- Reaction score
- 4.605
Λέτε να το γυρίσω στο ψάρεμα;
Cool..
Cool..
το καλαμι παιζει ρολο στο τσιμπημα???Λέτε να το γυρίσω στο ψάρεμα;
Cool..
Φέρε και σε μένα τσιπούρα/λαβράκι/φαγκρι στα κάρβουνα η καλαμάρι τηγανητό γιατί έχω βαρεθεί τις παραγγελίες απ' έξω.Λέτε να το γυρίσω στο ψάρεμα;
Cool..
Πως φαίνεται ότι δεν είσαι original hi-endας!!!Φέρε και σε μένα τσιπούρα/λαβράκι/φαγκρι στα κάρβουνα η καλαμάρι τηγανητό γιατί έχω βαρεθεί τις παραγγελίες απ' έξω.
Τι ν σε κάνω που εδώ σε αυτό το χόμπι δεν βρίσκεις εύκολα αποδείξεις;Εσύ δεν πήγες ακομη στο νηπιαγωγείο(καλώδια)και θέλεις ν' αποφοιτήσεις απ' ευθείας απ' το πανεπιστήμιο;
Ναι όμως εσύ αποφεύγεις τις παπατζες.Εχεις το ναι μεν αλλά δια πάσαν νοσον και καθάρισες!Τι ν σε κάνω που εδώ σε αυτό το χόμπι δεν βρίσκεις εύκολα αποδείξεις;
Στο χώρο μου , σου λέει ο άλλος το έφτιαξα , το έκανα το έρανα και πας σε ένα δυναμόμετρο και βλέπεις ποσά απίδια πιάνει ο σάκος.
Δεν μιλαω για πάτημα γιατί εκεί λες……άντε παιζει ο οδηγός.
Αλλά και σε εμάς παίζει εμπόριο τρελό από επιστήμονες προγραμματιστές που τάζουν λαγούς με πετραχήλια, όπως και εδώ το εμπόριο της παπατζας καλά κρατεί, και με το παραπάνω.
Ασφάλειες! απ' τα αγαπημένα μουΞέχασες τα βύσματα, τα σούκο, τα Iec, τις πρίζες, τις ασφάλειες κλπ.
Γιαυτο ξεκινα......για αρχη να αλλαξεις το τροφοδοτικο του τροφοδοτικου.......!παιζουν τα καλωδια, παιζουν τα ρακ.....το χρωμα της σημιδας .....τα λαστιχοποδαρα ....τωρα παιζουν και τα modem κai τα καλωδια ethernet ????
τοσο πισω ειμαι ρε γαμωτο? τοσο δρομο εχω ακομη????
Και όμως. Αν διαβάσεις τα δύο ρηβγιούς που έκαναν τον μεγάλο ντόρο (totaldac και PS, αλλά και πολλά άλλα) θα δεις ότι αυτά που βρήκε ήταν τα specks που οι ίδιες οι εταιρείες έδιναν. Σε ορισμένα επί μέρους μάλιστα, ελαφρώς καλύτερα.Μη το λες, εχουν γινει θεματα αμφισβητησης αρκετες φορες οσο αναφορα τα ακουστικα και επισης προενισχυτες phono, γενικα ο Αμιρ ψιλο χρησημοποιει το Analyzer του σαν οπλο και κυνηγαει το SINAD.
Μιλάω για αυτό που ανέβασα. Το οποίο με έκανε να χάσω κάθε εμπιστοσύνη σε οτιδήποτε έκαναν έκτοτε.Μιλας προφανως για αλλο αρθρο ετσι?
Τεσπα δεν εχει νοημα εχεις την αποψη σου εχω την δικη μου
δεν είναι αυτό που ψάχνεις απλά το θυμήθηκα....The Most: Sorrow in my heart.
Είναι διασκευή όμως ενώ γνωρίζω ποιοι το έγραψαν δεν κατέστη δυνατόν να βρω την πρωτότυπη εκτέλεση.
Δεν πειράζει όμως,παραμένει υπέροχο και βρίσκει στόχο με την πρώτη.
και το αγκυστρι και η πετονια, (ακομα και σε δυο διαφανες η ποιο ακριβη τσιμπαει περισσοτερα ψαρια, ειναι high purity petonia) τα παντα, ακομα και τα ρουλεμαν του μηχανισμου και το χρωμα του καλαμιου.το καλαμι παιζει ρολο στο τσιμπημα???![]()
Το καλώδιο ρεύματος δηλαδή, αυτό είναι το "τροφοδοτικό" του τροφοδοτικού!!!Γιαυτο ξεκινα......για αρχη να αλλαξεις το τροφοδοτικο του τροφοδοτικου.......!![]()
![]()
![]()
Μπα, όλα αντίστοιχα είναι... Κι οι ψαράδες ψέματα λένε για τα ψάρια που πιάνουν.Λέτε να το γυρίσω στο ψάρεμα;
Cool..
Δεν τον ακουσες προσεκτικα ξερει και πολυ καλα τι λεει το σχολιο του στο τελος τα λεει ολα.Το αρχικο bits are bits ειναι το γνωστο πεταμε την μπαλλα σην εξεδρα.Aλλος ενας που δεν ξερει τι λεει
Ας μας δωσουν τα φωτα τους οι φωστηρες ξερολες.....
και σε ολο το βιντεο τονιζει πανω απο μια φορα οτι δεν παιζουν κανενα ρολο ομως. Οποτε ο καθενας κραταει οτι θελει απο το βιντεο.Δεν τον ακουσες προσεκτικα ξερει και πολυ καλα τι λεει το σχολιο του στο τελος τα λεει ολα.Το αρχικο bits are bits ειναι το γνωστο πεταμε την μπαλλα σην εξεδρα.