wnet
Nearfield
- Μηνύματα
- 5.276
- Reaction score
- 18.283

Σπάνια θα κάτσω να ακουσω soundtrack, ειδικά όταν δεν έχω δει κιόλας την ταινία.Δηλαδή δεν ακούς John Williams ? Τα soundtrack δε σου αρέσουν? @Ν.Κ.
![]()
Anne-Sophie Mutter - John Williams in Vienna
Listen to John Williams in Vienna on your streaming servicetidal.com
Σίγουρα δεν έχει να κάνει με προηγούμενες ζωές κύριε ΧρήστοΕδω ειναι το τεραστιο προβλημα μρε Ν.Κ.για πε τι λεει το τσατ- πατ
![]()
Γράψτα χύμα και πέτα τα στο chat gpt να στα σουλουπώσει . Μετά έλεγξε όμως τι έγραψεΘα επρεπε να γραψω ενα σεντονι αναλυοντας τι σημαινη Μουσικη![]()
Δυστυχως δεν ειμαι Θηβαςουτε Μπουτιας
που ειναι μεγαλοι μαστοροι του γραπτου λογου
![]()
Εγώ πάντως έκανα την αντίστροφη πορεία. Μόλις άρχισα να ακούω κλασική μουσική πιο πολύ και από οιοδήποτε άλλο είδος κατά καιρούς, αντιληφθηκα ότι το υποτυπώδες σύστημα μου (ενεργά Adam A5 και blu ray player Panasonic) δεν με κάλυπτε.Αυτό το διάστημα προσπαθώ να καταλάβω με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης μέσω στοχευμενων ερωτήσεων γιατί πραγματικά ακούτε κλασική μουσική.
Τα υπόλοιπα με το πολυκαναλο, τα έχω ξεκαθαρίσει στο μυαλό μου
"Όταν ξοδεύεις αρκετές χιλιάδες ευρώ σε καλώδια, DAC, ηχεία ή ενισχυτές λυχνιών, φαίνεται πιο σωστό να ακούς Μπετόβεν ή Μάλερ αντί για ποπ του TikTok. Το ψυχολογικό αποτέλεσμα:«Το σύστημά μου αξίζει σοβαρή μουσική»."
![]()
https://www.amazon.com/Virtual-Haydn-Complete-Works-Keyboard/dp/B002JP9I1G
Πιο μεγάλες κουφάλες είναι οι δικαναλοι ή οι πολυκαναλοι ;Το εχω γραψει και παλια να το ματαγραψω παλι
Ρωτησαν οι δημοσιογραφοι το μεγαλο Οττο Κλεμπερερ το 1970 νομιζω αν ακουει μουσικη απ τα στερεαΑκουω ειπε ο ανθρωπος
οι δημοσιογραφοι επεμεναν οτι τα νεα στερεα ειναι σουπερ ντουπερ και ουαου
Η απαντηση του ηταν δεν θελω μρε παιδια να κοιμαμε με την εστω και ολοσωμη φωτο της Μαιριλην Μονροε αναφερωμενος στο δικαναλο σεταπιον βεβαιως βεβαιως
Τωρα που εχουμε πολυκαναλο με ολα τα συστηματα ντιπιεσιαιμερσιβια
αυρος
ουβρος
κλπ κλπ φανταζομαι θα εχουμε ολοβερ αποτελεσμα με ολα τα κοαλα απ λεει και ο Χερ Ντοκτορ
Που εχει εξελεντ πολυκαναλο σε φροντισμενο χωρο αυτο ειναι κρισιμο σημειο ο χωρος ειναι μεγιστη υποθεση
Τουτων δοθεντων ο Χερ Ντοκτορ εχει την Μαιριλιν κανονικα στο κρεβατι ρομποτ αλλα που ειναι σαν ανθρωπος βαζει και το τσατ- πατ και του λεει τι μου κανεις ζγουρομαλη μου
Εμεις οι καψερες δικαναλες τραβαμε κουπι στην γαλερα τι να κανουμε;;;;
Χαιρε Χερ Ντοκτορ να δω ποτε θα ναρθω Σαλονικα να ακουσω
Με τρωει η περιεργεια![]()
Τα έχουμε αυτά σε Dolby AtmosΔηλαδή δεν ακούς John Williams ? Τα soundtrack δε σου αρέσουν? @Ν.Κ.
![]()
Anne-Sophie Mutter - John Williams in Vienna
Listen to John Williams in Vienna on your streaming servicetidal.com
O N.K. ακούει πιο πολύ punk rock opera. Οπότε να μην μας λέει ότι μισεί την κλασική ... την λατρεύει.Δηλαδή δεν ακούς John Williams ? Τα soundtrack δε σου αρέσουν? @Ν.Κ.
![]()
Anne-Sophie Mutter - John Williams in Vienna
Listen to John Williams in Vienna on your streaming servicetidal.com
Έτσι είναι, λογικότατο!!!Εγώ πάντως έκανα την αντίστροφη πορεία. Μόλις άρχισα να ακούω κλασική μουσική πιο πολύ και από οιοδήποτε άλλο είδος κατά καιρούς, αντιληφθηκα ότι το υποτυπώδες σύστημα μου (ενεργά Adam A5 και blu ray player Panasonic) δεν με κάλυπτε.
Θα ακούσεις κλασική εκεί???.........................................
Χαιρε Χερ Ντοκτορ να δω ποτε θα ναρθω Σαλονικα να ακουσω
Με τρωει η περιεργεια![]()
Εγώ πάντως έκανα την αντίστροφη πορεία. Μόλις άρχισα να ακούω κλασική μουσική πιο πολύ και από οιοδήποτε άλλο είδος κατά καιρούς, αντιληφθηκα ότι το υποτυπώδες σύστημα μου (ενεργά Adam A5 και blu ray player Panasonic) δεν με κάλυπτε.
Κάποια αλλαγή μεταβολή πραγματοποιήθηκε κατά την ακρόαση κλασικής στον εαυτό σου.
Ίσως να αντιλήφθηκες τα όρια του συστήματος σου. Πιθανόν όμως να υπάρχουν και άλλοι παράγοντες πέρα από το τεχνικό κομμάτι.
Σε ποιο ηχοσύστημα κατέληξες?
Μα πως δηλαδή, έτσι ξαφνικά, ξύπνησες μια μέρα και δεν σου έκανε πια κούκου με την μουσική που άκουγες?Η αλλαγή επήλθε ως εξής: αρχικά βαρέθηκα τα είδη μουσικής που άκουγα, οπότε άρχισα να πειραματίζομαι προσπαθώντας να δω τι μου αρέσει από κλασική, τζαζ .
Όχι, δεν είχα καμία σχέση με τον χώρο και κανείς στο περιβάλλον μου δεν ασχολείται με το audio. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήταν εύκολο να πω στους φίλους μου ότι θα αγοράσω συσκευές τόσο ακριβές. Η αντίδραση τους δεν ήταν και η πιο ψύχραιμη. Είναι ίδιον του χαρακτήρα μου και στη μουσική και στα αναγνώσματα και γενικότερα να περνάω διάφορες φάσεις, να βαριέμαι κάποια πράγματα, να ανακαλύπτω άλλα και να εστιάζω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε αυτά, μετά από χρόνια να επιστρέφω σε κάτι κλπ. Τα Adam είναι οκ αλλά ο ήχος τους δεν συγκρίνεται με αυτό που ακούω τώρα.Μα πως δηλαδή, έτσι ξαφνικά, ξύπνησες μια μέρα και δεν σου έκανε πια κούκου με την μουσική που άκουγες?
Εάν τώρα πέρα από την πλάκα έλαβε χώρα αυτή η μεταβολή με την ιδιότητα του χομπιστα, δηλαδή ήρθες ήδη σε επαφή με τους Οντιο πιπολ τότε μπορώ να σου πω τι ακριβώς συνέβη και θα σου πω και γιατί τα Adam κάνουν και για κλασική.
Γίνεται, γίνεται.5ιντσο και κλασική μουσική δεν γίνεται._