wnet
Nearfieldένιος
- Reaction score
- 17.942
πόσο ηχορύπανση να κάνουν τα ΠΑΗκα? τα κλαρίνα με το ατέλειωτο echo είναι το πρόβλημα 
μόνο σε στούδιο και πάλι με το ζόρι να μην κάνουν υπερβολές....Δε με λες κυριε Aρχιτρανςμεταλοφρικουλα εχεις ακουσει ποτε της προκοπης ηχοληψια δημοτικης ορχηστρας;;;;;![]()
Γρεβενά/Ηπειρο γουστάρουμε.... με Σοφαδες δεν έχουμε πάρε-δώσε!Eνα δικιο το εχεις ΑΛΛΑ αλλο Σοφαδεςκαι αλλο Πωγωνι της Ηπειρου
![]()
Eυγε νεε μου σε ειπα και ΑρχιτρανσμεταλοφρικουλαΓρεβενά/Ηπειρο γουστάρουμε.... με Σοφαδες δεν έχουμε πάρε-δώσε!
Ποιός είναι αυτός ; Δνεν τον ξέρει κανένας. Ανέβηκε σε κανά chart.Ο Gustav Mahler έφυγε σαν σήμερα το 1911
Πρόεδρε, "τακτοποίησε" τον.Ποιός είναι αυτός ; Δνεν τον ξέρει κανένας. Ανέβηκε σε κανά chart.![]()
Βρε ειρωνικό ήταν. (Εαν και εγω είμαι οπαδός του Μπρούκνερ. Αυτό μαλιστα όταν το εκμυστηρεύτηκα στο νήμα του Prince ... εκείνος έκανε κάποια σχόλια με μικρή επικριτική διάθεση απέναντι στην άποψη μουΠρόεδρε, "τακτοποίησε" τον.
Αυτό θα το κρίνει ο "Τέως".Βρε ειρωνικό ήταν.
Μπας και εννοείς Μπρυκνέρ ?Βρε ειρωνικό ήταν. (Εαν και εγω είμαι οπαδός του Μπρούκνερ. Αυτό μαλιστα όταν το εκμυστηρεύτηκα στο νήμα του Prince ... έκανε κάποια σχόλια με μικρή επικριτική διάθεση απέναντι στην άποψη μου).
Το νου σου, μπήκε ο Μπαμπινιώτης.Ναι.
Το λέω Γερμανικά.![]()