- Reaction score
- 2.300
Μπορείς να πεις συγκεκριμένα προβλήματα που αντιμετώπισες , πως προσπάθησαν να τα επιλύσουν οι Έλληνες τεχνικοί , τι πήγε στραβά ακριβώς με το service που έκαναν και τι feedback σου έδωσαν οι τεχνικοί του εξωτερικού ;Αγαπητέ φίλε, επειδή καταλαβαίνω τι θες να πεις εν μέρει θα συμφωνήσω. Όμως στις δικές μου περιπτώσεις τρεις για να είμαι πιο ακριβής, σε τρεις διαφορετικούς έλληνες μάστορες ηλεκτρονικούς και μια τέταρτη με ρολόι όπου έβαλαν χερι οι έλληνες δυστυχώς και προσπαθώ να είμαι δίκαιος τα έκαναν σκατα!!!
Το αποτέλεσμα; Το μεν ρολόι πήγε στο εργοστάσιο στην Ελβετία, και τα άλλα τρία μηχανήματα στην Ολλανδία για επισκευή. Προφανώς και χαζός δεν είμαι να πληρώνω €300 μεταφορικά συν την εργασία του τεχνικού η οποία είναι πολύ πιο ακριβή αλλά τουλάχιστον επιδιορθώθηκε το πρόβλημα. Και στα τρία μηχανήματα! Δυστυχώς όχι όλοι γιατί μπορώ να αναφέρω και εγώ ηλεκτρονικούς που κεντάνε αλλά δεν ασχολούνται με επισκευές, είναι εντελώς για τα μπάζα και απλώς έχουν μεγάλο στόμα και λένε ότι τους έρθει στο κεφάλι. Κοντολογίς η δική μου άποψη είναι ότι δεν έχουμε σοβαρούς μάστορες για krell, levinson, και τέτοιας κατηγορίας μηχανήματα. Αρκετοί δεν έχουν καν τον εξοπλισμό. Πολυμετρα και κολλητήρια parkside…