Ακουστική εκπαίδευση!!!

Reaction score
4.436
μονο αμα υπογραψεις το NDA και να μην αποκαλυψεις τι ειδους η μαρκα και μοντελο ειναι ποτε.
Όπως γνωρίζεις αγαπητέ μου Μάκη είμαι έμπιστος και εχέμυθος όπως είσαι και εσύ.
Και όπως είναι και ο αγαπητός thva.
Και ας μας λένε κρυψίνους.
:biggrin:
No problem

Reaction score
295

Μόνο για τρανζιστορικούς!!!
Οι λαμπάτοι μην κάνετε τον κόπο........ :p εκτός εάν P>150W.

Reaction score
295
Μακη,άσε τα παραπειστικα! Αν η συγκεκριμένη όπως και αλλες-αλλοι δεν ηχογραφούσαν σε εταιρίες "αναφοράς" δεν θα είχε ασχοληθεί κανείς μαζί τους.
Μπαίνεις σε χωράφια που δεν γνωρίζεις!!!
Η Patricia Barber είναι μουσικάρα και συνθετάρα στο χώρο της Jazz. Γιαυτό και όλοι οι Jazz-όφιλοι ασχολούμαστε μαζί της.
Το συγκεκριμένο άλμπουμ είναι από την εταιρεία Premonition Records, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με εταιρεία αναφοράς.
R-27824949-1690716464-6956.jpg

Reaction score
3.841
Μπαίνεις σε χωράφια που δεν γνωρίζεις!!!
Η Patricia Barber είναι μουσικάρα και συνθετάρα στο χώρο της Jazz. Γιαυτό και όλοι οι Jazz-όφιλοι ασχολούμαστε μαζί της.
Το συγκεκριμένο άλμπουμ είναι από την εταιρεία Premonition Records, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με εταιρεία αναφοράς.
View attachment 364560
Κατ' αρχήν παραβλέπεις ότι στο σχόλιο μου,η λέξη αναφοράς περιέχει εισαγωγικα.Αυτο το κάνω για να περιγράψω την ηχογράφηση και όχι την εταιρία.Το ίδιο κάνω και για ελάχιστες δικές μου.
Όσο για το αν ασχολείστε όλοι οι τζαζοφιλοι μαζί της δεν θα έχεις ακούσει διαμαρτυρίες εντός κι εκτός Εκθεσεων για την επανάληψη από τους εκθέτες της συγκεκριμένης κυριας καθώς και άλλης μιας διότι έχουν μονοπωλήσει τις επιδείξεις.

Reaction score
295
Κάποιος σνομπάρει το βιολί όταν ΔΕΝ είναι ..... Στραντιβάριους!!! 😀 :vinsent:

Reaction score
295
Κατ' αρχήν παραβλέπεις ότι στο σχόλιο μου,η λέξη αναφοράς περιέχει εισαγωγικα.Αυτο το κάνω για να περιγράψω την ηχογράφηση και όχι την εταιρία.Το ίδιο κάνω και για ελάχιστες δικές μου.
Όσο για το αν ασχολείστε όλοι οι τζαζοφιλοι μαζί της δεν θα έχεις ακούσει διαμαρτυρίες εντός κι εκτός Εκθεσεων για την επανάληψη από τους εκθέτες της συγκεκριμένης κυριας καθώς και άλλης μιας διότι έχουν μονοπωλήσει τις επιδείξεις.
Η Patricia πάντα πρόσεχε τις ηχογραφήσεις της και έδινε μεγάλο βάρος στην ηχητική ποιότητα του αποτελέσματος της δουλειάς της. Και για αυτό το λόγο αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους άλλους καλλιτέχνες κι όχι παράδειγμα προς αποφυγή, όπως το παρουσιάζεις εσύ Παναγιώτη.
Και φυσικά μονοπωλεί τις επιδείξεις με τέτοια ποιότητα, δηλαδή και τι να παίξουν οι εκθέτες / έμποροι, μπούρδες???

Reaction score
3.841
Η Patricia πάντα πρόσεχε τις ηχογραφήσεις της και έδινε μεγάλο βάρος στην ηχητική ποιότητα του αποτελέσματος της δουλειάς της. Και για αυτό το λόγο αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους άλλους καλλιτέχνες κι όχι παράδειγμα προς αποφυγή, όπως το παρουσιάζεις εσύ Παναγιώτη.
Και φυσικά μονοπωλεί τις επιδείξεις με τέτοια ποιότητα, δηλαδή και τι να παίξουν οι εκθέτες / έμποροι, μπούρδες???
Το παράδειγμα προς μίμηση πρέπει να είναι η μουσική και όχι η ηχογράφηση.Οσο για τις ηχογραφήσεις,αυτες ειναι που έχει βαρεθει ο κόσμος στις επιδείξεις και το δείχνει.Προτιμα την καλύτερη εκτέλεση και οχι την καλύτερη ηχογράφηση.

Last edited:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.995
Members
38.391
Νεότερο μέλος