τιμη να ερθει στο σπιτι μας ο αγαπημενος εξ Αθηνων Μιχαλης Κανακακης, @Tidal ,

ακούσαμε το αρκετα ανανεωμενο συστημα που κενταει παραπανω ομολογουμενως, φαγαμε , ηπιαμε πολυ λιγο, χορεψαμε, ακουσαμε κ Λεξ εννοειται οπως κ πολλες κ διαφορες ακομα μουσικες!

μια πολυ ομορφη ακομα βραδια για μια ακομα φορα!

28408074-35D8-4E20-A387-20280ED34930.jpeg

Ευχαριστω Μιχαλη φιλαρακι μου!

Reaction score
2.020
ΦΙΛΕ μου Γιάννη! Δεν έχω λόγια να εκφράσω τα συναισθήματα μου για σένα και τη φιλία μας! Κάθε φορά που ανεβαίνω Θεσσαλονίκη μας σκλαβώνεις με τη φιλοξενία σου!

Όσον αφορά το σύστημα, κάθε φορά που το ακούω είναι και καλύτερο! Όπως σου είπα και από κοντά έχει και άλλα να δώσει, είμαι σίγουρος ότι όταν τελειώσεις με την ισοστάθμιση θα παίζει ακόμα καλύτερα από το φανταστικό ήχο που ήδη έχεις!

Σε ευχαριστώ για όλα!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.774
Ρε κανα tech house,κανενα Deep Idm ακουσατε?η ολο αναφορας ?τριξανε λιγο οι καναπεδες .την ακουσαν λιγο οι γειτονες ,χορεψε η κορη του Γιαννακη η την βγαλλατε σοφιστικε στον καναπε με τυρια και κρασαρες?

Μπραβο σας λεβεντες μου χαιενταδες....παντα τετοια σας ευχομαι μπρε!!!!!!!!!
Τελικα παιζ καλα το Psolo?για πειτε ωρε.............................

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.668
Ρε κανα tech house,κανενα Deep Idm ακουσατε?η ολο αναφορας ?τριξανε λιγο οι καναπεδες .την ακουσαν λιγο οι γειτονες ,χορεψε η κορη του Γιαννακη η την βγαλλατε σοφιστικε στον καναπε με τυρια και κρασαρες?

Μπραβο σας λεβεντες μου χαιενταδες....παντα τετοια σας ευχομαι μπρε!!!!!!!!!
Τελικα παιζ καλα το Psolo?για πειτε ωρε.............................
δεν προλαβαμε μωρε πολλα πολλα, δεν ειχαμε πολυ ωρα.. χορευαν τραγουδουσαν τα μικρα ομως οποτε καλα θα ταν!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.993
Members
38.391
Νεότερο μέλος
costisc