- Reaction score
- 4.683
Τελικά αποφάσισα να παραιτηθώ από την Επερεσία. 
Δεν παραιτείστε κύριε μου όποτε θέλετε απο την Επερεσία. Μόνο νεκρός φεύγετε απο αυτήν. Διαβάστε σας παρακαλώ τα μικρά γραμματάkια της σύμβασης που υπογράψατε όταν εισήλθατε σε αυτήν.Τελικά αποφάσισα να παραιτηθώ από την Επερεσία.![]()
Συγχωρείσαι.Εισαι μικρότερος στην ηλικία,πιο άπειρος(και στο audio)και ομιλείς εκ του ασφαλούς.Έχεις λάθος εντύπωση για το τι και για τι δήθεν νοιάζονται οι γυναίκες.
Πρέπει να σου κάνω εντατικά μαθήματα για τις γυναίκες. Ιδίως μετά την ηλικία των 32 ετών (της γυναίκας).
Στην δε ηλικία την δικιά μας ...
Τι λέει ο νέος Κε Χρήστο ; Δεν έχει καταλάβει ακόμη τι γίνεται ;Θέλει να γίνει και Πρόεδρος.
![]()
![]()
Αδιάφορο από την στιγμή που δεν τον παραδέχομαι εγώ.Ρεμπετες; Τι να εξηγήσω στο Τουρκορεμπετιο; Ότι τα Αμερικανοπανκια βασίστηκαν σε αποκλειστικά δικές τους παραδόσεις ενώ οι κουτσαβακορεμπέτες απατωνται πως παίζουν Ελληνική μουσική;Εξηγησε σε παρακαλώ στο Αμερικανοπανκιόότι μέχρι και οι ρεμπέτες τον Διονυσίου τον δέχονται και τον παραδέχονται.
Licence to kill έχει ;![]()
Σοβαρωτατο μειονέκτημα.Απο τα υπόλοιπα μέλη μονο ο κ.Χρηστος κατάφερε να αποστασιοποιηθεί απ' αυτό όμως συμβιβάστηκε στο τέλος.Μα δεν είναι hi end η Επερεσία ούτε αποτελείται από audio people.![]()
Τι Πρόεδρος, ποιός Πρόεδρος, κι αυτός θέλει να γίνει Πρόεδρος???Έχεις λάθος εντύπωση για το τι και για τι δήθεν νοιάζονται οι γυναίκες.
Πρέπει να σου κάνω εντατικά μαθήματα για τις γυναίκες. Ιδίως μετά την ηλικία των 32 ετών (της γυναίκας).
Στην δε ηλικία την δικιά μας ...
Τι λέει ο νέος Κε Χρήστο ; Δεν έχει καταλάβει ακόμη τι γίνεται ;Θέλει να γίνει και Πρόεδρος.
![]()
![]()
Όχι, μη το κάνεις αυτό, σε θέλουμε!!!Τελικά αποφάσισα να παραιτηθώ από την Επερεσία.![]()
Μακη,θα σου φέρω τον Μπαϊρακτάρη γι αυτό πρόσεχε το μανίκι που χρησιμοποιείς για να τερματιζεις τα καλώδια!Τι Πρόεδρος, ποιός Πρόεδρος, κι αυτός θέλει να γίνει Πρόεδρος???
Αντι-ρεμπέτης Πρόεδρος ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ, πέστου τα χαμπέρια!!!
Άντε, γεμίσαμε Προέδρους εδώ μέσα...
![]()
![]()
![]()
Και εμεις τι θα κανουμε χωρις βαρβαρους ειναι μια καποια λυσηΤελικά αποφάσισα να παραιτηθώ από την Επερεσία.
Παρακαλώ μην απιελείτε τα μελλοντικά μέλη με στέρηση των γνώσεων σας σε συγκεκριμένους τομείς και των κατάλληλων εργαλείων.Μακη,θα σου φέρω τον Μπαϊρακτάρη γι αυτό πρόσεχε το μανίκι που χρησιμοποιείς για να τερματιζεις τα καλώδια!
Αδιάφορο τι παραδέχεσαι εσύ. Εσύ ξέρεις από άλλα είδη.Αδιάφορο από την στιγμή που δεν τον παραδέχομαι εγώ.Ρεμπετες; Τι να εξηγήσω στο Τουρκορεμπετιο;
Αυτό τώρα για να γελάσουμε το λές ; Ποιόςτο λέει αυτό , κανένα Αμερικάνικο ντοκυμαντέρ στο ίντερνετ ; χα χαΌτι τα Αμερικανοπανκια βασίστηκαν σε αποκλειστικά δικές τους παραδόσεις
Ποτέ δεν ισχυρίστηκαν κάτι τέτοιο ή ακριβώς αυτό.ενώ οι κουτσαβακορεμπέτες απατωνται πως παίζουν Ελληνική μουσική;
Και για αυτό και για το άλλο,υπομονή ως τ' απόγευμα.Τωρα δεν προλαβαίνωΚάτσε μισό λεπτό για τα έκανες όλα π@τνα για να ισχυριστείς αυτό που θέλεις να πείς, που δεν ξέρεις και τι θές να πεις.Θες μαθήματα μουσικολογίας και ιστορίας της μουσικής απο τον Μαέστρο.
Αδιάφορο τι παραδέχεσαι εσύ. Εσύ ξέρεις από άλλα είδη.
Οι ρεμπέτες ξέρουν πολυ καλά τι παίζουν και την σχέση και ρίζα μέρους ρεμπετικών με την μουσική και της Ανατολής και της Τουρκίας.
Αλλά αφού δεν δέχεσαι το ρεμπετικό είτε σαν μουσική είτε σαν αυθεντικότητα (που το έχουν δεχθεί μέχρι και μπλουζίστες της Αμερικής) ... τι να μιλήσουμε για το λαικό του Διονυσίου ;
Αυτό τώρα για να γελάσουμε το λές ; Ποιόςτο λέει αυτό , κανένα Αμερικάνικο ντοκυμαντέρ στο ίντερνετ ; χα χα
Μόνο το blues και αυτό ρυθμικά το συζητάμε, εάν.
Ποιο Αμερικανοπάνκικο ; ... το γρήγορο ροκ εν ρόλ ;
Το μόνο που θεωρούν οι Αμερικάνοι πάραδοη είναι η folk (και η κάουντρι σε αυθεντικότητα στιχουργικά) τους ... και εκεί όμως πες αλεύρι... η Ιρλανδία σε γυρεύει.
Ποτέ δεν ισχυρίστηκαν κάτι τέτοιο ή ακριβώς αυτό.
Αφηγήματα απο μόνος σου φτιάχνεις ώστε μετά να τους κατηγορέις για αυτά ;
Οι κουτσαβακορεμπέτες ήταν και ανφέρεται συνήθως στο κοινό που τα άκουγε, όχι στην μουσική. Για να στο πω σε αυτά που ξέρεις : Σαν να λές ότι punk ήταν όλη αυτή η καρικατούρα των οπάδων του με καρφίτσες , μαλλιά. καρφιά κλπ της εποχής που νομίζαν ότι αυτό είναι το punk ή ότι και αυτοί ήταν punk.
Δεν παραιτείστε κύριε μου όποτε θέλετε απο την Επερεσία. Μόνο νεκρός φεύγετε απο αυτήν. Διαβάστε σας παρακαλώ τα μικρά γραμματάkια της σύμβασης που υπογράψατε όταν εισήλθατε σε αυτήν.
Η Επερεσία πάντως δεν είναι πιστοποιημένη. Αυτό πρέπει να αλλάξει και ο μόνος που μπορεί να το κάνει είμαι εγώ. Έχω το σχετικό iso.![]()
Τι είπες;
Ξεκίνα..Τα έχουμε πεί 100 φορές .
Δεν χρειάζομαι πιστοποίηση από κανέναν .
Ωρέ πας καλά, χρειάζεται πιστοποίηση ο Θεός, είσαι και της εκκλησίας. ΟΥΣΤΤΤ!!!Ξεκίνα..
Βγάλε όλα τα καλώδια και άστα στο πάτωμα. Πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι θα είναι τοποθετημένα όλα με τη σωστή κατεύθυνση και πολικότητα.
Θα σας ενημερώσουμε για το επόμενο στάδιο.