Το σύστημα του Wizzy

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
41.302
Σήμερα με τίμησε με την παρουσία του ο @Abessalom, ο οποίος ήλθε, είδε κι απήλθε! :roflmao:

Έτσι είναι οι νεξτ λεβελ χαιεντάδες, κοιτούν μόνο το σύστημα και ήδη ξέρουν πώς παίζει. Εξάλλου, μπιενταμπλεγιου είναι, άριστα θα παίζουν!

Κοιτώ τη δισκοθήκη του, κάτι λεντζεπελιν και Φλόιντ κάτι μέταλ...
Άστα αυτά, τη Διεθνή, δεν την έχεις, να γουστάρουμε και να ανεβάσει πίεση ο ταβάριτς Νταχαρης;

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.843
Έτσι είναι οι νεξτ λεβελ χαιεντάδες, κοιτούν μόνο το σύστημα και ήδη ξέρουν πώς παίζει. Εξάλλου, μπιενταμπλεγιου είναι, άριστα θα παίζουν!
Άνθρωπε μου!!!😍 Όχι σαν τον άλλον, τον καράφλα που χρέπια τα ανεβάζει, χρέπια τα κατεβάζει!
Άστα αυτά, τη Διεθνή, δεν την έχεις, να γουστάρουμε και να ανεβάσει πίεση ο ταβάριτς Νταχαρης;
Ναι ρε φίλε, αυτό το έργο λείπει από τη συλλογή μου!:roflmao:

wizzy

Reaction score
22.843
Εχεις πολύ καλό σύστημα και ειλικρινά δεν γνώριζα την ANTHEM ως εταιρεία κατασκευής Hi Fi ενισχυτών. Από μια γρήγορη ματιά στο website της εταιρείας φαίνεται ότι έχουν μελετήσει σοβαρά την Class D τοπολογία και το ηχητικό αποτέλεσμα πρέπει να είναι αντίστοιχο με τη ποιότητα κατασκευής.

Παρόλα αυτά πιστεύω ότι τα 1.000 watt ισχύος για την οδήγηση του MId/High section των 802 είναι πέραν των δυνατοτήτων των συγκεκριμένων ηχείων, υποθέτω όμως ότι η επιλογή αυτή έγινε για πρακτικούς λόγους καθώς βλέπω ότι η σειρά M διαθέτει ένα και μοναδικό μοντέλο τον Μ1. Εχω 4 ερωτήσεις:

1. Τι προενισχυτή έχεις στο σύστημα σου
2. Με ποιό τρόπο διαχώρίζεις την έξοδο του προενισχυτή ώστε να οδηγείς δύο ενισχυτές ανα κανάλι (L / R).
3. Ειχες κάποιον άλλο ενισχυτή στο σύστημα σου πριν καταλήξεις στους Μ1
4. Που βρίσκω στο AV site τη παρουσίαση του συστήματος σου
Σου απαντάω εδώ, γιατί στο άλλο thread ήμασταν ήδη offtopic:

1) Το ρόλο του προενισχυτή/DAC/Streamer/EQ/Crossover/Room treatment τον έχει αναλάβει το miniDSP SHD.
2) Με ένα "δίχαλο" από ένα XLR σε 2 XLR
3) Είχα για δοκιμαστική περίοδο μίας εβδομάδας έναν Jadis DA88S, που οδηγούσε ένα ζευγάρι της ProAc (δεν θυμάμαι ποιο, η σχετική αναφορά βρίσκεται στις πρώτες σελίδες του thread).
4) Όρεξη να έχεις να διαβάζεις. :)

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.340
Παρόλα αυτά πιστεύω ότι τα 1.000 watt ισχύος για την οδήγηση του MId/High section των 802 είναι πέραν των δυνατοτήτων των συγκεκριμένων ηχείων,...
Για ποιον λόγο αυτό δεν θα έπρεπε να συμβαίνει;

wizzy

Reaction score
22.843
Πού χρειάστηκε αυτό? Αφού το SHD έχει 4 εξόδους.
Άκυρο. Ξέχασα ότι έχεις διενίσχυση στα BW
Από τις τέσσερις εξόδους, οι δύο στέλνουν σήμα στα δύο subwoofers κι οι άλλες δύο στους ενισχυτές.

Reaction score
11.860
Μου βάζεις ιδέες για προ με 6 κανάλια εξόδου, ψηφιακό cross σε όλα, 2 ενισχυτικά κανάλια χωρίς cross κατευθείαν πάνω στα γούφερ και 2 κανάλια στο cross του ηχείου για τα mid/tweeter!
Αλλά μη μου δίνεις σημασία, έχω μεγάλη φαντασία. Και δεν ξέρουμε αν θα έχεις κάποια ακουστική βελτίωση.

wizzy

Reaction score
22.843
Μου βάζεις ιδέες για προ με 6 κανάλια εξόδου, ψηφιακό cross σε όλα, 2 ενισχυτικά κανάλια χωρίς cross κατευθείαν πάνω στα γούφερ και 2 κανάλια στο cross του ηχείου για τα mid/tweeter!
Αλλά μη μου δίνεις σημασία, έχω μεγάλη φαντασία. Και δεν ξέρουμε αν θα έχεις κάποια ακουστική βελτίωση.
Σε ποιο μηχάνημα αναφέρεσαι; :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.600
Members
38.579
Νεότερο μέλος
Jiovani75