Αφού το δώρο αυτή τη φορά δεν είναι DLP (για να κινδυνέψουν τα ματάκια μου :shock: ) , θα γράψω και εγώ κάτι για το AVSite .... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Το AVSite το έχω αγαπήσει από την πρώτη στιγμή , μόνο και μόνο για την απλότητα και αμεσότητα που χαρακτηρίζει τα μέλη του.... θα τα πούμε στην έκθεση με όλους σας...!!! AVSITE !!!!
Η δουλειά που γίνεται εδώ μέσα είναι φανταστική και η γνώση που αποκομίζουμε όλοι, είναι τεράστια. Well done!!!!
Άραγε αν βάλω την 42 δίπλα από την 32 θα φτιάξω μια 74
Εγώ θα κάνω μια ευχή:
Να μην είναι το άθλημα του hi-end τόσο ακριβό, για να μπορέσουμε να το ακολουθήσουμε ακόμα περισσότερο...
Οι γυναίκες μας καραδοκούν...!
Είμαι στην Κρήτη. Το πρόβλημα με την ΑΜΟΙ είναι ότι δεν μπορούμε να την δούμε σε βιτρίνα.
Ελπίζω να εχω την ευκαιρία για άμεση οπτική εμπειρία στην έκθεση από αύριο.
Το Avsite είναι από εκεί που παίρνω τις πληροφορίες μου, όταν θέλω να κάνω κάτι -τύπου- HiEndάδες φίλους μου να φαν τα λυσσακά τους...
Thank you AvSite. You're making me whitefaced..
Και να σκεφτείς ότι ήμουν έτοιμος να πάω να πάρω την 37άρα την AMOI...Ας περιμένω λοιπόν μέχρι την Τετάρτη αφού είναι σίγουρο ότι θα την κερδίσω και όσο για το avsite τι να πω... Θυμάμαι πριν κάτι χρόνια τι τρέξιμο έριχνα κάθε φορά που ήταν να αγοράσω κάτι και τι κατουρημένες ποδιές φίλαγα για μια ενημέρωση, μια πληροφορία...
Πολύ ευχάριστη έκπληξη ο διαγωνισμός, και με πολύ ωραία δώρα ομολογώ!
Συγχαρητήρια στο AVsite..Οπως και να το κάνουμε και όπως και να το δούμε είναι ένα forum που το λιγότερο που κάνει είναι να λύνει εκατοντάδες απορίες newbies ημερισίως!
Επειδή η δουλειά μου είναι να είμαι συνέχεια το Internet ψάχνοντας πληροφορίες σχετικές με τη δουλειά μου, όταν κουράζομαι πηγαίνω στα Bookmarks μου και ανοίγω τη σελίδα του AV Site για ένα ευχάριστο διάλειμμα. Βέβαια πολλές φορές ξεχνιέμαι και παρατάω τη δουλειά μου. Άν απολυθώ, θα το μισήσω! Άν κερδίσω την Amoi, θα το αγαπήσω ακόμα περισσότερο! Άν συμβούν και τα δύο μαζί, θα πουλήσω την Amoi
Τέλειο δώρο. Μπράβο παιδιά.
Ο Ανδρέας είναι τελικά πολύ "μαμούνι".
Καταφέρνει πολλά.
Με την βοήθεια και των υπολοίπων φυσικά με πρωτεργάτη τον Χρήστο.
Υ.Γ. Γι'αυτό χθές το πρωί μίλαγες στο κινητό για μια amoi και για κληρώσεις και τέτοια,ε;
Δεν έδωσα σημασία αλλα μου πέρασε αμέσως η σκέψη οτι μιλάγατε για το av site. 8)
Y.Γ. 2. Χμμμ.... πολλές συμμετοχές για τα δώρα απο μέλη με 1-2 πόστ βλέπω. :shock: