Most visitors online was 4039 , on 10 Oct 2025

Συνήθης παπαρολογία που αλιεύει το Α Ι ,και την πασσάρει όπου βρεί.Το ξεθάβω μιας και σε άλλο νήμα που λέμε για φερρίτες και λοιπά μίλαγα με το τσατ Τζι Πι Τι ΝταμπλιγιουΑΡΣι και μου είπε ότι κακώς έχω βάλει τους τελικούς πάνω σε φιλτρο.
Να βάλω τα dac/pre και τα sub (που έχουν switching τροφοδοτικά και ευάλωτα σε rf) και να αφήσω τους τελικούς σε άλλη παροχή μοναχούλια τους.
Ο λόγος είναι λέει ότι το φιλτρο θα κοψεί τα δυναμικά των τελικών (θα ζητάει στιγμιαίο ρεύμα ο τελικός και το φίλτρο θα του λέει ΡΕ ΑΕΙ ΠΑΕΝΕ τώρα φιλτράρω πάρε τα ΦΙΛΤΡΑ μου)
Ισχύει αυτό;
Μώρε δεν τα αλλάζω τώρα, ότι έχει το ψυγείο. Από μέλος τα είχα πάρει και είναι μια χαρά. Στις φώτο που είδα πριν είναι 20Α, οπότε δεν περιορίζουν τα ρεύματα σε καμία περίπτωση και ας λέει ο τσαπ ΓΤΠ άλλα.Schafner καλύτερα
Ενισχυτης-ες πάντα ξεφιλτροι…Το ξεθάβω μιας και σε άλλο νήμα που λέμε για φερρίτες και λοιπά μίλαγα με το τσατ Τζι Πι Τι ΝταμπλιγιουΑΡΣι και μου είπε ότι κακώς έχω βάλει τους τελικούς πάνω σε φιλτρο.
Να βάλω τα dac/pre και τα sub (που έχουν switching τροφοδοτικά και ευάλωτα σε rf) και να αφήσω τους τελικούς σε άλλη παροχή μοναχούλια τους.
Ο λόγος είναι λέει ότι το φιλτρο θα κοψεί τα δυναμικά των τελικών (θα ζητάει στιγμιαίο ρεύμα ο τελικός και το φίλτρο θα του λέει ΡΕ ΑΕΙ ΠΑΕΝΕ τώρα φιλτράρω πάρε τα ΦΙΛΤΡΑ μου)
Ισχύει αυτό;
Υπάρχουν εξαιρέσεις σε αυτό, φίλτρα φτιαγμένα από τον ίδιο κατασκευαστή ειδικά για τους ενισχυτές του.Ενισχυτης-ες πάντα ξεφιλτροι…