Featured Καλωδια ηχειων ..... ( μακρυτατο )

Reaction score
22.933
Θα βάλω ακόμη ένα βιντεακι απ αυτον τον τύπο με το χαρτί και το μολύβι. :D
Πόσα watt χρειαζόμαστε όταν ακούμε στο σαλόνι μουσική?
Μήπως τελικά 2x50 Watt είναι αρκετά?
Για το Df μου λέει να μην ασχοληθώ εφόσον έχω τρανζίστορ :fuckyou:

Σου το είπα οτι θα ξαναβάλεις ; Δεν στο είπα ; :D 😍 Δεν λέω τίποτε , σου έκοψα τον Σεπς, βάλε όσα θες απο αυτόν τώρα, σου το οφείλω. :D

Reaction score
9.784
Σου το είπα οτι θα ξαναβάλεις ; Δεν στο είπα ; :D 😍 Δεν λέω τίποτε , σου έκοψα τον Σεπς, βάλε όσα θες απο αυτόν τώρα, σου το οφείλω. :D
Να το δεις όλο για να μην αγοράζεις τζάμπα ένα κιλό watt :biggrin:
Εσύ 400 είπες ότι έχεις? :lolsign:

Reaction score
3.468
400 κινεζικα Watts

κι εγώ έχω 2 x 300 W (BTL στην έξοδο , χωρις μαυρη μπόρνα γείωσης ,για να αρέσουν στον Σάκη)

Last edited:

Reaction score
22.933
Να το δεις όλο για να μην αγοράζεις τζάμπα ένα κιλό watt :biggrin:
Εσύ 400 είπες ότι έχεις? :lolsign:
Μην φοβάσαι τα έχω υπολογίσει εγω καλά όλα να λειτουργούν με όλα. Είμαι μάγος. 400 στα 4 ohm / 200 στα 8.

Reaction score
9.784
Μην φοβάσαι τα έχω υπολογίσει εγω καλά όλα να λειτουργούν με όλα. Είμαι μάγος. 400 στα 4 ohm / 200 στα 8.
Εγώ με λιγότερα παίζω, μα καλά τι μουσική ακούς? Με δυναμικά που οι κορυφές ξεπερνούν τα 20ντιμπι?:tongue:

Reaction score
22.933
Εγώ με λιγότερα παίζω, μα καλά τι μουσική ακούς? Με δυναμικά που οι κορυφές ξεπερνούν τα 20ντιμπι?:tongue:
Εννοείται. Κλαισκή γαρ. Αυτά όλα είναι υπολογισμένα. Στο θέμα της λάμπας λόγω καθυστερημένης απόφασης και γνωσης και επλογής των ηχείων πρώτα (που θα μπορούσαν να την υπηρετούν καλύτερα αλλά ΟΚ φθηνα και στο όριο την γλύτωσα) είμαι μόνο στα 18 db εντός της γραμμικής λειτουργίας της. Αλλα κλιπάρω και όμορφα. :D Αντικειμενικά νουμερα όχι ενισχυσεις δωματιου. Όλα τα άλλα που ακούτε εσεις κάνενα εντελώς προβλημα. Μέχρι τα ηλεκτρονικά του είδους που ακούω εγω είναι καλά. Παρακάτω και δέκα μποτιές σε ένα δευτερόλεπτο κα συμπιεσμένες εγγραφές ...προμπλέμα. Who cares. Για αυτό έχουμε τα "πολλά" για το ηχείο μας watt.

Last edited:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.506
Το Ευαγγέλιο πιο πολυ μου μοιάζει για Κοράνι και Τορά
thva: Το Κορανι δεν εχει καμμια σχεση με το Ευαγγελιο με την Τορα ΕΧΕΙ εκει που θελει ο Μουχαμετης
Το Κορανι ειναι οτι πιο ηλιθιο εχουν γραψει τα Μουσλιμια 200 χρονια απο τον θανατο του Μουχαμετι
μονο οταν το διαβασεις θα καταλαβεις;)
Ο κ. Μπουτια εγραψε ενα εξαιρετικο ευαγγελιο:hi:
Να ρωτησουμε βεβαιως βεβαιος και τον Χερ Ντοκτορ που ειναι Μαρξιστης Λενινιστης:)

Reaction score
22.933
thva: Το Κορανι δεν εχει καμμια σχεση με το Ευαγγελιο με την Τορα ΕΧΕΙ εκει που θελει ο Μουχαμετης
Το Κορανι ειναι οτι πιο ηλιθιο εχουν γραψει τα Μουσλιμια 200 χρονια απο τον θανατο του Μουχαμετι
μονο οταν το διαβασεις θα καταλαβεις;)
Ο κ. Μπουτια εγραψε ενα εξαιρετικο ευαγγελιο:hi:
Να ρωτησουμε βεβαιως βεβαιος και τον Χερ Ντοκτορ που ειναι Μαρξιστης Λενινιστης:)
Ναι αλλα το Ευαγγέλιο είναι γραμμένο σε απλή, κατανοητή και μη επιστημονικη γλώσσα ώστε να το καταλαβαίνει ο καθένας χωρις ιδαιτερη μορφωση. Του Bhutia είναι εγχειριδιο της NASA :D

Καλα εγω εννουσα άλλο βεβαια την αναγκη που προκυπτει να το επαναλαμβανει με νέα λόγια όπως είπε αλλά και την ανάγκη να ανανεωνεται ώς κείμενο μένοντας επικαιρο και δροσερό.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
33.571
Υπάρχουν μεγέθη που ακολουθουν και στα οποιά έχουν καταλήξει οι σχεδιαστες που θεωρούνται ιδανικά για κάθε μεγάφωνο
Οι οποίοι σχεδιαστές γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τι ενισχυτές ταιριάζουν.
Γι αυτό, ενεργά. :wink:

Reaction score
22.933
Οι οποίοι σχεδιαστές γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τι ενισχυτές ταιριάζουν.
Γι αυτό, ενεργά. :wink:
Αυτό είναι ένα απο τα πλεονεκτήματα των ενεργών και είναι σημαντικό. Αλλά και αυτά υπόκεινται σε περιορισμούς άλλους που αφορουν την ποιότητα ή τις επιλογές του ίδιου του σχεδιαστη τους. Το δικάναλο Hi Fi kai Hi End κρατά ακόμη καθώς ο οντιοφιλ θέλει να ελέγχει αυτός τι θα θυσιάσει και τι όχι στον ήχο. Το ενεργα έτσι γενικώς δεν λέει τίποτε. Ενεργά με ενεργά πάλι έχουν μεγάλες διαφορές και κάνουν εκπτώσεις. Εμενα δεν με πειρ΄ζουν οι διαφορετικες επιλογές και ποικιλομορφία εκει βασίζετια όλη η εξέλιξη του ανθρώπου όχι στην ομοιομορφία. Η ομοιομορφία δεν οδηγεί σε καλά αποτελε΄σματα ακόμη και εάν βασίζετια σε κάτι ορθρο. Και τοτε ακόμη αυτό το ορθο θα έχεις προκύψει τυχαία και η βάση που το έφερε στο προσκηνιο ως ορθό στο μέλλον θα αποτελέσει φρενο και οπισθοχώρηση.

Last edited:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.506
Τα NEUMANN με αρεσουν thva ειναι αριστα ενεργα ;) και δεν τα ακουσα με τα υποβαθυφωνα
γκαμοτο δεν τα ειχε προς ακροαση ο Νακας:(
Γενικα με αρεσουν τα Γερμανικα μηχανηματα ;)
Ιδιαιτερα τα https://www.accusticarts.de/en/products/amp-iii/

Last edited:

Reaction score
9.784
Αυτό είναι ένα απο τα πλεονεκτήματα των ενεργών και είναι σημαντικό. Αλλά και αυτά υπόκεινται σε περιορισμούς άλλους που αφορουν την ποιότητα ή τις επιλογές του ίδιου του σχεδιαστη τους. Το δικάναλο Hi Fi kai Hi End κρατά ακόμη καθώς ο οντιοφιλ θέλει να ελέγχει αυτός τι θα θυσιάσει και τι όχι στον ήχο. Το ενεργα έτσι γενικώς δεν λέει τίποτε. Ενεργά με ενεργά πάλι έχουν μεγάλες διαφορές και κάνουν εκπτώσεις.
Το πάρτε όλοι ενεργά, μια κουβέντα είναι.
Βλέπω και κάτι τιμές στον χώρο του χάι φαι. Σιγά ρε μεγάλε, τι έβαλες μέσα? :biggrin:
Να μας γδαρουν θέλουν βλέπω όλοι
Γελάτε κύριε Χρήστο αλλά έτσι είναι. Τον κούκο για αηδόνι θα πληρώσουμε. Βγάζουν ενεργό μοντέλο και βαράνε κάτι τιμές στον Θεό.
Πονηρούληδες. Βρήκαν νέα πατέντα

Last edited:

Reaction score
22.933
Το πάρτε όλοι ενεργά, μια κουβέντα είναι.
Βλέπω και κάτι τιμές στον χώρο του χάι φαι. Σιγά ρε μεγάλε, τι έβαλες μέσα? :biggrin:
Να μας γδαρουν θέλουν βλέπω όλοι
Γελάτε κύριε Χρήστο αλλά έτσι είναι. Τον κούκο για αηδόνι θα πληρώσουμε. Βγάζουν ενεργό μοντέλο και βαράνε κάτι τιμές στον Θεό.
Πονηρούληδες. Βρήκαν νέα πατέντα
Όχι βρε συ (περα απο την τρέλα της τιμολογησης στυλ τόσα θέλω να βγάλω) το ενεργό είναι πολυ ακριβό για να γίνει σωστά. Να καλή ώρα παράδειγμα το ενεργό κροσοβερ που λέγαμε. Είτε είναι παθητικό ενεργό κροσόβερ είτε dsp based έχει εκατοντάδες parts που πρέπει να είναι όλα καλής ποιότητας για να αποδώσει. Το παθητικό εχει 10 ; το ενεργητικό εχεις πολλες δεκαδες μέχρι και εκατοντάδες parts. Κaι με την λογική που έχεις υποστηριξει και εσυ νομιζω περι αδυναμου κρικου όλα πρέπει να είναι πολυ καλά. Η πολυπλοκοτητα δε και η αλληλοσυνδεση τους καταλαβαίνεις ότι αυξάνεται ο κινδυνος κάποια και τέλεια να τα υπλογισεις να μην συνεργαστουν καλά ή να αλληλεπιδράσουν με έναν τρόπο που ο σχεδιαστης δεν μπορεί να προβλέψει λόγω της ποσοτητας τους. Το lees is more σαν φιλοσοφία των οντιοφιλ δεν είναι χωρίς βάση. Έχει την λογικη της.

Last edited:

Reaction score
9.784
Όχι βρε συ (περα απο την τρέλα της τιμολογησης στυλ τόσα θέλω να βγάλω) το ενεργό είναι πολυ ακριβό για να γίνει σωστά. Να καλή ώρα παράδειγμα το ενεργό κροσοβερ που λέγαμε. Είτε είναι παθητικό ενεργό κροσόβερ είτε dsp based έχει εκατοντάδες parts που πρέπει να είναι όλα καλής ποιότητας για να αποδώσει. Το παθητικό εχει 10 ; το ενεργητικό εχεις πολλες δεκαδες και εκατοντάδες parts. Κaι με την λογική που έχεις υποστηριξει και εσυ νομιζω περι αδυναμου κρικου όλα πρέπει να είναι πολυ καλά. Η πολυπλοκοτητα δε και η αλληλοσυνδεση τους καταλαβαίνεις ότι αυξάνεται ο κινδυνος κάποια και τέλεια να τα υπλογισεις να μην συνεργαστουν καλά ή να αλληλεπιδράσουν με έναν τρόπο που ο σχεδιαστης δεν μπορεί να προβλέψει λόγω της ποσοτητας τους. Το lees is more σαν φιλοσοφία των οντιοφιλ δεν είναι χωρίς βάση. Έχει την λογικη της.
Καλά ρώτα τον Μπούτχια πόσο κάνουν τα ενεργά yamaha να πέσεις από την καρέκλα

Reaction score
22.933
Καλά ρώτα τον Μπούτχια πόσο κάνουν τα ενεργά yamaha να πέσεις από την καρέκλα
Το Χαι Φαι είναι πολυ ιδιάιτερη ιστορία σαν "βιομηχανία". Οι τιμές τις βλέπω, είναι αδιανόητες. Όχι μόνο δεν τις αξίζουν αλλά θα καταστρεψουν τον ιδιο τους τον εαυτό με αυτήν την πολιτική πωλησεων και νοοτροπίας που κουβαλάνε. Το ξέρουν φαντάζομια και αυτοί. Οσο τραβήξει. Εδώ πλεον σε αυτο το σταδιο έχουμε φτασει να μιλάμε για την παγκόσμια οικονομία. ¨Ολοι ξέρουν ότι το πράγμα παει για reset και ότι αρπάξει ο κ@λος τους. Το κέρδος που έχουν απο την πώληση ενος ακριβού δεν το έχουν απο το να πουλουσανε χίλια (που δεν μπορουνε κιόλας να παράξουν η πιο μεγάλη εταιρία στο χώρο έχει πόσα ; 50 άτομα ; αυτά είναι γελοιες εταιρίες , οικογενειακες πειριτπωσεις όλες) . Πρωτα απο όλα δεν θέλουν να παραξουν κατι φθηνό και καλό. Άνετα μπορουνε. Αλλά μετα τι ; Θα γεμίσει η αγορά με κάτι καλό και φθηνό, που σημαίνει ότι θα γεμίσει και η δευτερογενη αγορά των μεταχειρισμενων (απο δικά τους καλά μοντέλα) καθώς θα είναι κατι καλό και φθηνό που μετα θα πρέπει να το έχουν να το κάνουν και σερβις και αυτό ώς καλό καταλαβαίνεις ότι θα κλεψει πωλησεις απο κάθε νεο μοντελο που θα θέλουν να βγάλουν και αποτελεί την νέα σειρά προιοντων τους. Βέβαια δεν καταλαβινουν ότι ετσι νεος κόσμος και νεο αίμα δεν μπαινει και σε λιγα χρόνια δεν θα προκυπτουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται για υψηλη ποιοτητα. (οντιοφιλ) αφου δεν την γνωρίσανε κάν.

Reaction score
22.933
Υπάρχει και τέτοιο ? δεν τόξερα .
Ε, πως το λέτε όταν δεν χρησιμοποιειται dsp και όλα είναι hardware modules (opamps, trnasistors, αντιστασεις και τα φιλτρα και όλα κλπ) και να μην έχεις μετατροπη dac αλλά να μενεις στο αναλογικό σημα για ¨αγνοτητα" ;

Θυμηθηκα χα χα Αναλογικό ενεργο κροσοβερ

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.753
Members
38.490
Νεότερο μέλος
c01l