- Reaction score
- 90.051
Να μην φοβηθώ δηλαδή;Dravit είναι της φιλενάδαζμου. Όπως όλα τα χρώματα είναι.
Να μην φοβηθώ δηλαδή;Dravit είναι της φιλενάδαζμου. Όπως όλα τα χρώματα είναι.
Εγώ το βρίσκω όμορφο αυτοκίνητο.Ωραίο αλλά σκόντα
Και δεν αγοράζουμε αυτοκίνητα όπου το τελευταίο γράμμα είναι Q. Νόμος.
Έχεις το απλό autopilot η το ενισχυμένο;Το μεγαλύτερο χρηστικό "μειονέκτημα" που του βρίσκω σε ταξίδια (πχ προχθές πήγαμε Νικήτη με αυτό), είναι η άθλια συμπεριφορά του στο lane assist, δεν είναι να το εμπιστεύεσαι ούτε για πλάκα, δεν έχει κανένα νόημα, απλώς λιιιγο στρίβει το τιμόνι αν πας να βγεις από τη λωρίδα. Δεν το χρησιμοποιώ, είναι άχρηστο. Εκεί είναι που λάμπει το Τέσλα, και δυστυχώς έχω και τα δύο, οπότε η σύγκριση είναι αναπόφευκτη.
40 θέλεις να πεις. Εγώ έχω κάνει ήδη test drive και μου άρεσε πάρα πολύ. Αν έχει πάει στα 30 έφυγα για παραγγελίαΕξαιρετικό. Πήγα και το είδα όταν ήμουν στο Mall. Ήταν κλειστά αλλά το είχαν έξω. Και μέσα καλό φαίνεται. Θα πάω για test drive έτσι από περιέργεια. Στα 30.000 που το έχουν σε προσφορά με επιδότηση δεν είναι κακό.
View attachment 372506 View attachment 372507 View attachment 372508
Το απλό, το "δωρεάν" τελοσπαντων.Έχεις το απλό autopilot η το ενισχυμένο;
Χρώμα εσύ κατέληξες ,εμείς αλλά σου είπαμε.Οπότε, για να το κλείνουμε, εφόσον καταλήγουμε στο Dravit Grey, να δουμε και το τελικό, M sport ή Pro?
Pro: (+2000 Euro)
View attachment 372536 View attachment 372537
Όχι Pro:
View attachment 372538 View attachment 372539
Τι εννοείς;αλλά θα αγόραζα την γρίλια του M50.
Αυτό με την μαύρη γρίλια, και κάτι στους προβολείς. Και κάτι άλλα ψιλολόγια.Συγγνώμη αν φαίνεται ηλίθια η ερώτηση, αλλά πέρα από τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων, ποιες άλλες διαφορές υπάρχουν στην Pro έκδοση;
Γιά παράδειγμα:Τι εννοείς;
Δεν είναι μικρή. 5Κ περίπου.Να αναφέρω επίσης ότι η διαφορά τιμής των i4 40 xDrive και M50 είναι μικρή αν επιλεγούν πολλά έξτρα.
Η αλήθεια είναι πως το έχω κάνει μια διαμόρφωση. Αλλά βρίσκω υπερβολική την ισχύ, τι να την κάνω;Πλλλάκα με κάνεις;
Θα πατάς όλα τα αυγουλένια. Και μόνο γι' αυτό, αξίζει.![]()