Μεγάλος Διαγωνισμός: Τα μέλη του avsite.gr ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ!

Status
Not open for further replies.

Reaction score
3
Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και την ιδέα για το διαγωνισμό αυτό.
Πέρα από την ενημέρωση και την ανταλλαγή γνώσεων σε ότι έχει σχέση με τα Audio - Video, ο διαγωνισμός αυτός είνα μια ευχάριστη νότα στη σελίδα αυτή.

Σημείωση: Καλά που δεν συμμετέχει ο Γενικός μας. Γιατί αν τρίτωνε, άντε να πιστέψει κανείς ότι είναι θέμα τύχης. (τ' ακούς Dream_GR;).
Δεν πρόκειται πάντως να τραβήξω λαχνό, γιατί είμαι γκαντέμης για τον εαυτό μου και τυχερός για τους άλλους.

Reaction score
0
Συγχαρητήρια και από μένα!!! Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο AVSite για την βοήθεια που μας προσφέρει!

Reaction score
0
Να παρει........... μολις πριν λιγες μερες αποφασισα για την μεγαλη ΑΜΟΙ !!!
Ισως τα ηχειακια?απο που θα.........τα παραλαβω?

Reaction score
0
Οπωσδήποτε μιά πολύ καλή καί πρωτότυπη κίνηση.
Συγχαρητήρια καί από εμένα καί καλή επιτυχία σέ οσους συμμετέχουν.

Reaction score
0
Να πάρω κι εγώ μέρος, γράφοντας οτι ποτέ δεν μου άρεσαν τα διαφορα forum, και τα χρησιμοποιούσα μόνο στη μεγάλη ανάγκη.
Ωστόσο με αυτό εδώ κόλησα.

Αν δεν την @εστούμε μια φορά τη βδομάδα με τον Τσαρουχα, κατι μου λείπει.

Να είστε καλα όλοι

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
healler said:
Αν δεν την @εστούμε μια φορά τη βδομάδα με τον Τσαρουχα, κατι μου λείπει.
Ρε συ αυτή τη βδομάδα πως μου ξέφυγες?
- Άι σιχτίρι παλιοπασόκε... :lol: :lol: :lol:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
343
Απόκτηση και ανταλλαγή γνώσεων, ενημέρωση πρώτης γραμμής, δοκιμές και πειραματισμοί, έκφραση απόψεων, μοίρασμα εμπειριών, διάλογος εντός και εκτός θέματος, περιστασιακά ξεπουπουλιάσματα, χιούμορ, πειράγματα, εκτόνωση, παρέα.

Να είμαστε όλοι καλά και παρόντες στο avsite, και σ' όσους κοπιάζουν περισσότερο από τους άλλους γι' αυτό κι έχουν την ευθύνη του ένα ευχαριστώ και να μη χάσουν ποτέ το μεράκι τους!

Reaction score
3
Καλά είναι τα δώρα, αλλά ακόμα καλύτερο είναι να μην μας αποσπούν την προσοχή από τον λόγο για τον οποίο είμαστε σε αυτή την σελίδα: να ενημερωνόμαστε, να ανταλλάσουμε απόψεις, να συγκρίνουμε, να κρίνουμε και έτσι να βοηθάμε στην πρόοδο της τεχνολογίας μέσα από τις εμπειρίες μας, τις παρατηρήσεις μας και τις γνώσεις μας.

Status
Not open for further replies.

Staff online

• spylab
    Shalom
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ