Ζήτηση Ghosts of the abyss 3d blue ray

Reaction score
1.103
Ψάχνω το παραπάνω blue ray 3d αν γίνεται με ελληνικούς υπότιτλους.εχω 2 πιτσιρικάδες που με έχουν φάει!

Reaction score
311
Στην Ελλάδα νομίζω ότι ο συγκεκριμένος τίτλος δεν κυκλοφόρησε ποτέ σε BluRay. Υπάρχει μόνο η DVD έκδοση 2D που βρίσκεις σε διάφορες ιστοσελίδες αγορών πχ Vendora με κόστος 2 - 5 €. Για BluRay 3D δυστυχώς μόνο Amazon και eBay χωρίς ελληνικούς υπότιτλους.

Reaction score
1.103
Στην Ελλάδα νομίζω ότι ο συγκεκριμένος τίτλος δεν κυκλοφόρησε ποτέ σε BluRay. Υπάρχει μόνο η DVD έκδοση 2D που βρίσκεις σε διάφορες ιστοσελίδες αγορών πχ Vendora με κόστος 2 - 5 €. Για BluRay 3D δυστυχώς μόνο Amazon και eBay χωρίς ελληνικούς υπότιτλους.
Ας είναι και χωρίς ελληνικούς υπότιτλους γιατί ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω πουθενά Ευρώπη...

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.684
Υπάρχει στο Amazon.com. Ωστόσο δεν μπορω να το κανω αντιγραφή εδω. Ενα απλό search στο γουγλη θα στο βγάλει.

Reaction score
1.103
Υπάρχει στο Amazon.com. Ωστόσο δεν μπορω να το κανω αντιγραφή εδω. Ενα απλό search στο γουγλη θα στο βγάλει.
Όντως το βρήκα! γιατί στο ευρωπαϊκό δεν είναι διαθέσιμο... βγαίνει 41 ευρώ δυστυχώς..αν δεν το βρω πουθενά αλλού θα το τσιμπήσω σέ ευχαριστώ πολύ

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.511
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio