Featured ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ... ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

Reaction score
2.521
να ρωτήσω εγώ τώρα? του έβαλες παντου γυψοσαωισα, πατώματα ταβάνια έχεις κάνει δουλιτσα. Δεν ειναι παραλογο να το γεμίσεις σχεδόν ολο τσαμι με τις αφίσες?

μινι εγκεφαλικο

γυψοσαωισα = γυψοσανιδα
τσαμι = τζάμι

Reaction score
4.741
[/QUOTE]
Αερίζετε ο χώρος ;
η θα πεθάνεις μέχρι να στεγνώσει ;
Έχει και πόρτα και μπαλκονοπορτα (της οποίας το πλαστικό κάλυμμα για το στόρι είναι το μόνο που τρίζει στο δωμάτιο σε υψηλές εντάσεις στα μπάσα).
να ρωτήσω εγώ τώρα? του έβαλες παντου γυψοσαωισα, πατώματα ταβάνια έχεις κάνει δουλιτσα. Δεν ειναι παραλογο να το γεμίσεις σχεδόν ολο τσαμι με τις αφίσες?

μινι εγκεφαλικο

γυψοσαωισα = γυψοσανιδα
τσαμι = τζάμι
Δεν είναι τζάμι είναι λεπτό πλαστικό.
Το rt60 ήταν υπερβολικά χαμηλό στις υψηλές βλ.παλαιοτερα ποστ με διαγράμματα.
Όλες αυτές οι κορνιζουλες το αύξησαν κατά 0.1
Παιζει και να το χρειαζόταν το δωμάτιο.

Reaction score
11.767
Δοκίμασε τότε ηχοπερατο ύφασμα με βενζινοκολα
Αλλιώς τελάρα με ύφασμα και βίδωσε τα
Πιο πολύς κόπος είναι, από ξεκρέμασμα, βάψιμο και κρέμασμα. (για εμένα, τουλάχιστον)

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.126
Άμα απλώσεις βενζινόκολλα πάνω στο ηχοπερατό ύφασμα, δεν είναι πια ηχοπερατό.

Τσάμπα κόπος θα είναι, συν ότι όπως είπε και ο Πέτρος θα είναι περισσότερος κόπος από το βάψιμο.

Reaction score
805
Καλησπέρα, βρε παιδιά!
Μιας και είμαι σε ένα κρίσιμο σημείο, να σας ρωτήσω. Σε μεσοτοιχία υπό κατασκευή έχετε να προτείνετε κάποια λύση για σχετική ηχομόνωση, χωρίς να θυσιάσουμε πολλά εκατοστά από τα δωμάτια; Κι αν δεν έχουμε αξιόλογη λύση εσωτερικά, αξίζει να αποφύγουμε τα τούβλα και να πάμε σε άλλου τύπου εξωτερικό τοίχο;

Reaction score
805
Για τον ίδιο λόγο επέλεξα τον φελλό εγώ , για οικονομία χώρου και καλή ηχομόνωση-απορρόφηση.
Δηλαδή έβαλες φύλλο φελλού εσωτερικά; Σε τι πάχος; Μετά το σοβάτισμα;

Reaction score
4.741
Όχι. Είχα έτοιμο τοίχο και τον έβαλα κολλητά και απο πάνω γυψοσανίδα. εσύ που το χτίζεις τώρα θα είναι πιο εύκολο να μπει εσωτερικά . Σοβάτισμα δεν ξέρω αν αντέχει απο πάνω.

Reaction score
805
Όχι. Είχα έτοιμο τοίχο και τον έβαλα κολλητά και απο πάνω γυψοσανίδα. εσύ που το χτίζεις τώρα θα είναι πιο εύκολο να μπει εσωτερικά . Σοβάτισμα δεν ξέρω αν αντέχει απο πάνω.
τι πάχος έβαλες? Το ότι παρεμβάλλεται γυψοσανίδα, δεν έχει αντίκτυπο στην αποτελεσματικότητα του φελλού;
Υπάρχει και ηχομονωτική γυψοσανίδα Soundblock Rigips και κάτι άλλα υλικά (Tecsound SY 70, Mapesilent Panel). 'Εχει κανένας άποψη;

Last edited:

Reaction score
4.741
Έβαλα πάχος 5 εκατοστά. Έχει και μικρότερα μεγέθη. Από πάνω ή γυψοσανιδα είναι διάτρητη και ο συνδυασμος ήταν πολύ καλός βλ. Προηγούμενα ποστ με μετρήσεις.
Καλό θα ήταν η γυψοσανιδα να απέχει από τον φελλό η οποίο άλλο μονωτικα αλλά δεν υπήρχαν τα περιθώρια.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll