Μεγάλος Διαγωνισμός: Τα μέλη του avsite.gr ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ!

Status
Not open for further replies.

Reaction score
1
Sambalis said:
Αυτά τα ασύρματα πολύ τα λιγουρεύομαι!!! :lol:
άστα κάτω, εγώ τα είδα πρώτος... :lol: :lol: :lol:

ΥΓ συγχαρητήρια ΚΑΙ για αυτή την κίνηση στους συντελεστές...

Reaction score
0
Καλησπέρα παιδιά! Είμαι ένας καινούργιος στο χώρο του ΗΟΜΕ CINEMA! Έχω βρει πολλές και χρησιμες πληροφοριες στο forum. Σας παρακολουθω καθημερινα. :D

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ανδρεαααα πες τα αλλα μισα! ΟΥΔΕΠΟΤΕ κερδισα εως σημερα, λετε να γινει τωρα; ε ρε γλεντια!!!

Reaction score
0
Μα καλά ωρέ αδέλφια.Πώς κάνετε έτσι για μια τηλεόραση, δεν είναι ντροπή να μαλώνετε για ένα .....κουτί. ΥΛΙΣΤΕΣ Φίλε Χρήστο ως απεργός δάσκαλος νομίζω ότι τη δικαιούμαι και με το παραπάνω.. :D :D :D (επιχείρημα ε ε ε ε :D :D :D :D :D :D). Θέλω να βλέπω τη Μαριεττα-Μαριεττα (κατά το caretta-caretta) στη σωστή ανάλυση και χρώμα.

Ας σοβαρευτούμε. Με τη γκαντεμιά που με δέρνει και μόνος να 'μουν στην κλήρωση πάλι θα έχανα. Παρ΄όλα αυτά νομίζω παιδιά,ότι κάνατε τους συμφορουμίτες απ΄όλη τη χώρα μια οικογένεια. Και μόνο γι΄αυτό σας αξίζει ένα μεγάλο μπράβο.
Π Α Ν Τ Α Τ Ε Τ Ο Ι Α.

Reaction score
0
Θέλω να ευχαριστήσω το AVSite για την ευκαιρια που μου δίνει να κερδίσω σε έναν διαγωνισμό για πρώτη φορά. :D

Reaction score
0
Γινεται βρε παιδια να μου δωσετε 2 Amoi???? Θα ζηλευει ο πατερας μου οταν τη κερδισω!!!!!!!!!!!! Οσο για το site ..... αστα ........ !!!!!!!

Reaction score
1
Μόνο 4 σελίδες;
Μάλλον τα υπόλοιπα μέλη δεν έχουν πάρει χαμπάρι για το τι παίζει εδώ μέσα.
Καλύτερα όμως.
Όσο πιο λίγοι τόσο καλύτερα!!!

Reaction score
1
ΑVSITE?..............=KAΛΟΟΟΟ

ΑΜΟΙ ?................=ΚΑΛΟΟΟΟ

ΚΕΡΔΙΣΑ ?............=ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΟΟΟ

Μονο τα μελη κερδιζουν ? Οι συντονιστες ?

Οχι ε ? Καλα να παθουν :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
0
Κάτι μου χρωστάει εμένα η τύχη,χρόνια τώρα. Λέτε να ήρθε η στιγμή για την εξόφληση ;

Reaction score
0
Ακουσα να επικαλειστε την ΘΕΑ ΤΥΧΗ που αυτη τη στιγμη τα εχει μαζι μου.Παντα τετοια happening και παντα τετοια ΔΩΡΑ.
Ευχαριστω προκαταβολικα μιας και θα νικησω εγω.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.167
Members
38.297
Νεότερο μέλος
kostas-rj