Πυρκαγιές, πλημμύρες, φυσικές καταστροφές

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.939
Με τέτοιο αέρα δεν νομίζω να πετάει κάποιο. Θα το στείλει στην Ύδρα. Ούτε να περπατήσεις δεν μπορείς. Χθες περπατούσα με το κεφάλι κάτω. Τα ίδια και σήμερα. Προχθές μου ξήλωσε κάτι βοηθητικές βάσεις σε κάτι λεπτά δέντρα που έχω και τα πέταξε κάτω. Τώρα τα έχω δέσει με ιμάντες στα κάγκελα και στο γκαράζ. Και πάλι πέρα δώθε τα πάει αλλά τουλάχιστον είναι όρθια.

Last edited:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.718
Εκεί δεν έχει και καλά ο δήμος drones που παρακολουθούν κάθε μέρα τον τόπο;
Έλεος βρε Βασίλη!

Μετά το φορούσε κόκκινα και πέταγε γκαζάκι, και την απάντηση του alexis, τι άλλο θα βρεις να πεις;

alexis

Reaction score
32.939
Το σημείο έναρξης στην Κερατέα με τον Άγιο Νικόλαο απέχουν τουλάχιστον 20χλμ.

Η φωτιά πάνω δεξιά. Ο Άγιος Νικόλαος είναι εκεί που λέει 91 κάτω αριστερά.

1000002274.jpg

Last edited:

Reaction score
4.359

alexis

Reaction score
32.939

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.718

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.718

TGD

Reaction score
10.586

Reaction score
20.855
Κουλιστάν μεν, αλλά τώρα και με ασφάλιστρα κατά των φυσικών καταστροφών... :lolsign: :party:

Reaction score
20.855
Η Σελήνη ας καεί, η Ελλάδα με ενδιαφέρει εμένα... Αν καταφέρει να κάψει βέβαια και την Σελήνη, ε τι να πω, μπράβο στο παιδί! :laugh: :p :roflmao:

"Είναι κεφάτος... γυρίζει από του Βερόπουλουυυ..." :geek: :party:

6631555-1024x683.jpg

alexis

Reaction score
32.939
Έλα μια βόλτα από εδώ που ακόμα %@#& στον αέρα και πες μου πως θα σβήσει έτσι και ανάψει.

Έχουν γεμίσει και τα τοπικά forums με ανεμογεννήτριες πάλι. Τον βρήκαμε τον φταίχτη. :headbang:😅

TGD

Reaction score
10.586
Κουλιστάν μεν, αλλά τώρα και με ασφάλιστρα κατά των φυσικών καταστροφών...
Σύμφωνα με τον νόμο δεν αποζημιώνονται ανασφάλιστες περιουσίες. Οπότε κανένας δεν θα πάρει αποζημίωση; Η τα έχει ασφαλισμένα η ΑΑΔΕ;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.991
Και η Σελήνη να καίγεται ο Κούλης θα φταίει.

:lolsign:
Φυσικά και φταίει ο Κούλης και όσες κυβερνήσεις έχουν περάσει, πριν το καλοκαίρι βγήκαν και μας είπαν ότι ως χώρα είμαστε έτοιμοι και θωρακισμένοι... Με τι?
Με τα καναντέρ του Παπαδόπουλου και το 112?

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
12.430
Δεν έχει περάσει ακόμη κυβέρνηση από τη χώρα που να αντιμετώπισε πλήρως τις πυρκαγιές. Είναι μια φυσική καταστροφή όπως και οι σεισμοί. Μπορούμε να πάρουμε κάποια μέτρα φυσικά. Δεν υπάρχει όμως 100% προστασία.

Και είναι και ευχάριστο που έχει σταματήσει στην πράξη, το αίσχος των δεκαετιών 80-90, όπου σε χρονιές εκλογών είχαμε 3x τα καμένα στρέμματα των προηγούμενων ετών.

Reaction score
20.855
Έλα μια βόλτα από εδώ που ακόμα %@#& στον αέρα και πες μου πως θα σβήσει έτσι και ανάψει.

Έχουν γεμίσει και τα τοπικά forums με ανεμογεννήτριες πάλι. Τον βρήκαμε τον φταίχτη. :headbang:😅
Εμείς (η κυβέρνηση) στέλνουμε όμως 112, την υπόλοιπη δουλειά την αναλαμβάνει η... θάλασσα! Ε όταν φτάσει εκεί η φωτιά, τι θα κάνει, σβήνει. :p
Σύμφωνα με τον νόμο δεν αποζημιώνονται ανασφάλιστες περιουσίες. Οπότε κανένας δεν θα πάρει αποζημίωση; Η τα έχει ασφαλισμένα η ΑΑΔΕ;
Για κατασχεμένα γράφουν, και τα μισά να μην έχουν δυνατότητα κυκλοφορίας στον δρόμο (προφανώς πολύ παλιά, με σοβαρές βλάβες, κλπ). Τώρα τα άλλα μισά που θα τα έδιναν σε δημοπρασία ως οχήματα κι όχι ως σκραπ, δεν ξέρω τι ισχύει για ασφάλιστρα κλπ...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik