Ακουστική εκπαίδευση!!!

Reaction score
3.149

Mόνο για τους κατόχους λυχνιών.
Οι άλλοι μην κάνετε τον κόπο... :p :D
Με ανόρθωση τροφοδοσίας με χρήση λυχνιών , ειδάλλως πάλι με ημιαγωγούς θα ακούς καημένε

Reaction score
21.232
Με ανόρθωση τροφοδοσίας με χρήση λυχνιών , ειδάλλως πάλι με ημιαγωγούς θα ακούς καημένε
Μπα ; Ασχολείστε και με διαμάχες και διαφωνίες μεταξύ των λαμπάτων pure audio people εσείς οι τρανζιστοράτοι αντί να κοιτάτε την τύφλα σας με τς τρίτες μέχρι εντέκατες (στην θεωρία) αρμονικές σας ; Μη δίνεις λαβές. :D Ναι αλλά δεν έχουν ταχύτητα. :D Και τις κατηγορούν μετά ο Κος Μάρκου και ο ΠΑΗ για αργές. :D
Το παράδειγμα προς μίμηση πρέπει να είναι η μουσική και όχι η ηχογράφηση.Οσο για τις ηχογραφήσεις,αυτες ειναι που έχει βαρεθει ο κόσμος στις επιδείξεις και το δείχνει.Προτιμα την καλύτερη εκτέλεση και οχι την καλύτερη ηχογράφηση.
Η καλύτερη εκτέλεση αφορά την μουσική εκπαίδευση. Η καλύτερη ηχογράφηση την ακουστική που ασχολείται το νήμα.

Οι εγγραφές της τζάζ και της κλασικής σχεδόν πάντα ... είναι καλύτερες απο της ροκ.

Last edited:

Reaction score
3.836
Μπα ; Ασχολείστε και με διαμάχες και διαφωνίες μεταξύ των λαμπάτων pure audio people εσείς οι τρανζιστοράτοι αντί να κοιτάτε την τύφλα σας με τς τρίτες μέχρι εντέκατες (στην θεωρία) αρμονικές σας ; Μη δίνεις λαβές. :D Ναι αλλά δεν έχουν ταχύτητα. :D Και τις κατηγορούν μετά ο Κος Μάρκου και ο ΠΑΗ για αργές. :D
Άνευ ρυθμού.Εγω κι ο κόσμος όλος.

Reaction score
21.232
Άνευ ρυθμού.Εγω κι ο κόσμος όλος.
Εξαρτάται και απο άλλα πράγματα, δεν είναι τόσο απλό, έστω και με ανόρθωση με λάμπα αλλά γενικά ναι. Εξάλλου δεν είναι το μόνο προτέρημα που κυνηγάει κάποιος, το συγκεκιρμένο.

Ο κόσμος και τι λέει αυτός (και για τα πάντα) ... είναι για φανμπόις.

Reaction score
3.836
Εξαρτάται και απο άλλα πράγματα, δεν είναι τόσο απλό, έστω και με ανόρθωση με λάμπα αλλά γενικά ναι. Εξάλλου δεν είναι το μόνο προτέρημα που κυνηγάει κάποιος, το συγκεκιρμένο.

Ο κόσμος και τι λέει αυτός (και για τα πάντα) ... είναι για φανμπόις.
Ο κόσμος(εκτός εξαιρέσεων)που ασχολειται με το χόμπυ,όχι.

Reaction score
21.232
Ο κόσμος(εκτός εξαιρέσεων)που ασχολειται με το χόμπυ,όχι.
Α ... αυτοί είναι που είναι οι χειρότεροι.

Αλλά ΟΚ , εγώ δεν είμαι στο χόμπι , οπότε ίσως για αυτό την γλύτωσα.

:D

Reaction score
3.836
Α ... αυτοί είναι που είναι οι χειρότεροι.

Αλλά ΟΚ , εγώ δεν είμαι στο χόμπι , οπότε ίσως για αυτό την γλύτωσα.

:D
Είσαι χωμένος ως τον λαιμό στο χόμπυ και το ξέρεις.Απλως δεν θέλεις να σου το λένε οι άλλοι.
Tim Buckley: Once i was.

Reaction score
21.232
Είσαι χωμένος ως τον λαιμό στο χόμπυ και το ξέρεις.Απλως δεν θέλεις να σου το λένε οι άλλοι.
Tim Buckley: Once i was.
Tim Buckley πρωτοάκουσα (και άκουγα) 9- 10 χρονών. Κaι Carol king. 1975 -1976 κάπου εκεί.

Αλλά στο δικό σας χόμπι δεν είμαι . Είμαι σε δικό μου. Καμιά σχέση με το δικό σας. Απλώς το ξέρω γιατί το έχω δεί.

Reaction score
3.836
Tim Buckley πρωτοάκουσα (και άκουγα) 9- 10 χρονών. Κaι Carol king. 1975 -1976 κάπου εκεί.

Αλλά στο δικό σας χόμπι δεν είμαι . Είμαι σε δικό μου. Καμιά σχέση με το δικό σας. Απλώς το ξέρω γιατί το έχω δεί.
Μην σου πω ότι είσαι χειρότερος από μας γιατί το χόμπυ μας δεν το έχεις δει απλώς αλλά το έχεις καλοπληρωσει κιόλας!
Επειδή όμως μ' αρέσει να σε πιέζω,ονόμασε το χόμπυ σου το οποίο είναι διαφορετικό από το δικό μας.
Επίσης επειδή αποκλείεται να είσαι κούκος μόνος σ' αυτό το χόμπυ, ποσοι ακόμη αιρετικοι υπάρχουν;Κάποιος από το φόρουμ;

Reaction score
21.232
Μην σου πω ότι είσαι χειρότερος από μας γιατί το χόμπυ μας δεν το έχεις δει απλώς αλλά το έχεις καλοπληρωσει κιόλας!
Επειδή όμως μ' αρέσει να σε πιέζω,ονόμασε το χόμπυ σου το οποίο είναι διαφορετικό από το δικό μας.
Επίσης επειδή αποκλείεται να είσαι κούκος μόνος σ' αυτό το χόμπυ, ποσοι ακόμη αιρετικοι υπάρχουν;Κάποιος από το φόρουμ;
Μόνο εγώ υπάρχω. Και εδώ και σε όλο (σχεδόν) το audio. Είμαι μοναδικός. Τα χρήματα μπορείς να τα δίνεις και να ακούς απο κουκουρούκου έως σκατά. Στα σωστά χέρια (αυτιά) έχουν την σημασία τους. Η σημασία τους όμως δεν έχει την ίδια σημασία για όλους.

Reaction score
3.836
Μόνο εγώ υπάρχω. Και εδώ και σε όλο (σχεδόν) το audio. Είμαι μοναδικός. Τα χρήματα μπορείς να τα δίνεις και να ακούς απο κουκουρούκου έως σκατά. Στα σωστά χέρια (αυτιά) έχουν την σημασία τους. Η σημασία τους όμως δεν έχει την ίδια σημασία για όλους.
Όνομα δεν έχει το χόμπυ;Να φέρω ξανά το τσιγγελι;

Reaction score
21.232
Δεν είμαι αιρετικός. 'Ολοι εσείς είστε αιρετικοί. Η σχέση μου με την μουσική είναι προσωπική. Δεν έχει καμιά σχέση και δεν την σχετίζω ποτέ με τον ... "κόσμο" και δεν με ενδιαφέρει τι σχέση μπορεί να έχεις αυτός μαζί της. Εξάλλου δεν θα μπορούσα καθώς όπως είπα την θεωρώ προσωπική (και αυτού με την μουσική) .
Όνομα δεν έχει το χόμπυ;Να φέρω ξανά το τσιγγελι;
Γιατί ; Σου χρωστάω καμιά απάντηση ; Εαν και παραπάνω σου απάντησα αλλά δεν το κατάλαβες καν.

Reaction score
3.836
Δεν είμαι αιρετικός. 'Ολοι εσείς είστε αιρετικοί. Η σχέση μου με την μουσική είναι προσωπική. Δεν έχει καμιά σχέση και δεν την σχετίζω ποτέ με τον ... "κόσμο" .
Αυτό όμως δεν είναι διόλου πρωτότυπο.Το ίδιο θα ισχυριστεί και ο τελευταίος χομπίστας στον πλανήτη με πρώτους αυτούς που είναι ταυτόχρονα και μουσικοί.

Reaction score
21.232
Αυτό όμως δεν είναι διόλου πρωτότυπο.Το ίδιο θα ισχυριστεί και ο τελευταίος χομπίστας στον πλανήτη με πρώτους αυτούς που είναι ταυτόχρονα και μουσικοί.
Δεν με ενδιαφέρει τι θα ισχυριστεί ο καθένας. Ότι θέλει ας κάνει. Ούτε ψάχνω να πρωτοτυπήσω σε κάτι. Και καλά θα κάνουν να μην το ψάχνουν σαν αυτοσκοπό και οι μουσικοί. Οι μουσικοί που ξέρω εγώ προσπαθούν να ανακαλύψουν την σχέση τους με την μουσική και με την τέχνη γενικότερα. Τώρα για την ανάγκη τους μετά να την μοιραστούν είναι άλλο θέμα και δεν βασίζεται σε διαδικασίες ίδιες ... όταν το κάνουν .... με αυτές των audio people και την δική τους ανάγκη να μοιραστούν ..... ότι τέλος πάντων είναι αυτό που οι τελευταίοι νομίζουν ότι μοιράζονται.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.993
Members
38.391
Νεότερο μέλος
costisc