alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 33.402
Δεν έχω. Απλά τα λέω για όσους αλλάζουν συχνά και θεωρούν τις μικρές μπαταρίες ανάξιο feature.
Τι σε νοιάζει σε αυτοκίνητο πόλης; Θα κάνεις 200 χιλιόμετρα μέσα στην πόλη μονοκοπανιά χωρίς να γυρίσεις σπίτι.Άσε που κανένα leasing δεν λύνει την μειωμένη εμβέλεια στο κρύο - ζέστη.
ΕίναιΤο leasing δεν είναι λύση για τον ιδιώτη.
Το leasing στα BEV είναι ακριβό, εντελώς ασύμφορο και στο τέλος ενώ έχεις πληρώσει σχεδόν την αξία του αυτοκινήτου, δεν έχεις τίποτα.Το leasing δεν είναι λύση για τον ιδιώτη.
Τα έχω γράψει τόσες φορές. Ανατρέξτε σε παλιότερες αναρτήσεις.Τι σε νοιάζει σε αυτοκίνητο πόλης; Θα κάνεις 200 χιλιόμετρα μέσα στην πόλη μονοκοπανιά χωρίς να γυρίσεις σπίτι.
Συμφωνώ 100%.Το leasing στα BEV είναι ακριβό, εντελώς ασύμφορο και στο τέλος ενώ έχεις πληρώσει σχεδόν την αξία του αυτοκινήτου, δεν έχεις τίποτα.
Λόγω της γνωστής εγγύησης στα σημαντικά πράγματα στα BEV, δεν υπάρχει καμία ουσιαστική συντήρηση.
Αντιθέτως, στα ice το leasing έχει νόημα, μπορείς να βρεις πολύ χαμηλά μισθώματα, και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από οποιαδήποτε βλάβη βγάλει, που θα είναι "εκτός εγγύησης" λίαν συντόμως, και από όλα τα σέρβις.
Ένα από τα 2 τελευταία μου leasing, ήταν το Yaris hybrid, φουλ εξοπλισμού, που το είχα κλείσει με 160€ το μήνα (με το ΦΠΑ μέσα). Και κάνα 2,5-σάρι προκαταβολή. Εντάξει, αστείο. Ανέκδοτο εντελώς.
Τώρα όμως, γιατί να πετάξω τα 9 χιλιάρικα + ΦΠΑ και 459 το μήνα + ΦΠΑ και να μη μου μείνει το αυτοκίνητο;
View attachment 380344
11.160 προκαταβολή
27.320 οι δόσεις
Σύνολο 38.500 €, σχεδόν όσο κοστίζει το αυτοκίνητο, και θα μείνεις με το πουλί στο χέρι.
Παιδιά, ο κόσμος το'χει βούκινο, κι εμείς κρυφό καμάρι
![]()
Είμαι φανατικός υποστηρικτής του leasing, και με την εταιρεία μου για δεκαετίες ήμουν πελάτης τους, αλλά στο BEV, και ειδικά για ιδιώτες, καταντάει μλκία, και δεν υπάρχει δικαιολογία, μη την ψάχνετε.
Τώρα άμα είσαι μεγάλη εταιρεία και θες ξερωγω 50 αυτοκίνητα leasing, και θες να φορτώσεις έξοδα, οκ, παίζει να είναι καλή ιδέα.
Δεν θυμάμαι τι έχεις γράψει, αλλά αυτές οι αποστάσεις μέσα στην πόλη δεν γίνονται σε μια μέρα._Τα έχω γράψει τόσες φορές. Ανατρέξτε σε παλιότερες αναρτήσεις
Δεν είναι μόνο θέμα αποστάσεων.Δεν θυμάμαι τι έχεις γράψει, αλλά αυτές οι αποστάσεις μέσα στην πόλη δεν γίνονται σε μια μέρα._
Όποιος ξέρει, συμφωνεί.Συμφωνώ 100%.
Τι άλλο είναι που μου διαφεύγει;Δεν είναι μόνο θέμα αποστάσεων.
Άσ'το, δεν εξηγείται. Θα πρέπει να δεις ΠΟΛΛΑ videos στο youtube για να το καταλάβεις.Τι άλλο είναι που μου διαφεύγει;