Ηλεκτρικά οχήματα (εκτός Tesla και BYD)

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.820
32.000€ το Firefly με 42kWh 😄. Και γιατί να μην πάρεις το R5 με 32.500€ και 52kWh.

Υγ: κάτι τέτοια θα βλέπει η BYD και θα πάει το Dolphin 40k. 😁

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.739

alexis

Reaction score
32.820
Πριν μήνες το Κινεζικο DCARSTUDIO έκανε χειμερινό test σε 90+ αυτοκίνητα (BEVs & PHEVs). Τα tests έγιναν στην Κίνα, Σουηδία και Αλάσκα. Όποιος θέλει να δει videos υπάρχει playlist. Κάποια έχουν αγγλικά.

Δώδεκα από αυτά τα οχήματα πήγαν στην Αλάσκα. Οι Κινέζοι κάλεσαν Αμερικανους με κανάλια σχετικά και με αυτοκίνητα. Ένας από αυτούς.

Μετά η Zeekr του έστειλε το καλύτερο της όχημα για μια βδομάδα. Zeekr 001 FR.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.739
Πριν μήνες το Κινεζικο DCARSTUDIO έκανε χειμερινό test σε 90+ αυτοκίνητα (BEVs & PHEVs). Τα tests έγιναν στην Κίνα, Σουηδία και Αλάσκα.
Το συμπέρασμα βγήκε από αυτά τα τεστ;

alexis

Reaction score
32.820
Από Japan για Nissan Leaf. Έχει και αγγλικό ήχο.

Έχει ένα κομμένο ( ?? ) Ariya (platform development vehicle) από το οποίο προέκυψε το μέγεθος του Leaf, και το πρωτότυπο ανάπτυξης.

Και ένα video από τον Νοέμβριο του 2023, από το τούνελ αεροδυναμικής.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.339
32.000€ το Firefly με 42kWh 😄. Και γιατί να μην πάρεις το R5 με 32.500€ και 52kWh.

Υγ: κάτι τέτοια θα βλέπει η BYD και θα πάει το Dolphin 40k. 😁

Ψήνομαι για firefly ως αντικαταστάτη του ID3 για την σύζυγο - μόνο για εντός πόλης σε ένα χρόνο που λήγει το balloon. Φαίνεται πολύ fun όχημα.
Εναλλακτικά το Mini Cooper (απωθημένο) ή να κρατήσω το VW.
Το R5 θα το δω, αλλά δεν είμαι φίλος.
Όλα τα άλλα είναι άσχημα.

Reaction score
340
Και εγώ ψάχνομαι για την γυναίκα ακριβώς για αυτό που ψάχνεις και εσύ. Όχημα για πόλη άντε μέχρι Χαλκίδα για αντικατάσταση του θερμικού .
Τα μικρά BYD που είδα δε μου άρεσαν, ούτε της άρεσαν (από BYD μου άρεσε πολύ το Seal Sedan για εμένα όμως,θα το σκεφτώ όταν έρθει η ώρα). Ιnster δε βλέπεται.
Θέλω να δω αυτό το Λινκομυφον , αυτή θέλει ...Mini C , εγώ να πω την αλήθεια ψήνομαι περισσότερο για το ID3 ή το R5 που αρέσει και στους δυο μας.
Το R5 είναι μάλλον η χρυσή τομή μιας και της αρέσουν τα "Γαλλικά" .
Θα δείξει...

ΥΓ.Το Firefly πρώτη φορά το βλέπω παραδόξως δεν με απωθεί,μου θυμήσει ένα ev Honda που είχε βγει τελευταία και δεν "τράβηξε" το οποίο παραδόξως πάλι μου άρεσε.

alexis

Reaction score
32.820
Ομορφιές.

1000001987.jpg

Και το άλλο. Αν αλλάξει χώρα το όχημα δεν καλύπτεται από εγγύηση. Δηλαδή, η αγορά μεταχειρισμένου ηλεκτρικού Fiat από το εξωτερικό δεν παίζει. Ποιος ξέρει τι γίνεται με την υπόλοιπη Stellantis.
1000001989.jpg

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.339
ev Honda που είχε βγει τελευταία και δεν "τράβηξε" το οποίο παραδόξως πάλι μου άρεσε
Και εμένα μου άρεσε πολύ, αλλά πολύ ακριβό με πολύ μικρή μπαταρία. Γι αυτό δεν πούλησε.

alexis

Reaction score
32.820
Είναι πολύ ωραίο το Honda. Άλλα βγήκε σε λάθος εποχή. Έχει εδώ ένα πράσινο με πινακίδες ΔΟΚ. Το βλέπω συχνά. Παρατήρησα επίσης πως δεν έχει πλευρικούς καθρέπτες αλλά κάμερες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.829
Members
38.503
Νεότερο μέλος
Panagiotis Pou