East Electronics για γελια η για κλαμματα…

Reaction score
29.855
Αγαπητέ εννοείται να πληρώσω. Δεν είπε κανείς το αντίθετο. Βέβαια το θέμα είναι να γίνει και η δουλειά…και φυσικά να κοπεί το ανάλογο παραστατικό…Αυτο ακριβώς λεω

Αυτοί είναι οι χειρότεροι… και αν είναι και ηλεκτρονικοί….βεβαια γενικότερα δεν ξέρεις από που να φυλαχθείς… μιλάμε για μια πιάτσα η οποία δυστυχώς έχει διάφορα θέματα… ο Καθείς βέβαια κάνει τις επιλογές του…
Δεν έχω καταλάβει τι ζόρι τραβάς με τον κύριο Πετρόπουλο , east electronics , αλλά θα ήθελα να μάθω .
Τώρα για κάποιους άλλους συναδέλφους του δεν μπορώ να έχω άποψη , αλλά πες μου αν θέλεις τι εχει συμβεί .

Reaction score
77
Δεν έχω καταλάβει τι ζόρι τραβάς με τον κύριο Πετρόπουλο , east electronics , αλλά θα ήθελα να μάθω .
Τώρα για κάποιους άλλους συναδέλφους του δεν μπορώ να έχω άποψη , αλλά πες μου αν θέλεις τι εχει συμβεί .
Με είδατε να αναφέρομαι στον συγκεκριμένο και δεν το ξέρω; Φρονώ ότι έχετε μπερδευτεί…

Reaction score
743
Με είδατε να αναφέρομαι στον συγκεκριμένο και δεν το ξέρω; Φρονώ ότι έχετε μπερδευτεί…
Τώρα μεταξύ μας…..έχετε κάνει αρκετή λεκτικη επιθεση στο εν λόγω άτομο και όχι μια φορά μόνο……
Βλέπετε τα γραπτά μένουν και κάποιοι τα θυμόμαστε.
Εγώ μάλιστα εχω απορήσει και με την υπομονή του κιόλας…..

Reaction score
77
Τώρα μεταξύ μας…..έχετε κάνει αρκετή λεκτικη επιθεση στο εν λόγω άτομο και όχι μια φορά μόνο……
Βλέπετε τα γραπτά μένουν και κάποιοι τα θυμόμαστε.
Εγώ μάλιστα εχω απορήσει και με την υπομονή του κιόλας…..
Που έχω αναφέρει το όνομα του; Διότι εγώ προσωπικά είπα ότι δεν τον ξέρω ούτε έχω πάει κάποιο μηχάνημα για επισκευή… δεν καταλαβαίνω από που τεκμαίρεται ότι του έχω κάνει επίθεση;

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.592
Στο θέμα "μαύρα" υπάρχουν δύο υπεύθυνοι: Ο Πωλητής φυσικά, όμως εξ ίσου υπεύθυνος είναι και ο αγοραστής.
Αν ο Αγοραστής θέλει να είναι τυπικός, παλαιότερα ίσως είχε θέμα. Σήμερα όμως πολύ εύκολα και χωρίς πολλές συζητήσεις, πληρώνει με κάρτα. Μάλιστα την ώρα της συνεννόησης για το κόστος, αναφέρει ότι η εξόφληση θα γίνει με αυτόν τον τρόπο.
Άρα ή συζήτηση περί μαύρα κλπ είναι άνευ ουσίας.

Reaction score
3.648
Στο θέμα "μαύρα" υπάρχουν δύο υπεύθυνοι: Ο Πωλητής φυσικά, όμως εξ ίσου υπεύθυνος είναι και ο αγοραστής.
Αν ο Αγοραστής θέλει να είναι τυπικός, παλαιότερα ίσως είχε θέμα. Σήμερα όμως πολύ εύκολα και χωρίς πολλές συζητήσεις, πληρώνει με κάρτα. Μάλιστα την ώρα της συνεννόησης για το κόστος, αναφέρει ότι η εξόφληση θα γίνει με αυτόν τον τρόπο.
Άρα ή συζήτηση περί μαύρα κλπ είναι άνευ ουσίας.
Πολύ σωστά , ο αγοραστής , είχε δεν είχε λεφτά, για να πληρώσει λιγότερα χρήματα προτιμούσε να πληρώσει με μετρητά.
Αυτή η ιστορία ωστόσο μας λέει σήμερα η κυβένηση ότι έφτασε στο τέλος της , ελπίζω .
Αλλά καλυτερα να μην φεύγουμε από το κυρίως θέμα μας. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι τεχνίτες δεν ήξεραν τι σημαίνει πληρωμή με κάρτα .
Για την East Electronics , εξ όσων γνωρίζω, ουδέποτε αναφέρθηκε κάπι μεμπτό. Οπότε τέλος η παρένθεση.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.315
Members
38.541
Νεότερο μέλος
drammer