Λοιπόν επειδή αυτή τη στιγμή, τα ηχεία του συστήματος (5.χ.4) ειναι λίγο τσίρκουλο τύπου, λίγο σαν να ξέρασε αποθήκη ηχείων στο χώρο μου κι επειδή με τρώει το σαράκι, είπα ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ να αρχίσω να αλλάζω τα ηχεία ωστε στο τέλος να καταλήξω σε ενα ενιαίο σύστημα.
Για να εχετε μια άποψη του τι γίνεται αυτή τη στιγμη, να πω οτι τα ηχεία ειναι τα εξης
:
L/R : Audio Spectrum Studio 6
Center : Audio Specrum Estia V2
Surrounds : Elac DB53
Front heights : Wharfedale 12.1i
Rear Heights : Jbl Stage A120
Βέβαια στις ταινιες που είναι λίγο χαοτικό το θέμα, "μια χαρά" ακούω, αλλά θέλω να το πάω λιγο παραπάνω.
Η χρήση είναι 95 ταινίες για να μην πω 100%.Μουσική ελάχιστα κι οχι με τη μορφή να κάτσω να κάνω ακρόαση, κλπ.
Απόσταση απ τα ηχεία 2 μέτρα και υπάρχει subwoofer.
Μπάλα θα παίξει ο Marantz ο cinema 40.
Θα αρχίσω απ την αλλαγή του κεντρικού πρώτα και πάνω εκεί σιγα σιγά θα πάνε και τα υπόλοιπα.
Κι ενω είχα ας πούμε καταλήξει κάπου, αρχισα να ξαναψάχνω κι ακρη δεν βγάζω.Δυνατότητα ακροάσεψν δεν υπάρχει.
Στην λίστα που κατέληξα είναι τα εξής (απ τ ακριβότερο στο φτηνότερο)
1. Arendal 1723 THX S
2.Monitor Audio Silver C250 (7G)
3.KEF Q6 meta
Και 2 επιλαχόντες
1. ELAC Carina CC241.4
2. XTZ cinema M6
Kaι στο πίσω μέρος του μυαλού υπάρχει πάντα κι η περίπτωση των ενεργών πχ KALI In8 (ή κάτι άλλο), αν βολεύει για τη χρήση που το θέλω.Αν κάποιος χρησιμοποιεί μια τέτοια λύση για σινεμά ας μιλήσει.
Επειδή μέχρι τέλος της βδομάδας πρέπει να έχω καταλήξει βοηθάτε, να δούμε που θα μας βγάλει.
Ευχαριστώ.
Για να εχετε μια άποψη του τι γίνεται αυτή τη στιγμη, να πω οτι τα ηχεία ειναι τα εξης
L/R : Audio Spectrum Studio 6
Center : Audio Specrum Estia V2
Surrounds : Elac DB53
Front heights : Wharfedale 12.1i
Rear Heights : Jbl Stage A120
Βέβαια στις ταινιες που είναι λίγο χαοτικό το θέμα, "μια χαρά" ακούω, αλλά θέλω να το πάω λιγο παραπάνω.
Η χρήση είναι 95 ταινίες για να μην πω 100%.Μουσική ελάχιστα κι οχι με τη μορφή να κάτσω να κάνω ακρόαση, κλπ.
Απόσταση απ τα ηχεία 2 μέτρα και υπάρχει subwoofer.
Μπάλα θα παίξει ο Marantz ο cinema 40.
Θα αρχίσω απ την αλλαγή του κεντρικού πρώτα και πάνω εκεί σιγα σιγά θα πάνε και τα υπόλοιπα.
Κι ενω είχα ας πούμε καταλήξει κάπου, αρχισα να ξαναψάχνω κι ακρη δεν βγάζω.Δυνατότητα ακροάσεψν δεν υπάρχει.
Στην λίστα που κατέληξα είναι τα εξής (απ τ ακριβότερο στο φτηνότερο)
1. Arendal 1723 THX S
2.Monitor Audio Silver C250 (7G)
3.KEF Q6 meta
Και 2 επιλαχόντες
1. ELAC Carina CC241.4
2. XTZ cinema M6
Kaι στο πίσω μέρος του μυαλού υπάρχει πάντα κι η περίπτωση των ενεργών πχ KALI In8 (ή κάτι άλλο), αν βολεύει για τη χρήση που το θέλω.Αν κάποιος χρησιμοποιεί μια τέτοια λύση για σινεμά ας μιλήσει.
Επειδή μέχρι τέλος της βδομάδας πρέπει να έχω καταλήξει βοηθάτε, να δούμε που θα μας βγάλει.
Ευχαριστώ.