- Reaction score
- 1.862
Εννοεις θα του δωσεις ενα 50αρικο για να παει;Ξέρω σινεμά που παίζει blockbusters σε αυστηρά δικάναλο.
Όποιος θέλει πληροφορίες, 50αρικο και PM![]()
Εννοεις θα του δωσεις ενα 50αρικο για να παει;Ξέρω σινεμά που παίζει blockbusters σε αυστηρά δικάναλο.
Όποιος θέλει πληροφορίες, 50αρικο και PM![]()
Όχι, όχι, από αυτά που διαβάζουμε, θα ΜΟΥ δώσει.Εννοεις θα του δωσεις ενα 50αρικο για να παει;![]()
Πάρε μπλεδόντι και πέτατα τα 8ιντσα!!Να ξέρετε, έχω και δικάναλο σύστημα. Με 8ιντσα και Dirac.
Woody Allen ! (συνειδητά)Καλύτερα σινεμά με μονοκάναλο βρες.
Τι τα θες τα 2 κανάλια;
1 και καλό!
Εχω και απ αυτό. 3 τεμάχια, δύο μεσαία και ένα μεγαλούτσικο.Πάρε μπλεδόντι και πέτατα τα 8ιντσα!!
Είναι σε σήψη, τι τα θές?
Κρίμα ο Γούντι!Woody Allen ! (συνειδητά)
ας έβαζε βυζά στο πλάνο....ο ήχος έπρεπε να την πληρώσει?Δεν κατάλαβες!
Δεν είναι το σύστημά του μονοφωνικό. Οι δικές του ταινίες έχουν μονοφωνικό ήχο σκόπιμα!!
"Για να μην αποσπάται η προσοχή μακρυά από την βαθύτερη ουσία των διαλόγων"
Την τύφλα τους δε ξέρουν.Οι σινεφίλ ξέρουν καλύτερα
Ναι ξέρω , έναν γνώρισες και έβγαλες τα συμπεράσματά σου για όλο τον κόσμο της τέχνης του κινηματογράφου.Την τύφλα τους δε ξέρουν.
Ο πιο πορωμένος σινεφίλ που γνωρίζω, βλέπει όλες τις νέες ταινίες που βρίσκει και κατεβάζει, σε ένα παλιό λάπτοπ. Κι έχει ένα προβολέα κάπου, προπολεμικό, νομίζω 720 ανάλυση.
Άσε μας κουκλίτσα μου..
Εδώ είναι τεχνικό το θρεντ, όχι καλλιτεχνικό.
Ναι, οκ, 5 περίμενα να έχεις.Εχω και απ αυτό. 3 τεμάχια, δύο μεσαία και ένα μεγαλούτσικο.
Μου αρέσουν τόσο οι σπαλομπριζόλες όσο και οι μπάμιες και η τακτική κατανάλωση καθενός εξ αυτών συντελεί στο να μη ... βαριέμαι το άλλο με την πάροδο του χρόνου.Νομιζω οτι ολοι θα ηθελαν ενα ιδανικο πολυκάναλο...αλλα λίγοι μπορούν να το αποκτήσουν
Παρόλα αυτα σίγουρα πολλοί αναρρωτιούνται γιατι παρά τη σθεναρή υποστήριξή σου στο πολυκάναλο δεν πεταξες οτι δικάναλο έχεις για να πας full force σε πολυκαναλο...
Καθόλου δεν αφορά την τεχνολογία, είναι state of mind.με όποιο τρόπο και να στήσεις ένα σύστημα, το ζητούμενο είναι να σου αρέσει το τελικό αποτέλεσμα και αυτό δεν αφορά μόνο την τεχνολογία.
Θα πέσουν οι φουρουτεκιες σύννεφο !Να μαζευτούμε οι δικαναλοι να πλακωθουμε με τους πολυκαναλους να τελειώνουμε;
....την γαμησατε άμα σκάσουν οι δικαναλοι με καλώδια...
Καλά είναι και τα λαχανικα, βοηθανε στην τουαλέταΜου αρέσουν τόσο οι σπαλομπριζόλες όσο και οι μπάμιες και η τακτική κατανάλωση καθενός εξ αυτών συντελεί στο να μη ... βαριέμαι το άλλο με την πάροδο του χρόνου.