EverSolo Audio - Ελλάς

Reaction score
7
Καλησπέρα παιδιά και καλή εβδομάδα. Είμαι ευτυχής κάτοχος του Eversolo 6 master edition gen 2. Θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις. Ερώτηση 1: Προσπαθώ να βάλω τον Εν Λευκό 87,7 στους αγαπημένους σταθμούς και δεν τον βρίσκω στον κατάλογο του Eversolo. Πληκτρολογώ το url του σταθμού, πάλι τίποτα. Γνώριζεί κάποιος ? Ερώτηση 2: Έχει δοκιμάσει κάποιος το room correction? Αξίζει να αγοράσω το μικρόφωνο μέτρησης ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Reaction score
53
Μπραβο στην εβερσολο που καταλαβαινει τι πρεπει να αποκλεισει απο τους ραδιοφωνικους σταθμους.

Reaction score
7
Μπραβο στην εβερσολο που καταλαβαινει τι πρεπει να αποκλεισει απο τους ραδιοφωνικους σταθμους.
Έχεις δοκιμάσει και εσύ φίλε και δεν γίνεται τίποτα;

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.606
ισως πρεπει να
Καλησπέρα παιδιά και καλή εβδομάδα. Είμαι ευτυχής κάτοχος του Eversolo 6 master edition gen 2. Θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις. Ερώτηση 1: Προσπαθώ να βάλω τον Εν Λευκό 87,7 στους αγαπημένους σταθμούς και δεν τον βρίσκω στον κατάλογο του Eversolo. Πληκτρολογώ το url του σταθμού, πάλι τίποτα. Γνώριζεί κάποιος ? Ερώτηση 2: Έχει δοκιμάσει κάποιος το room correction? Αξίζει να αγοράσω το μικρόφωνο μέτρησης ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
ισως πρεπει να τον βρεις μεσω app προγραμματος, τον εχω βαλει, internet radio αν θυμαμαι, ψαχνεις λιγο και σιγουρα θα στον βγαλει!

Reaction score
0
Καλησπέρα αγαπητέ. Μπορείς να γράψεις πρώτες εντυπώσεις για τον ήχο του; Αντικατέστηκε κάποιο άλλο streamer, παίζεις με το δικό του DAC ή με εξωτερικό; Ενισχυτής; Ηχεία;

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.624
Members