Ραδιοφωνο ακουτε στο αυτοκινητο;

Reaction score
1.127
Για μουσικη μιλαω.Αντεχετε; Εγω οχι πλεον.Λογω προωθησεων, διαφημιστικων μηνυματων και πασης φυσεως βλάκειας που συζητανε.Το μονο που εχει μεινει ειναι το τριτο προγραμμα αλλα ποση κλασικη να ακουσω πια;
Το dab ειδικα στη jazz ειναι πολυ καλο αλλα για λιγο.Υπαρχουν πολλα σημεια που δεν πιανει.
Μενουν τα ΑΜ😆😆😆

Reaction score
1.333
Zeppelin 106.7. Καταπληκτική rock και όχι μόνο. Αν και με κακή λήψη σε αρκετές περιοχές του λεκανοπεδίου. Χωρίς διαφημίσεις.
Συνεχώς και εναλλακτικά δίεση 101.3. Ευτυχώς γιατί στο σπίτι σπάνια έχω την ευκαιρία να απολαύσω τα μηχανήματα μου...

Reaction score
7.043
Για μουσικη μιλαω.Αντεχετε; Εγω οχι πλεον.Λογω προωθησεων, διαφημιστικων μηνυματων και πασης φυσεως βλάκειας που συζητανε.Το μονο που εχει μεινει ειναι το τριτο προγραμμα αλλα ποση κλασικη να ακουσω πια;
Το dab ειδικα στη jazz ειναι πολυ καλο αλλα για λιγο.Υπαρχουν πολλα σημεια που δεν πιανει.
Μενουν τα ΑΜ😆😆😆
Εχω ένα δεύτερο κινητό με μνήμη 128gb και εκεί έχω κατεβάσει άπειρα πράγματα από το spotify και ακούω offline (προφανώς με premium συνδρομή). Tο τηλέφωνο στέλνει σήμα σε usb dongle και αυτό αναλογικά στην είσοδο στο σύστημα του αυτοκινήτου. Ραδιόφωνο μόνο για ειδήσεις.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.596
Members
38.466
Νεότερο μέλος
argirios