Ethernet cables - Chord Epic

Reaction score
12.565
Λάθος. Διάβασε τι λέει η analog devices.

Starting from a blank slate, the DAC is first treated as a block box. Noise can be generated internally, as any real component will generate some noise, or the noise can come in from external sources. The entrance from external sources can occur through any of the DAC connections, which broadly include power, clocking, and digital interfaces. These possibilities are in Figure 1. Each of these possible noise suspects will be investigated individually to understand their importance.
Με πιο απλά λόγια, η ethernet είναι σαν το δίσκο cd που διαβάζει ένα transport. Αν ο δίσκος είναι γρατζουνισμένος, δεν θα διαβαστούν σωστά τα δεδομένα και θα έχουμε πρόβλημα ανάγνωσης. Αν όμως ο δίσκος είναι σε καλή κατάσταση, τα δεδομένα στέλντονται στο dac που κάνει τη μετατροπή σε κυματομορφή ήχου. Απο αυτό:
In/out errors0/0 Collisions0
βγαίνει το συμπέρασμα ότι τα δεδομένα τροφοδοτούνται στον υπολογιστή χωρίς σφάλματα μεταφοράς και το όποιο λάθος, μπορεί να συναντηθεί στον επόμενο κρίκο της αλυσίδας, δηλαδή μεταξύ υπολογιστή και dac. Τέτοιου είδους σφάλματα δεν έχουν να κάνουν με το καλώδιο ethernet.
Τώρα, τα όσα σερβίρουν οι κατσαπλιάδες γκουρού, ποσώς μας ενδιαφέρει και δεν θα έπρεπε να ενδιέφεραν κανένα (σκεπτόμενο) άνθρωπο.

Reaction score
12.565
με τσόντα το χω ψάξει...δεν συμβαίνει ποτέ
Αν συνέβαινε με τη τσόντα ειδικά, θα το έψαχνα κι εγώ με κανένα ακριβότερο καλώδιο. Αλλά ούτε καν, μηδέν σφάλματα. Ούτε καν σε 4Κ υλικό.

Reaction score
1.109
Αυτή είναι ανάρτηση τύπου τικτοκ (πηγα να κάνω μέτρηση αλλά είχε χαλάσει το probe και πήρα άλλο και μπλα μπλα). Ο θόρυβος που μετρά δεν έχει νόημα με τα καλώδια χύμα και τσουβαλάτα πεταμένα έτσι. Αν ψάξεις θα βρεις οδηγίες για μετρήσεις σε data signals από την AD, τη Hypex και άλλους κατασκευαστές.

Ακόμα και μόνο του το καλώδιο του παλμογράφου αν άλλαζε λίγο θέση θα άλλαζαν οι μετρήσεις. Πιο αστείο είναι όμως η αναφορά του στο "συνολικό" jitter καθώς ο χρονισμός του DAC IC δημιουργείται εσωτερικά και δεν έχει καμία επαφή με το καλώδιο δικτύου.Εφόσον επίσηςτα καλώδια δικτύου έχουν γαλβανική απομόνωση, είναι σαν να λέμε αν η τοστιέρα σου επηρεάζει τον ήχο του DAC όταν ψήνει τόστ χωρίς ακριβό καλώδιο.

Αν υπήρχε θέμα με το καλώδιο δικτύου ή με το αν έφαγε η γάτα κονσέρβα το μεσημέρι θα το είχε περιγράψει η AD που καίγεται να φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα για τα τσιπάκια της και όχι κάποιος που πήρε ένα οργανάκι και δηλώνει expert.

Βιογραφικό του τύπου; Πανεπιστήμονας;

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
12.435
Ρε παιδιά, μα γίνεται να δεχτούν αυτά που τους λέμε, όσο καλά και να τα τεκμηριώσουμε;
Σε λίγο θα λένε ότι είμαστε βαλτοί από τον κιμ γιονγκ ουν ή τους εξωγήινους κλινγκτον.

Αν δεχτούν ότι παραισθήσεις ήταν οι διαφορές που άκουγαν και χρυσοπλήρωναν σε καλώδια ethernet τόσα χρόνια, αυτό συνεπάγεται πολλά παραπάνω...
- Μήπως ήταν εξίσου παραισθήσεις και οι διαφορές στα RCA του χιλιάρικου;
- Μήπως ήταν εξίσου παραισθήσεις και οι διαφορές στα καλώδια ηχείων του διχίλιαρου;
- Μήπως ήταν εξίσου παραισθήσεις και τα "σφιχτά μπάσα" στα ηχεία βάσης με 5" γουφεράκι;
- Μήπως καλά το λέγανε στο avsite, ότι ασχολούμαστε με πίπες αντί να κάνουμε μια φροντίδα χώρου;
- Μήπως τελικά τα subz δεν "θολώνουν" τον ήχο;

Καλά τα πεταμένα λεφτά. Πες είχε λάδια ο δρόμος και τράκαρες τ αμάξι σου. Αυτό χωνεύεται.
Καλά που πούλαγες πνεύμα σε φίλους και γνωστούς, online & offline. Γιατί χέστηκες στην τελική για τον κάθε ένα. Αυτό χωνεύεται.

Το παπατζιλίκι όμως που πούλαγες δεκαετίες τώρα στον ίδιο σου τον εαυτό, πως να το χωνέψεις; Που έχτισες το υφάκι ειδήμονα σε ένα ψέμα; Την επόμενη φορά που θα αλλάξεις ethernet καλώδιο, τι θα κάνεις αν ξαφνικά δεν ακούσεις διαφορές;

Το έχω ζήσει παίδες με κολλητό χαιφιντελιστή. 20 χρόνια κολητοί. Μόλις του απέδειξα με τεχνικούς όρους τις πίπες που πίστευε, άρχισε τις λυσσασμένες επιθέσεις επί προσωπικού. Μόνο που δεν έβγαλε αφρούς από το στόμα.

Όσο τους κολλάμε στον τοίχο με επιχειρήματα, τόσο πιο παράλογες θεωρίες αναπτύσσουν για να αντεπεξέλθουν. Είναι σαν τους ΚΚΕδες όταν έπεσε το τοίχος. Αυτά είναι κοσμογονικές αλλαγές. Δεν είναι κάτι που θα γίνει έτσι απλά.

Γέμισ’ ο κόσμος παπατζήδες,
απάτες και αεριτζήδες.
Όπου σταθείς κι όπου θα πας:
"Εδώ παπάς, εκεί παπάς."

Σήμερα στην κοινωνία
όλοι παίζουν τον παπά.
Κάνουν κάθε αδικία,
φτάνει να περνούν καλά.
Και όλοι παίζουν τον παπά.

kazdem

"Επαγγελματίας"
Reaction score
349
Όπως είπα και πριν, τεχνικές γνώσεις δεν έχω και ειδικά ως προς τα καλώδια ethernet ούτε και άποψη. Αλλά από πού βγαίνει το συμπέρασμα ότι όσοι έχουν ακριβά καλώδια δεν ασχολούνται με τη φροντίδα χώρου ή αρνούνται τη σημασία της;

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
12.435
Όπως είπα και πριν, τεχνικές γνώσεις δεν έχω και ειδικά ως προς τα καλώδια ethernet ούτε και άποψη. Αλλά από πού βγαίνει το συμπέρασμα ότι όσοι έχουν ακριβά καλώδια δεν ασχολούνται με τη φροντίδα χώρου ή αρνούνται τη σημασία της;
Δεν αναφέρομαι σε κανένα προσωπικά προφανώς. Τα παραπάνω είναι γενικές αρλούμπες που έχουν ειπωθεί κατά καιρούς εδώ μέσα από διάφορους εραστές της καλωδίωσης.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.025
Στο περιεχόμενο της απάντησης στην ερώτηση "γιατί".

kazdem

"Επαγγελματίας"
Reaction score
349
Σε ποια σελίδα του νήματος; Όπως και να έχει, αν και εραστής της καλωδίωσης, από νωρίς κατάλαβα τη σημασία του χώρου και άλλαξα τοποθέτηση του συστήματος και της θέσης ακρόασης. Οσονουπω θα έχω και μετρήσεις, θα γίνω άνθρωπος που λένε.

Reaction score
14
Αυτή είναι ανάρτηση τύπου τικτοκ (πηγα να κάνω μέτρηση αλλά είχε χαλάσει το probe και πήρα άλλο και μπλα μπλα). Ο θόρυβος που μετρά δεν έχει νόημα με τα καλώδια χύμα και τσουβαλάτα πεταμένα έτσι. Αν ψάξεις θα βρεις οδηγίες για μετρήσεις σε data signals από την AD, τη Hypex και άλλους κατασκευαστές.

Ακόμα και μόνο του το καλώδιο του παλμογράφου αν άλλαζε λίγο θέση θα άλλαζαν οι μετρήσεις. Πιο αστείο είναι όμως η αναφορά του στο "συνολικό" jitter καθώς ο χρονισμός του DAC IC δημιουργείται εσωτερικά και δεν έχει καμία επαφή με το καλώδιο δικτύου.Εφόσον επίσηςτα καλώδια δικτύου έχουν γαλβανική απομόνωση, είναι σαν να λέμε αν η τοστιέρα σου επηρεάζει τον ήχο του DAC όταν ψήνει τόστ χωρίς ακριβό καλώδιο.

Αν υπήρχε θέμα με το καλώδιο δικτύου ή με το αν έφαγε η γάτα κονσέρβα το μεσημέρι θα το είχε περιγράψει η AD που καίγεται να φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα για τα τσιπάκια της και όχι κάποιος που πήρε ένα οργανάκι και δηλώνει expert.

Βιογραφικό του τύπου; Πανεπιστήμονας;
Κοντά είσαι αλλα όχι.

Reaction score
54
δεν υπάρχουν data που να έχουν άλλες ιδιότητες όταν πρόκειται για ήχο και άλλες ιδιότητες όταν πρόκειται να μεταδώσουν εικόνα
αυτό παραβιάζει την αρχή και τον λόγο δημιουργίας τους...
τα data είναι data
01.-
δεν έχω καταλάβει ποιος σου έχει διαμορφώσει την σκέψη για αυτό το διαφορετικό που πιστεύεις και με τι επιστημονική βάση

επαναλαμβάνω τα data είναι data...και από εκεί και μετά μεταφράζονται..να το πω λαικά...σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της κάθε συσκευής

να σημειώσουμε σε αυτό ότι τα data αυτά που ακούς δεν δημιουργούνται στο ρούτερ σου ή την οπτική του ΟΤΕ.....αλλά από δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά...μέσα από μασούρια χιλιάδων οπτικών και καλωδίων....από τους cloud σέρβερς των εταιριών που πληρώνεις για να ακούς...που έχουν έδρα ΗΠΑ, Ινδία, Ταιβάν, Ιαπωνία, Αυστραλία κλπ
όρεξη να χεις να μετράς χιλιόμετρα....
ότι data ''ακούς'' εσύ στο σποτιφαι από βονταφον τα ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ ακούει και ο χρήστης νοβα....ή σταρλινκ

καταλαβαίνεις πόσο κουφή ακούγεται όλη αυτή η ασχολία σου με έναν αγωγό ενός μέτρου που καταλήγει από το ρούτερ σου στα μηχανήματα όντιο που έχεις... κ που δεν έχει ΚΑΜΙΑ ιδιότητα φιλτροποίησης, αλλοίωσης ή επέμβασης στα πακέτα των 01 γιατί ΑΝ είχε...τότε τα ψηφιακά θα είχαν αποτύχει

στα λογια μου ερχεσαι και οχι διαφωνω και εκει ειναιβπου χανεις εαν δεν το εχεις ακουσει γιατι τα καλα καλωδια οχι ολα ουτε ειναι ολα τα ακριβα καλα φιλτράρουν κιολας γιαυτο και έχουν και τοσα λεφτά βαλε στη πριζα το απλο και βαλε και (ενταξυ) οχι το Chord ποιος το γαμει τοσα λεφτα ενα wireworld και η διαφορα κανει μπαμ ειδικα στο κοκκινο που ειναι και επιασημομενο κατι τετειο λενε

στο οπτικο δεν υπαρχουν σκουπιδια γαλβανιζονται αλλα στο ρουτερ γινετε της ποπης και περα απο τα σκουπιδια που μαζευει υπαρχει προβλημα απο τα υλικα γιατι η κιματομορφη δεν ειναι απολητα 0-1 αναλογα με το impendance κτλ κτλ εχει σημειο εκινησης κορυφωση σταθερη η κιματομορφη και αποκοπη κανενα απο αυτα τα σημεια δεν ειναι απολυτο και υλικα φτηνοτερα εχουν αντισταση χαμηλή αγογημοτγτα αλλα και αλλα χουσουρια που σημαινει οτι εχουν θεματα χρονισμού των ντατα γιατι πχ αρχιζει νωρίτερα και τελειωνει αργοτερα δεν φτανει στο σημειο 1 το ξεπερναει μετα πεφτει δεν ειναισταθερο δεν φρεναρει αμεσως για να κανει την αποκοπη και δεν πεφτει κατακοριφα κτλ κτλ απο οτι επρεπε το καθε μπιτ το λεω απλα ασε που ειναι και σε αλλη σιχνοτητα αφου ανεβοκατεβαίνει.

Μεγαλύτερη διατομη λυνει το προβλημα του ογκου αφου μπορει να συμπιεστει μεγαλυτερη συχνοτητα μεσα στονα γογο αρα περισσοτερα 0-1 αλλα ανοιγει το παράθυρο στα προβλήματα ποιοτητας του σηματος γιατι εχεις περισσότερο αγογο συχνοτητες πιο διατριτικες ας πουμε και αλληλοσυμπλιρωμενες δηλαδη μπορουν να πηδήξουν απο το ενα καλωδιο στο αλλο γιαυτο και τα ζευγαρια στα cat7 και πανω ειναι ασπιδωμενα ανα δυο. ανάλογα με το μηκος ειδικα εαν ειναι μεγαλυτερο μαζευονται λαθη και σκουπιδια απο το δυκτιο και τον ιδιο τον αγωγο … αυτα και αλλα διορθωνουν αυτα τα καλωδια επαναλμβανω οχι ολα υπαρχουν και σκουπιδια που πληρωνεις μαρκα καργα για βλακο-ψωναρες (audioquest)

αυτο χονδρικα λεγεται jitter και ειναι παραμετροι των data που δεν κπορουν να τα ερμηνεύσουν (εαν δεν εχεις και bit drops) σωστα τα chip πριν διορθωθουν και αναλογα την συχνοτητα περνανε μεσα και τους αλλαζουν τα φωτα σε επιπεδο φορτου εργασιας αλλα και συχνοτητας λειτουργιας γαιτι βομβαρδιζονται απο τα σκουπιδια που ηρθαν απο το ρευμα και δημιουργησε το καλώδιο

γιαυτο χρειαζονται τα clocking

Ολοι στο λενε οτι πετας σαχλαμπουφλες και ξεφτιλίζεσαι μονος να ξερεσι εχω και φιλτρακι αλλα και galvanic isolation το εχω κανει με optical στο ενδιαμεσο
Με πιο απλά λόγια, η ethernet είναι σαν το δίσκο cd που διαβάζει ένα transport. Αν ο δίσκος είναι γρατζουνισμένος, δεν θα διαβαστούν σωστά τα δεδομένα και θα έχουμε πρόβλημα ανάγνωσης. Αν όμως ο δίσκος είναι σε καλή κατάσταση, τα δεδομένα στέλντονται στο dac που κάνει τη μετατροπή σε κυματομορφή ήχου. Απο αυτό:

βγαίνει το συμπέρασμα ότι τα δεδομένα τροφοδοτούνται στον υπολογιστή χωρίς σφάλματα μεταφοράς και το όποιο λάθος, μπορεί να συναντηθεί στον επόμενο κρίκο της αλυσίδας, δηλαδή μεταξύ υπολογιστή και dac. Τέτοιου είδους σφάλματα δεν έχουν να κάνουν με το καλώδιο ethernet.
Τώρα, τα όσα σερβίρουν οι κατσαπλιάδες γκουρού, ποσώς μας ενδιαφέρει και δεν θα έπρεπε να ενδιέφεραν κανένα (σκεπτόμενο) άνθρωπο.
Ρε παιδιά, μα γίνεται να δεχτούν αυτά που τους λέμε, όσο καλά και να τα τεκμηριώσουμε;
Σε λίγο θα λένε ότι είμαστε βαλτοί από τον κιμ γιονγκ ουν ή τους εξωγήινους κλινγκτον.

Αν δεχτούν ότι παραισθήσεις ήταν οι διαφορές που άκουγαν και χρυσοπλήρωναν σε καλώδια ethernet τόσα χρόνια, αυτό συνεπάγεται πολλά παραπάνω...
- Μήπως ήταν εξίσου παραισθήσεις και οι διαφορές στα RCA του χιλιάρικου;
- Μήπως ήταν εξίσου παραισθήσεις και οι διαφορές στα καλώδια ηχείων του διχίλιαρου;
- Μήπως ήταν εξίσου παραισθήσεις και τα "σφιχτά μπάσα" στα ηχεία βάσης με 5" γουφεράκι;
- Μήπως καλά το λέγανε στο avsite, ότι ασχολούμαστε με πίπες αντί να κάνουμε μια φροντίδα χώρου;
- Μήπως τελικά τα subz δεν "θολώνουν" τον ήχο;

Καλά τα πεταμένα λεφτά. Πες είχε λάδια ο δρόμος και τράκαρες τ αμάξι σου. Αυτό χωνεύεται.
Καλά που πούλαγες πνεύμα σε φίλους και γνωστούς, online & offline. Γιατί χέστηκες στην τελική για τον κάθε ένα. Αυτό χωνεύεται.

Το παπατζιλίκι όμως που πούλαγες δεκαετίες τώρα στον ίδιο σου τον εαυτό, πως να το χωνέψεις; Που έχτισες το υφάκι ειδήμονα σε ένα ψέμα; Την επόμενη φορά που θα αλλάξεις ethernet καλώδιο, τι θα κάνεις αν ξαφνικά δεν ακούσεις διαφορές;

Το έχω ζήσει παίδες με κολλητό χαιφιντελιστή. 20 χρόνια κολητοί. Μόλις του απέδειξα με τεχνικούς όρους τις πίπες που πίστευε, άρχισε τις λυσσασμένες επιθέσεις επί προσωπικού. Μόνο που δεν έβγαλε αφρούς από το στόμα.

Όσο τους κολλάμε στον τοίχο με επιχειρήματα, τόσο πιο παράλογες θεωρίες αναπτύσσουν για να αντεπεξέλθουν. Είναι σαν τους ΚΚΕδες όταν έπεσε το τοίχος. Αυτά είναι κοσμογονικές αλλαγές. Δεν είναι κάτι που θα γίνει έτσι απλά.

Γέμισ’ ο κόσμος παπατζήδες,
απάτες και αεριτζήδες.
Όπου σταθείς κι όπου θα πας:
"Εδώ παπάς, εκεί παπάς."

Σήμερα στην κοινωνία
όλοι παίζουν τον παπά.
Κάνουν κάθε αδικία,
φτάνει να περνούν καλά.
Και όλοι παίζουν τον παπά.
Ειμαι παπαντζης στα καλωδια δεσμότης και στον ηχο μπερμπατης
έχω γνωση και μιλάω και τα αυτιά μου στα κουνάω
παρε τωρα και συ να μαθεις πως σε ξεφτηλησε του ήχου ο Μπερμπατης
βγηκες μονος στα παλούκια να μοιρασεις μια μπαρούφα
δεν σε πιστεψε κανεις γιατι αυτα που φτηνεις δεν εχεις πιει

ΟΠΑΑΑΑαααα

Reaction score
3.498
Το καμάρι του αντιπροσώπου

Οπα για τo cat5 του !!!

Βάλτε 2-3 στη σειρά (max 100m) για ακόμα καλύτερο ψηφιακό ήχο

Last edited:

Reaction score
29.609
στα λογια μου ερχεσαι και οχι διαφωνω και εκει ειναιβπου χανεις εαν δεν το εχεις ακουσει γιατι τα καλα καλωδια οχι ολα ουτε ειναι ολα τα ακριβα καλα φιλτράρουν κιολας γιαυτο και έχουν και τοσα λεφτά βαλε στη πριζα το απλο και βαλε και (ενταξυ) οχι το Chord ποιος το γαμει τοσα λεφτα ενα wireworld και η διαφορα κανει μπαμ ειδικα στο κοκκινο που ειναι και επιασημομενο κατι τετειο λενε

στο οπτικο δεν υπαρχουν σκουπιδια γαλβανιζονται αλλα στο ρουτερ γινετε της ποπης και περα απο τα σκουπιδια που μαζευει υπαρχει προβλημα απο τα υλικα γιατι η κιματομορφη δεν ειναι απολητα 0-1 αναλογα με το impendance κτλ κτλ εχει σημειο εκινησης κορυφωση σταθερη η κιματομορφη και αποκοπη κανενα απο αυτα τα σημεια δεν ειναι απολυτο και υλικα φτηνοτερα εχουν αντισταση χαμηλή αγογημοτγτα αλλα και αλλα χουσουρια που σημαινει οτι εχουν θεματα χρονισμού των ντατα γιατι πχ αρχιζει νωρίτερα και τελειωνει αργοτερα δεν φτανει στο σημειο 1 το ξεπερναει μετα πεφτει δεν ειναισταθερο δεν φρεναρει αμεσως για να κανει την αποκοπη και δεν πεφτει κατακοριφα κτλ κτλ απο οτι επρεπε το καθε μπιτ το λεω απλα ασε που ειναι και σε αλλη σιχνοτητα αφου ανεβοκατεβαίνει.

Μεγαλύτερη διατομη λυνει το προβλημα του ογκου αφου μπορει να συμπιεστει μεγαλυτερη συχνοτητα μεσα στονα γογο αρα περισσοτερα 0-1 αλλα ανοιγει το παράθυρο στα προβλήματα ποιοτητας του σηματος γιατι εχεις περισσότερο αγογο συχνοτητες πιο διατριτικες ας πουμε και αλληλοσυμπλιρωμενες δηλαδη μπορουν να πηδήξουν απο το ενα καλωδιο στο αλλο γιαυτο και τα ζευγαρια στα cat7 και πανω ειναι ασπιδωμενα ανα δυο. ανάλογα με το μηκος ειδικα εαν ειναι μεγαλυτερο μαζευονται λαθη και σκουπιδια απο το δυκτιο και τον ιδιο τον αγωγο … αυτα και αλλα διορθωνουν αυτα τα καλωδια επαναλμβανω οχι ολα υπαρχουν και σκουπιδια που πληρωνεις μαρκα καργα για βλακο-ψωναρες (audioquest)

αυτο χονδρικα λεγεται jitter και ειναι παραμετροι των data που δεν κπορουν να τα ερμηνεύσουν (εαν δεν εχεις και bit drops) σωστα τα chip πριν διορθωθουν και αναλογα την συχνοτητα περνανε μεσα και τους αλλαζουν τα φωτα σε επιπεδο φορτου εργασιας αλλα και συχνοτητας λειτουργιας γαιτι βομβαρδιζονται απο τα σκουπιδια που ηρθαν απο το ρευμα και δημιουργησε το καλώδιο

Ολοι στο λενε οτι πετας σαχλαμπουφλες και ξεφτιλίζεσαι μονος να ξερεσι εχω και φιλτρακι αλλα και galvanic isolation το εχω κανει με optical στο ενδιαμεσο

ΟΠΑΑΑΑαααα
Τρικυμία εν κρανίω . :rofl:

Reaction score
14

ΟΠΑΑΑΑαααα
Φίλε άστο. Δεν ξέρεις τα βασικά. Σου έγραψα πριν αλλα δεν το διάβασες καλά. Άκου τις διαφορές σου να γουστάρεις αλλα μην προσπαθείς να μεταφέρεις γνωση. Στο site υπάρχει με τα καντάρια. Έγραψες μια άποψη φτάνει. Οι απόψεις έχουν μηδενική βαρύτητα. Αν θες να μάθεις διάβασε αν και βλέπω ξεκινάς υπό το μηδέν

Reaction score
11.761
Τί αρλούμπες γράφεις; Έχεις καμιά ιδέα πόσο βλακείες είναι αυτά που γράφεις;
Μεγαλύτερη διατομη λυνει το προβλημα του ογκου αφου μπορει να συμπιεστει μεγαλυτερη συχνοτητα μεσα στονα γογο αρα περισσοτερα 0-1 αλλα ανοιγει το παράθυρο στα προβλήματα ποιοτητας του σηματος γιατι εχεις περισσότερο αγογο συχνοτητες πιο διατριτικες ας πουμε και αλληλοσυμπλιρωμενες δηλαδη μπορουν να πηδήξουν απο το ενα καλωδιο στο αλλο γιαυτο και τα ζευγαρια στα cat7 και πανω ειναι ασπιδωμενα ανα δυο.
Α έχει και συνέχεια! Δεν κρατήθηκα μέχρι να το διαβάσω και αυτό!! :gotcha: :help:

wnet

Nearfield
Reaction score
18.412
Νομίζω κάπου έχω ανεβάσει ένα βίντεο αλλά δε μπορώ να το βρω...
Παίζει το streamer μου ένα ραδιόφωνο ιντερνετικο που μεταδίδει flac...
τραβάω το βύσμα δικτύου ενώ παίζει και εκτός του ότι παίζει για πολλά δευτερόλεπτα ακόμη, η ποιότητα του ήχου δεν αλλάζει καθόλου... είτε με το απλό καλώδιο είτε χωρίς (για όσο αντέχει η buffer) παίζει το ίδιο...
Πόσο καλύτερο καλώδιο από το ...χωρίς καλώδιο? !!!
Δε χρειάζομαι καμία άλλη δοκιμή... όποιος χρειάζεται με γεια του με χαρά του...

------------------------------
....ναι ξέρω.... δεν έχω αρκούντως αναλυτικό σύστημα + το internet radio δεν είναι σοβαρή πηγή (αν και flac) :p

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
12.435
η κιματομορφη δεν ειναι απολητα 0-1 αναλογα με το impendance κτλ κτλ
Ολοι στο λενε οτι πετας σαχλαμπουφλες και ξεφτιλίζεσαι μονος
Χαίρομαι που αρχίζεις και μιλάς με επιχειρήματα. Αυτό το "δεν ειναι απολητα 0-1 " σε ποιό spec, το διάβασες; Σε κανένα βιβλίο για το CNNA ? Παίζει κανένα λινκάκι να γουστάρουμε;

(όφου παναγία μου... ευτυχώς δεν είχα καφέ στο στόμα, άχρηστο θα το είχα κάνει το λαπτοπ)

Ή μήπως δεν κατάλαβα καλά και μιλάς για αυτή την "κιματομορφη" ?

makaronia-kima-3-960x880.jpg

Μη γελάτε αλήτες. Τεχνικά μιλώντας είναι μια μορφή που περιέχει κιμά. Άρα "κιματομορφή"!!!

Reaction score
1.149
Χαίρομαι που αρχίζεις και μιλάς με επιχειρήματα. Αυτό το "δεν ειναι απολητα 0-1 " σε ποιό spec, το διάβασες; Σε κανένα βιβλίο για το CNNA ? Παίζει κανένα λινκάκι να γουστάρουμε;

(όφου παναγία μου... ευτυχώς δεν είχα καφέ στο στόμα, άχρηστο θα το είχα κάνει το λαπτοπ)

Ή μήπως δεν κατάλαβα καλά και μιλάς για αυτή την "κιματομορφη" ?

View attachment 375294

Μη γελάτε αλήτες. Τεχνικά μιλώντας είναι μια μορφή που περιέχει κιμά. Άρα "κιματομορφή"!!!
ayth ειναι η αρχη και το τελος των κυματομορφων....η μια και μοναδικη

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik