alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 32.820

Το συμπέρασμα βγήκε από αυτά τα τεστ;Πριν μήνες το Κινεζικο DCARSTUDIO έκανε χειμερινό test σε 90+ αυτοκίνητα (BEVs & PHEVs). Τα tests έγιναν στην Κίνα, Σουηδία και Αλάσκα.
Ψήνομαι για firefly ως αντικαταστάτη του ID3 για την σύζυγο - μόνο για εντός πόλης σε ένα χρόνο που λήγει το balloon. Φαίνεται πολύ fun όχημα.32.000€ το Firefly με 42kWh. Και γιατί να μην πάρεις το R5 με 32.500€ και 52kWh.
Υγ: κάτι τέτοια θα βλέπει η BYD και θα πάει το Dolphin 40k.
![]()
Ολοκαίνουριο μοντέλο πόλης που καίει 2,9 ευρώ στα 100 km – Δείτε τιμή στην Ελλάδα - Μία νέα μάρκα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά, φέρνοντας φρέσκο αέρα στην κατηγορία των οχημάτων πόλης. Η έλευσή της αναμένεται να προσφέρει μια νέα επιλογή στους οδηγούς που αναζητούν ένα σύγχρονο και ευέλικτο όχημα για τις καθημερινές τους μετακινήσεις.
Μία νέα μάρκα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά, φέρνοντας φρέσκο αέρα στην κατηγορία των οχημάτων πόλης. Η έλευσή της αναμένεται να προσφέρει μια νέα επιλογή στους οδηγούς που αναζητούν ένα σύγχρονο και ευέλικτο όχημα για τις καθημερινές τους μετακινήσεις.www.gocar.gr
Και εμένα μου άρεσε πολύ, αλλά πολύ ακριβό με πολύ μικρή μπαταρία. Γι αυτό δεν πούλησε.ev Honda που είχε βγει τελευταία και δεν "τράβηξε" το οποίο παραδόξως πάλι μου άρεσε