Δίαιτα

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.140
Φίλε Κώστα δεν λέω τίποτα, γιατί μόλις την γράψω θα ακούσω τις κλασικές μαλακιες...
Οπότε την κρατώ για τον εαυτό μου...
Είναι το κλειδί μου...Οπότε ξεφεύγω διατροφικα με γύρνα πισω στο αρχικό στάδιο...Τουλάχιστον σε εμένα έχει κάτσει γάντι...Θα σου πω μόνο ότι έχω κανονικό γεύμα μισή ώρα πριν κοιμηθώ, γιατί μου έλεγε τοτε θυμάμαι, στον ύπνο κάνει καλές καύσεις ο οργανισμός δώσε του καύσιμο να κάψει...
Δεχόμεθα και πμ, αν γίνεται δηλαδή, οκ...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.613
Πριν μια 20ετια μου είχε δώσει μια διατροφη ο αείμνηστος Καπετανακης. Όσοι ειναι του χώρου θα τον γνωρίζουν....Μου είχε πει μάλιστα ότι ο πιο εύκολος μυς να γίνει ειναι οι κοιλιακοι. Αδαείς και εγω όπως κ οι περισσότεροι σήμερα, νόμιζα ότι μου έλεγε μαλακιες. Τελικά πόσο δίκιο είχε...Ακόμη και σήμερα ακολουθώ τις συμβουλές με μικρές παραλαγες πια. Αν την κάνω σκληροπυρινικα το αποτέλεσμα ειναι θεϊκό και άμεσο. Συνήθως αυτό το κανω καλοκαιράκι. Καποια στιγμη προπερσι ειχα αναφερει τη διατροφή αυτή στην διαιτολόγο της κόρης μου και τις έπεσε το σαγόνι. Έχει μεν μπόλικο φαγητο αλλά θέλει και πολύ πειθαρχία...
Οι αθλητές του bodybuilding που διακρίθηκαν στα 80s & 90s εφάρμοζαν τα βασικά και μετά ακολουθούσε σκληρή δουλειά για να φτάσουν το γενετικό τους max. Στις επόμενες δεκαετίες άρχισε η οικονομική προώθηση των "νέων μεθόδων", έτσι για το ψαγμένο διαφορετικό. Το internet έβαλε στο παιχνίδι χιλιάδες δήθεν γνώστες και σήμερα έχουμε την κατάσταση που βιώνουμε. Όλα έχουν γίνει "πρωινάδικα".

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.586
...θα πω μονο, οτι σε αυτο το σαιτ θα μπορουσα να τρεφομαι οπως μονο δυο μελη, το ενα εισαι εσυ και το αλλο ο EAR.
μπορω καλιστα να κατασπαραζω ωμα και πσαρια και κρεας - οπως αντιστοιχα και μπαμιες - και μαλιστα με την ιδια ευχαριστηση :)

Reaction score
2.957
Πριν μια 20ετια μου είχε δώσει μια διατροφη ο αείμνηστος Καπετανακης. Όσοι ειναι του χώρου θα τον γνωρίζουν....Μου είχε πει μάλιστα ότι ο πιο εύκολος μυς να γίνει ειναι οι κοιλιακοι. Αδαείς και εγω όπως κ οι περισσότεροι σήμερα, νόμιζα ότι μου έλεγε μαλακιες. Τελικά πόσο δίκιο είχε...Ακόμη και σήμερα ακολουθώ τις συμβουλές με μικρές παραλαγες πια. Αν την κάνω σκληροπυρινικα το αποτέλεσμα ειναι θεϊκό και άμεσο. Συνήθως αυτό το κανω καλοκαιράκι. Καποια στιγμη προπερσι ειχα αναφερει τη διατροφή αυτή στην διαιτολόγο της κόρης μου και τις έπεσε το σαγόνι. Έχει μεν μπόλικο φαγητο αλλά θέλει και πολύ πειθαρχία...
Κι εγώ πμ, δεν μπορώ να μείνω εκτός της ομάδας των σιξπάκερς του αβουσάιτ.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.513
...θα πω μονο, οτι σε αυτο το σαιτ θα μπορουσα να τρεφομαι οπως μονο δυο μελη, το ενα εισαι εσυ και το αλλο ο EAR.
μπορω καλιστα να κατασπαραζω ωμα και πσαρια και κρεας - οπως αντιστοιχα και μπαμιες - και μαλιστα με την ιδια ευχαριστηση :)
Αν έχεις φάει δείξε μας τη θκιάς κοιλιάς, αν όχι, άστο καλύτερα, θα μετράμε μόνο πλευρά. :lolsign:

Μαφτά και Μαφτά πείνασα, πάω να σιάξω να φαω, σπανακόρυζο λέω για σήμερα!!

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.586
εχω χασει μερικα κιλα λογω κακουχιων τελευταια :unsure:
-> βεβαια ξαναρχισα να αγοραζω δισκους :focus:

-γιατι ειμαι καπως ετσι :
1757938532286.png

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik