- Reaction score
- 4.500

1 κομμάτι διαθέσιμο μόνο στην Πάτρα για παραλαβή από το κατάστημα.
έχουμε και Πατρινούς εδώ... πάντως είναι μέρες αυτή η προσφορά, κάποια στιγμή εξαντλήθηκε αλλά φαίνεται έβαλαν και άλλα , εγώ πήρα το πρωί από Γλυφάδα, για όποιον ψάχνεται για ηχόμπαρα είναι καλή περίπτωση ίσως μπουν κι άλλα1 κομμάτι διαθέσιμο μόνο στην Πάτρα για παραλαβή από το κατάστημα.
www.madmax-store.gr
Την Πέμπτη θα βγάλει η whoop λιγο καλύτερη τιμή.Τα καλά premium προϊόντα σπάνια είχαν σημαντικές προσφορές λόγω BF. Δεν μιλάω μόνο για Ελλάδα αλλά για όλες τις χώρες που υπάρχει.
Η BF είναι για πελάτες που δεν έχουν απαιτήσεις και θα πάρουν σε καλύτερη τιμή τη συσκευή που ταιριάζει στο budget τους. Ή κάτι που τους είναι "άχρηστο" αλλά τους δελέασε η τιμή.
Το ~10% έκπτωσης σε δημοφιλή επώνυμα και ακριβά προϊόντα δεν πρόκειται να τα κάνει πιο προσιτά σε αυτούς που τα έβρισκαν πανάκριβα.
To Whoop είναι χρήσιμο για αθλητές αγώνων που απαιτούν πιο στοχευμένη πληροφόρηση και καθημερινό coaching. Επειδή ήθελα κι εγώ να το πάρω παλιότερα, δεν βρήκα ότι θα μου χρησιμεύσει πρακτικά περισσότερο από το Apple Watch που έχω τώρα. Ωραία όλα τα extras αλλά η αναγκαστική συνδρομή και η ύπαρξη ενός band στο χέρι μας 24/7 είναι σίγουρο ότι θα με έκαναν να το παρατήσω.Την Πέμπτη θα βγάλει η whoop λιγο καλύτερη τιμή.
Έχεις αποψη;
@xfader, δεν ήταν πάντα έτσι.