- Reaction score
- 143.585
Tesla is preparing to expand its Robotaxi geofence yet again, just days after Waymo responded to its initial broadening of the area.
Έτσι και ανοίξει η Tesla όλο το πεδίο που τεστάρει τώρα στο Austin, η άλλη θα τρίβει τα μάτια της. Και υπάρχουν και τουλάχιστον άλλες τρεις πόλεις στην Αμερική που έρχονται σύντομα. Όπως και ότι πλησιάζει η ώρα του supervised FSD στην Αυστραλία. Γρηγορότερα από ότι θα περίμενε κανείς.Tesla is preparing to expand its Robotaxi geofence yet again, just days after Waymo responded to its initial broadening of the area.
Δηλαδή, εσύ από όλο το άρθρο του guardian και με το σχόλιο που έκανα, καταλαβαίνεις ότι το πρόβλημα είναι αν συμβαίνουν και σε άλλα αυτοκίνητα και αν ξέρει ο συντάκτης τη διαφορά FSD και Autopilot?Ναι ναι. Όταν δεν έχετε τίποτα να πείτε και να πάτε κόντρα σε όσα λέω, αν μπορείτε πείτε περιμένω, το ρίχνετε στο οπαδιλίκι και τον καρσιλαμά. Αντί να κάτσετε να ψάξετε κάθεστε και ακούτε τον κάθε παπάρα κάποιου media. Δεν ξέρει τι είναι το Autopilot και τι το FSD και θέλει και άρθρο. Άντε στα θρανίο και τα λέμε σε 1-2 χρόνια.
Σας έδωσαν για παράδειγμα στοιχεία πως και άλλα οχήματα κάνουν τα ίδια και πέρα βρέχει. Που κανείς δεν γράφει τίποτα. Η Merc και η γκέϊσα να είναι καλά και τα υπόλοιπα πέρα βρέχει. Θα τα μάθετε από τα legacy media.
Έτσι και ανοίξει η Tesla όλο το πεδίο που τεστάρει τώρα στο Austin, η άλλη θα τρίβει τα μάτια της. Και υπάρχουν και τουλάχιστον άλλες τρεις πόλεις στην Αμερική που έρχονται σύντομα. Όπως και ότι πλησιάζει η ώρα του supervised FSD στην Αυστραλία. Γρηγορότερα από ότι θα περίμενε κανείς.
Γιατί; Αυτοί χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο επιχείρημα των legacy media . Και οι αναρχοκομμουνιστές.
Αλλού αυτά.
Δεν περιμένω από κανέναν να σχολιάσει αυτά τα δύο συστήματα όταν δεν καταλαβαίνει καν ότι δεν είναι ένα αλλά δύο. Το διάβασα μόνο και μόνο από περιέργεια επειδή το ανέβασες αλλιώς θα είχα σταματήσει στην 2-3 παράγραφο.Δηλαδή, εσύ από όλο το άρθρο του guardian και με το σχόλιο που έκανα, καταλαβαίνεις ότι το πρόβλημα είναι αν συμβαίνουν και σε άλλα αυτοκίνητα και αν ξέρει ο συντάκτης τη διαφορά FSD και Autopilot?
Περίμενα καλύτερη διακριτική ικανότητα, που να συνάδει και με τη βεβαιότητα που χρησιμοποιείς όταν εκφράζεις άποψη για θέματα που έχεις ενημέρωση από "κάποιου τύπου media" και εσύ.
Δεν τα γνωρίζω αυτά. Όπου δεις συζήτηση για αυτοκίνητα στο εξωτερικό και κυρίως για τα ηλεκτρικά ακούς για legacy media και legacy automakers.Γιατί; Αυτοί χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο επιχείρημα των legacy media . Και οι αναρχοκομμουνιστές.
Σωστά.Από το που ενημερώνομαι; απο όσα μέσα παίζουν την γνωστή κασέτα που μου αρέσει.
Μπορώ να το επιστρέψω αυτό να ξέρς.Από το που ενημερώνομαι; απο όσα μέσα παίζουν την γνωστή κασέτα που μου αρέσει..
Εγώ για αυτοκίνητα δεν διαβάζω τίποταΜπορώ να το επιστρέψω αυτό να ξέρς.![]()
Εγώ διαβάζω και ακούω. Πολύ.Εγώ για αυτοκίνητα δεν διαβάζω τίποτα
Μόνο οικονομικά και πολιτικά
Εξαρτάται τι διαβάζειςΕγώ διαβάζω και ακούω. Πολύ.
Αν θέτε να μάθετε, ρωτήστε.![]()
Σωστά.Εξαρτάται τι διαβάζεις![]()