Το σύστημα μου

Reaction score
3.986
Λέτε να το γυρίσω στο ψάρεμα;
Cool..
Φέρε και σε μένα τσιπούρα/λαβράκι/φαγκρι στα κάρβουνα η καλαμάρι τηγανητό γιατί έχω βαρεθεί τις παραγγελίες απ' έξω.

Reaction score
430
Φέρε και σε μένα τσιπούρα/λαβράκι/φαγκρι στα κάρβουνα η καλαμάρι τηγανητό γιατί έχω βαρεθεί τις παραγγελίες απ' έξω.
Πως φαίνεται ότι δεν είσαι original hi-endας!!!
Το βασιλιά σαργό άφησες απέξω ωρέ!!! 😀

Reaction score
583
Εσύ δεν πήγες ακομη στο νηπιαγωγείο(καλώδια)και θέλεις ν' αποφοιτήσεις απ' ευθείας απ' το πανεπιστήμιο;
Τι ν σε κάνω που εδώ σε αυτό το χόμπι δεν βρίσκεις εύκολα αποδείξεις;
Στο χώρο μου , σου λέει ο άλλος το έφτιαξα , το έκανα το έρανα και πας σε ένα δυναμόμετρο και βλέπεις ποσά απίδια πιάνει ο σάκος.
Δεν μιλαω για πάτημα γιατί εκεί λες……άντε παιζει ο οδηγός.
Αλλά και σε εμάς παίζει εμπόριο τρελό από επιστήμονες προγραμματιστές που τάζουν λαγούς με πετραχήλια, όπως και εδώ το εμπόριο της παπατζας καλά κρατεί, και με το παραπάνω.

Reaction score
3.986
Τι ν σε κάνω που εδώ σε αυτό το χόμπι δεν βρίσκεις εύκολα αποδείξεις;
Στο χώρο μου , σου λέει ο άλλος το έφτιαξα , το έκανα το έρανα και πας σε ένα δυναμόμετρο και βλέπεις ποσά απίδια πιάνει ο σάκος.
Δεν μιλαω για πάτημα γιατί εκεί λες……άντε παιζει ο οδηγός.
Αλλά και σε εμάς παίζει εμπόριο τρελό από επιστήμονες προγραμματιστές που τάζουν λαγούς με πετραχήλια, όπως και εδώ το εμπόριο της παπατζας καλά κρατεί, και με το παραπάνω.
Ναι όμως εσύ αποφεύγεις τις παπατζες.Εχεις το ναι μεν αλλά δια πάσαν νοσον και καθάρισες!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.815
παιζουν τα καλωδια, παιζουν τα ρακ.....το χρωμα της σημιδας .....τα λαστιχοποδαρα ....τωρα παιζουν και τα modem κai τα καλωδια ethernet ????
τοσο πισω ειμαι ρε γαμωτο? τοσο δρομο εχω ακομη????
Γιαυτο ξεκινα......για αρχη να αλλαξεις το τροφοδοτικο του τροφοδοτικου.......! :dance2: :dance2: :tongue::tongue::D:D

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
32.281
Μη το λες, εχουν γινει θεματα αμφισβητησης αρκετες φορες οσο αναφορα τα ακουστικα και επισης προενισχυτες phono, γενικα ο Αμιρ ψιλο χρησημοποιει το Analyzer του σαν οπλο και κυνηγαει το SINAD.
Και όμως. Αν διαβάσεις τα δύο ρηβγιούς που έκαναν τον μεγάλο ντόρο (totaldac και PS, αλλά και πολλά άλλα) θα δεις ότι αυτά που βρήκε ήταν τα specks που οι ίδιες οι εταιρείες έδιναν. Σε ορισμένα επί μέρους μάλιστα, ελαφρώς καλύτερα.
Μιλας προφανως για αλλο αρθρο ετσι?

Τεσπα δεν εχει νοημα εχεις την αποψη σου εχω την δικη μου
Μιλάω για αυτό που ανέβασα. Το οποίο με έκανε να χάσω κάθε εμπιστοσύνη σε οτιδήποτε έκαναν έκτοτε.

Reaction score
4.605
Μάρκου εσύ μην διαβάζεις, δεν το κατέχεις, τα vintage ότι και να τους βάλεις από την άλλη pele.

Reaction score
3.986
The Most: Sorrow in my heart.
Είναι διασκευή όμως ενώ γνωρίζω ποιοι το έγραψαν δεν κατέστη δυνατόν να βρω την πρωτότυπη εκτέλεση.
Δεν πειράζει όμως,παραμένει υπέροχο και βρίσκει στόχο με την πρώτη.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.709
The Most: Sorrow in my heart.
Είναι διασκευή όμως ενώ γνωρίζω ποιοι το έγραψαν δεν κατέστη δυνατόν να βρω την πρωτότυπη εκτέλεση.
Δεν πειράζει όμως,παραμένει υπέροχο και βρίσκει στόχο με την πρώτη.

δεν είναι αυτό που ψάχνεις απλά το θυμήθηκα....

Reaction score
1.993
το καλαμι παιζει ρολο στο τσιμπημα??? 🤔
και το αγκυστρι και η πετονια, (ακομα και σε δυο διαφανες η ποιο ακριβη τσιμπαει περισσοτερα ψαρια, ειναι high purity petonia) τα παντα, ακομα και τα ρουλεμαν του μηχανισμου και το χρωμα του καλαμιου.

:lolsign:

Reaction score
861
Aλλος ενας που δεν ξερει τι λεει
Ας μας δωσουν τα φωτα τους οι φωστηρες ξερολες.....

Reaction score
526
Aλλος ενας που δεν ξερει τι λεει
Ας μας δωσουν τα φωτα τους οι φωστηρες ξερολες.....
Δεν τον ακουσες προσεκτικα ξερει και πολυ καλα τι λεει το σχολιο του στο τελος τα λεει ολα.Το αρχικο bits are bits ειναι το γνωστο πεταμε την μπαλλα σην εξεδρα.

Reaction score
861
Δεν τον ακουσες προσεκτικα ξερει και πολυ καλα τι λεει το σχολιο του στο τελος τα λεει ολα.Το αρχικο bits are bits ειναι το γνωστο πεταμε την μπαλλα σην εξεδρα.
και σε ολο το βιντεο τονιζει πανω απο μια φορα οτι δεν παιζουν κανενα ρολο ομως. Οποτε ο καθενας κραταει οτι θελει απο το βιντεο.

Reaction score
667
Για όσους δεν δέχονται ότι τα switch μπορούν να επηρεασουν τον ήχο του συστήματος προτείνω ένα απλό πείραμα. Παρτε τα δύο φτηνότερα switch της Mikrotik (γύρω στο 50αρικο) που δέχονται SFP transceiver και ενώστε τα με οπτικη ινα χρησιμοποιώντας τα πιο φτηνά SFP modules που μπορείτε να βρείτε.
Αν ο ήχος δεν είναι απείρως χειρότερος από αυτό που ακούγατε πριν καλό είναι να πάτε σε ΩΡΛ.

Ακόμα και το γεγονός όμως ότι ο ήχος θα είναι άθλιος είναι απόδειξη ότι μεσω δικτύου εισάγεται ανεπιθύμητος θορυβος στο σύστημα και με σωστό σεταπ μπορούμε να τον μειώσουμε αρκετά (δεν εξαλείφεται 100%).

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.367
αααααα μούρλια....μπαίνει και η οπτική πλέον στο κόλπο.... :biggrin:
478940_ec9b410c4e1dbcbf49bc5d14c8af5579.gif

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος