Τι αλλαγες κανετε ανα εποχη στο ηχοσυστημα σας..

Reaction score
853
ειναι γνωστο πως η καθε εποχη στο σπιτι , επιφερει και καποιες αλλαγες οπου θεωρω αλλαζουν την ηχητικη μας ταυτοτητα.
χειμωνας με κλειστα παραθυρα , κλειστες πορτες ,πατωματα με μοκετες η χαλια επιδρουν δραματικα και ο ηχος στα αυτια μας ερχεται πολυ διαφορετικα.
αντιθετα με το καλοκαιρι που τα παντα ειναι ανοιχτα και ελευθερα , παλι ολα ειναι διαφορετικα.
και ενω μετα απο καποιες μερες συνηθιζει το αυτι στον χωρο καποιοι οπως εγω ολο αυτο με χαλαει.
θα ηθελα πολυ ολο αυτο να μην συνεβαινε αλλα δεν μπορουμε να αλλαξουμε τους νομους της φυσικης.

προσωπικα ολα τα χρονια γινομαι κακο σπυρι μην περιμενοντας να συνηθισω αλλαζοντας(και καλα τωρα) διαφορα μπλιμπλικια τα οποια θα κανουν μικροτερη διαφορα αλλα μπα...........ματαια οταν μπει το γαμωχαλι , τα πριμα ναι μεν γινονται πιο γλυκα αλλα πανε περιπατο μαζι με τα μεσαια.
το ιδιο συμβαινει και οταν βγαινει, οπου αυτα γινονται λογω ανακλασεων πιο εντονα και εκει χανεται μερος του μπασου αφου μεγαλωνει ο χωρος λογω του οτι ειναι ανοιχτα τα παντα, εκτος και αν εχεις κλιματιστικο και τα εχεις κλειστα.

τη λυση την εδωσε η γυναικα μου( xaxaxaxa) ετσι απλα και ανωδυνα , μιας και εδω και καποιες μερες ξαναπηρα τις παλιες μου αγαπες A.S XANADU και εχοντας και τις αλλες αγαπες epos m22i , λεγοντας μου, τα μεν τα κρατας για καλοκαιρι( EPOS) και τα Ελληνικα για χειμωνα αφου σου αρεσουν και τα δυο, και παψε να μας ζαλιζεις τα ουμπαλα με το χαλι της μανας μου...........:p:p

εσεις ρε παιδια σοβαρα τωρα, κανετε καποιες αλλαγες η τα εχετε χειμωνα καλοκαιρι βρεξει χιονισει ιδια?
πολλες καλημερες σε ολη την παρεα.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
45.223
.... κοιτα το μονο που αλλαζω ειναι ο δισκος που παιζει.. :smoke:
σοβαρες αλλαγες δεν εχει το συστημα μου εδω και 10 χρονια ουτε και ο χωρος
η δισκοθηκη μου ναι βεβαια 8-)

Reaction score
853
ανεξαρτητως αλλαγων, δλδ η διαφορα των εποχων και οι αλλαγες που πρακτικα γινοντα σε καθε σπιτι, δεν σας ξενιζει ?
aν οχι..............τοτε πρεπει να το κοιταξω γαμωτο.

Reaction score
30.307
Εκανα αλλαγές λόγω αναβάθμισης των ηχείων .
Αλλες καμπίνες .
Διαφορετικά δεν θα άλλαζα τίποτα.
Ενεργό σύστημα με ενεργό κροςς και τριενίσχυση , το είχα και πριν .
Καμπίνες άλλαξα , ουσιαστικά. Τα υπόλοιπα τα ίδια όλα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.487
Εγώ στο θκόμ το σπίτι ανά εποχή αλλάζω τις κουρτίνες, το σύστημα είναι το ίδγιο για 20 χρόνια :biggrin:
Παίζει μια χαρά αφού!!

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
45.223
ανεξαρτητως αλλαγων, δλδ η διαφορα των εποχων και οι αλλαγες που πρακτικα γινοντα σε καθε σπιτι, δεν σας ξενιζει ?
aν οχι..............τοτε πρεπει να το κοιταξω γαμωτο.
διαβασα την εποχη στη κολαση του ρεμπο στη πρωτη δημοτικου, ολες οι εποχες ειναι ιδιες για μενα απλα αλλαζουν χρωμα στο πουκαμισο.
οι αλλαγες σχετιζονται με την "εντροποια" (επιρεποια σε εξωτερικους παραγοντες) του καθε ατομου-και-του-περιβαλοντως σε σχεση με εξωγενεις παραγωντες.

θα εψαχνα τη δισκοθηκη μου εγω παντως, αν και δεν αποτελω παραδειγμα προς μιμηση

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.487
Δεν έρχεσαι καμιά βόλτα από δω να ξεκρεμάσεις τις δικές μου του σαλονιού , που είναι και μεγάλες και πολλές , να τις πλύνω και να τις ξανακρεμάσεις γιατί βαριέμαι ?
Και να σου στερήσω τέτοια παντοφλιά από τη κυρά, όχι φυσικά!! :lolsign:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
45.223
Κυριε Μαρκου, τοσα χρονια ο Μπρετσος κανει υπεράνθρωπες προσπαθειες προσέγγισης κ τον φτυνετε.. τωρα με τις κουρτινες να τα βγάλετε περα μονος σας...χοχοχο... 🐒

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
45.223
καλε τον θελω να την κανει αυτος αντι να την κανω εγω...τι μονο εσυ θα ζητας ???

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.487
Μη μαλώνετε, δεν πάω ούτε στον έναν, ούτε στον άλλον.
Χάρες ζητήστε από τον χοντρό που είναι και επίκαιρος τις μέρες τούτες. :lolsign:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.195
Members
38.668
Νεότερο μέλος
Dragon