Eurovision 2024

Τατατατα ?

• Μαπα

Votes: 49 59,8%
  • Καλουτσικο

Votes: 6 7,3%
  • Καλο

Votes: 9 11,0%
  • Γάμ@το

Votes: 11 13,4%
  • Γ@μάτο

Votes: 7 8,5%

• Total voters
    82

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
32.705
Έχω μια απορία:
Αν με αυτήν την ίδια φωνή τραγουδούσε γυναίκα και όχι καστράτος, θα είχε την ίδια απήχηση?

Άλλο:

Όταν η Κλαυδία τραγουδούσε μπλουζ στην ηλικία των 17

Reaction score
3.126
Ψήφισαν οι μετανάστες κάθε χώρας.
Πχ οι Αλβανοί είναι σε κάμποσες χώρες.
Το Ισραήλ έχει ψιλό χρήμα, πήρε φοβερές ψήφους από κοινό.
Επίσης φέτος (δε θυμάμαι τις άλλες χρονιες) ψήφιζες και από site.
Ναναι καλά και τα VPN.
Τα πήγαμε περίφημα.
Της Αυστρίας δε μου άρεσε.
Όλως περιεργως ( αν είχαν φτιάξει λίγο καλύτερα μουσικη) μου άρεσε του Λουξεμβούργο, που έτσι όπως το στείλανε δεν είχε ελπίδες.

Reaction score
2.065
Ιδιαίτερη μεταχείριση στην Ιταλία .Και το ελληνικό τραγούδι θα έπρεπε να έχει υπότιτλους .

Μου λείπουν τα μηνύματα με νόημα , αν με καταλαβαίνετε ….. :biggrin:

Ευτυχως μετα τη Γερμανία η Ελλάδα θα ειναι μια όαση ! ( πολύ χαζό τραγούδι )
Χαλια ηταν το Ιταλικο, εντελως κακομιριά, απλα πηραν τους ποντους επειδη ειναι ιταλοι κατ εμε.

αλλά απο την αλλη, μου ηρθε ως εκπληξη πως ειχε αρκετα decent τραγουδια σε σχεση με περσυ

Last edited:

Reaction score
22.077

Αυτή η Eurovision μπαίνει πολύ ψηλά στην ιστορία του θεσμού για την χώρα μας και όχι μόνο γιατί πέτυχε ένα συγκλονιστικό ρεκόρ, να καταγράψει σε τέταρτο τηλεθέαση το απόλυτο 89,5%, που δεν έχει ξαναγίνει,

Τα νούμερα τηλεθέασης είναι ασύλληπτα. 73,3% στο δυναμικό κοινό και 71% στο σύνολο με την τηλεθέαση να καλπάζει τόσο την ώρα της εμφάνισής της όσο και κατά την διάρκεια της βαθμολογίας.

Το κορίτσι που στο πρόσωπό του συμπυκνώθηκε όλη αυτή η ανεκπλήρωτη επιθυμία επιστροφής στο αρχετυπικό συναίσθημα της οικογένειας μέσα από μία παραδοσιακή προσέγγιση και απλότητα.

Η Κλαυδία έγινε το σύγχρονο πρότυπο που ήλθε να «καθαρίσει» ένα βεβαρημένο από ψευτο-νεοπλουτισμό, πλαστική ομορφιά και κατάχρηση των σέξι συμβόλων σύστημα στο τραγούδι και στην τηλεοπτική εικόνα.

Reaction score
2.065

Αυτή η Eurovision μπαίνει πολύ ψηλά στην ιστορία του θεσμού για την χώρα μας και όχι μόνο γιατί πέτυχε ένα συγκλονιστικό ρεκόρ, να καταγράψει σε τέταρτο τηλεθέαση το απόλυτο 89,5%, που δεν έχει ξαναγίνει,

Τα νούμερα τηλεθέασης είναι ασύλληπτα. 73,3% στο δυναμικό κοινό και 71% στο σύνολο με την τηλεθέαση να καλπάζει τόσο την ώρα της εμφάνισής της όσο και κατά την διάρκεια της βαθμολογίας.

Το κορίτσι που στο πρόσωπό του συμπυκνώθηκε όλη αυτή η ανεκπλήρωτη επιθυμία επιστροφής στο αρχετυπικό συναίσθημα της οικογένειας μέσα από μία παραδοσιακή προσέγγιση και απλότητα.

Η Κλαυδία έγινε το σύγχρονο πρότυπο που ήλθε να «καθαρίσει» ένα βεβαρημένο από ψευτο-νεοπλουτισμό, πλαστική ομορφιά και κατάχρηση των σέξι συμβόλων σύστημα στο τραγούδι και στην τηλεοπτική εικόνα.
ωραια τα λεει. συμφωνω.

σε αλλα νεα, πως νιωθεις που κερδισε ο JJ; και οχι π.χ. ο Tung Sol? -πλακα κανω- :lolsign:

Reaction score
22.077
Όταν λέει τόσο καλά λόγια για εσένα και σε εγκρίνει η Μαρίζα Κώχ που την ενέκρινε ο Χατζιδάκις το θέμα ετελείωσε και δεν έπρεπε καν να υπάρχει κάποιο θέμα.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.247
Φυσικά, δεν σπατάλησα ούτε δευτερόλεπτο από τον χρόνο μου. Την ώρα της εκδήλωσης δε, κατέβασα τον προβολέα και απόλαυσα μια υπέροχη ταινία .
Ποτέ μου δεν μπόρεσα να ακούσω κάτι από αυτή την εκδήλωση. Ακόμα και όταν έλαβε την πρωτιά η Χώρα μας, το κομμάτι,ΔΕΝ μου άρεσε.
Α ναι, μόνο όταν το πάλαι ποτέ είχα το δισκάδικο , ήταν ένας καλός τρόπος να ανεβάζω το τζίρο, πωλώντας το σχετικο LP.
Εννοείται ψήφισα….ΜΑΠΑ.

Reaction score
22.077
ωραια τα λεει. συμφωνω.

σε αλλα νεα, πως νιωθεις που κερδισε ο JJ; και οχι π.χ. ο Tung Sol? -πλακα κανω- :lolsign:
Δεν την ειδα δυστυχώς την Eurovision. Εμένα μου άρεσε το δικό μας και ένα άλλο που λένε όλοι, το Nemo. Το γκούγκλαρα και είναι πολύ καλό :

:D

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
32.705
Από τον πληροφορικάριο της Ομοσπονδίας μας:
"Όταν ξεκίνησε η eurovision και έμαθα ότι μπορείς να ψηφίσεις μέσα από το ανοιχτό site τους κατάλαβα τι θα συμβεί και ζήτησα από τον *** να κάνει έλεγχο μέσα από το VPN μας. Όντως μπορούσαμε να ψηφίσουμε από διάφορες χώρες και βέβαια και την Ελλάδα.
Η τρύπα ασφαλείας δεν πέρασε απαρατήρητη από τους Ισραηλίτες που έδωσαν στη χώρα τους το μεγαλύτερο σκορ από το κοινό σε σχέση με όλες τις άλλες χώρες 297 βαθμούς (λες και το Ισραήλ είχε την τραγουδάρα ή λες και η χώρα είναι ιδιαίτερα αγαπητή)
Ένα μεγάλο μπράβο στους Ισραηλίτες που αντιλαμβάνονται την ψηφιακή πραγματικότητα (και για το 12 στην Ελλάδα) και ένα ντροπή στην EBU Για την τρυπάρα ασφαλείας που χαλαρά άφησε ανοιχτή"

Reaction score
22.077
Καλή η JJ αλλά προτιμώ την Tung Sol.

Καλή η Jansen αλλά προτμώ την Tarja.

Γούστα είναι αυτά.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
38.824
Δεν την ειδα δυστυχώς την Eurovision. Εμένα μου άρεσε το δικό μας και ένα άλλο που λένε όλοι, το Nemo. Το γκούγκλαρα και είναι πολύ καλό :

Ε... Νομίζω ότι εννοησες λάθος Νέμο

Ούτε αυτό που λες, ούτε ο καπτεν Νέμο, ούτε το, ξέρω γω, nemo iudex in causa sua. Άλλο Νέμο.

Reaction score
22.077
Ε... Νομίζω ότι εννοησες λάθος Νέμο

Ούτε αυτό που λες, ούτε ο καπτεν Νέμο, ούτε το, ξέρω γω, nemo iudex in causa sua. Άλλο Νέμο.
Αυτά να τα πείς στον Μπρέτσο που τον έκρινες. :D :D Ξέχασες το est. :D
Φυσικά, δεν σπατάλησα ούτε δευτερόλεπτο από τον χρόνο μου. Την ώρα της εκδήλωσης δε, κατέβασα τον προβολέα και απόλαυσα μια υπέροχη ταινία .
Ποτέ μου δεν μπόρεσα να ακούσω κάτι από αυτή την εκδήλωση. Ακόμα και όταν έλαβε την πρωτιά η Χώρα μας, το κομμάτι,ΔΕΝ μου άρεσε.
Α ναι, μόνο όταν το πάλαι ποτέ είχα το δισκάδικο , ήταν ένας καλός τρόπος να ανεβάζω το τζίρο, πωλώντας το σχετικο LP.
Εννοείται ψήφισα….ΜΑΠΑ.
Το δικό μας σου άρεσε ;

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.298
Members
38.445
Νεότερο μέλος
Nassos Makris