- Reaction score
- 5.503
Το πολυκάναλο θα δημιουργήσει αίσθηση μεγαλύτερου χώρου. Τώρα με τα δυο ηχεία είναι που πνίγεται.
Τέσσερα (4) ηχεία! Αμ, πώς; Δεν λογαριάζονται τα subwoofers για ηχεία;Το πολυκάναλο θα δημιουργήσει αίσθηση μεγαλύτερου χώρου. Τώρα με τα δυο ηχεία είναι που πνίγεται.
Είμαι σίγουρος!Μια λέξη να πεις, και σου ράβουμε κοστούμι στο άψε-σβήσε, πού θα μπει τι κτλ
Εννοείται!Wizzy, όταν έρθει η ώρα φώναξε έναν άνθρωπο (όπως σωστά έκανες μέχρι σήμερα), δώσε τα δεδομένα σου και άφησε τον να παίξει μπάλα. [...]
Δεν κατάλαβα ούτε τι θες να πεις ούτε σε ποιον/σε τι αναφέρεσαι.Με τα λεφτά του άλλου πάντα
Και
Έλα μωρέ πέντε λεπτά θα κανείς και σιγά την διαφορά
Τον χώρο τον έχεις, οπότε ένα πολυκάναλο 5.1.4 για παράδειγμα δεν απέχει και πολύ. Αμαρτία να μην το πραγματοποιησεις μελλοντικά.Τέσσερα (4) ηχεία! Αμ, πώς; Δεν λογαριάζονται τα subwoofers για ηχεία;
Πολυκάναλο ηχοσύστημα, κάποια στιγμή, θα στήσω, με μικρότερα σε μέγεθος (προφανώς!) ενεργά (εξίσου προφανώς!) ηχεία. Απλώς, όπως έχω δηλώσει αρκετές φορές στο παρελθόν, δεν είναι ζήτημα το οποίο έχει προτεραιότητα in the foreseeable future.
Κάποια στιγμή θα γίνει. Καλά να είμαστε, να μπορούμε να γράφουμε στο forum και θα κάνω νέα παρουσίαση τότε.
η σύγκριση μπλε με κόκκινο αφορά διαφορετικά συστήματα (και αν ναι ποια) ή από το πολυκάναλο κλείνουμε τα 7 (ή δεν ξέρω πόσα) ηχεία και ακούμε από τα 2 που μείνανε;Το βρήκα τελικά
Όπως βλέπεις η συναισθηματική διέγερση στο Μέταλ στο 3D-Audio σε σχέση με το Στέρεο πάει ....στον Θεό. ( με μπλε χρώμα η διαφορά μεταξύ στέρεο και ιμερσιβ)
Με κόκκινο χρώμα η <<ευχαρίστηση>>.
View attachment 323462
Για το .4 δεν είμαι πολύ σίγουρος - πρέπει να κρεμαστούν από κάπου αυτά και δεν νομίζω να υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Θυμίζω ότι ο χώρος δεν προορίζεται για θέαση ταινιών, αλλά μόνο για ακρόαση μουσικής, οπότε τα υλικά που τον διαμόρφωσαν επιλέχθηκαν για να εξυπηρετήσουν αυτόν τον σκοπό.Τον χώρο τον έχεις, οπότε ένα πολυκάναλο 5.1.4 για παράδειγμα δεν απέχει και πολύ. Αμαρτία να μην το πραγματοποιησεις μελλοντικά.
Το καλύτερο είναι ότι σε μια έρευνα που είδα το πολυκαναλο δημιουργεί σε όλα τα είδη μουσικής μεγαλύτερη διέγερση αλλά ειδικά στο μέταλ την μεγαλύτερη δυνατή.
Πφφφφ...! Το έχω διαπιστώσει ήδη!Το βρήκα τελικά
Όπως βλέπεις η συναισθηματική διέγερση στο Μέταλ στο 3D-Audio σε σχέση με το Στέρεο πάει ....στον Θεό. ( με μπλε χρώμα η διαφορά μεταξύ στέρεο και ιμερσιβ)
Με κόκκινο χρώμα η <<ευχαρίστηση>>.
Τίποτα σοβαρόΕννοείται!
Δεν κατάλαβα ούτε τι θες να πεις ούτε σε ποιον/σε τι αναφέρεσαι.