Ιντιάνα Τζόουνς-έλεος

VG

Reaction score
0
Και απο την μυγα ξύγκι...ο υπεργηρος Φορντ σε νέες περιπέτειες,αρκεί να μην έχει αποδημήσει εις Κύριον μέχρι τότε για να προσθέσει μερικά ακόμα πλούσια ένσημα.Οι τεχνικοι των εφε θα εχουν πολυ δουλεια καθως θα πρεπει να εμφανιζουν τον Φορντ να τρέχει,να πηδάει,να πολεμάει κτλ

http://www.in.gr/news/article.asp?lngentityid=766301&lngdtrid=253

Τον Μάιο του 2008 προγραμματίζεται η επιστροφή του Ιντιάνα Τζόουνς.

Όπως ανακοίνωσε ο σκηνοθέτης Τζορτζ Λούκας, ο ίδιος και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ ολοκλήρωσαν την επεξεργασία του σεναρίου και έτσι το 2007 θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του τέταρτου μέρους με τις περιπέτειες του διάσημου αρχαιολόγου.

Σύμφωνα με το BBC, πρωταγωνιστής θα είναι βέβαια ο Χάρισον Φορντ, όμως λεπτομέρειες για την υπόθεση της ταινίας δεν έχουν ανακοινωθεί.

Reaction score
6
Απάντηση: Ιντιάνα Τζόουνς-έλεος

Αν και εχει ειπωθεί ηδη να συμπληρώσω πως επίσης δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν θα συμμετάσχει ο Συν Κονερυ πράγμα που θελει πολύ ο Λουκας.
Παντως ας μην είμαστε αρνητικοί πριν ακόμα την δουμε .
Η ηλικία του Χάρισον δεν μπορει από μονη της να θεωρείται αρνητικό γεγονός.
Αν ηταν μονο τα νιάτα αρκετα για να γίνει μια καλη ταινια δράσης και φαντασίας τοτε θα είχαμε κάθε χρονο απο αυτές καμία εκατοσταρια .
Δυστυχώς όμως έχουμε καμιά εκατοσταρια από ανοησίες .

Reaction score
0
Νομιζω ο Χαρισσον Φορντ μαλλον βρισκεται σε καλυτερη φυσικη κατασταση απο τους περισσοτερους της δικης μας ηλικιας και εχει και πιο νεες και πιο ενεργητικες γυναικες .... Δυστυχως ....

Reaction score
62
Εμένα μου αρέσει, που θα ξαναδώ ένα Ιντιάνα Τζόουνς και ειδικά με τον κλασσικό προταγωνιστή τους, αρκεί να μήν ξεφύγει από τα επίπεδα των τριών πρώτων και δούμε καμιά Αμερικανιά, πράγμα συνηθισμένο σήμερα!!!

HV

Reaction score
0
Παλια νεα και ειλικρινα αν δεν δουμε το εργο δεν μπορουμε να πουμε αν η ηλικια του Ford μπορει να λειτουργησει αρνητικα στην ολη εικονα του εργου.

Reaction score
5.095
Εμένα μου αρέσει, που θα ξαναδώ ένα Ιντιάνα Τζόουνς και ειδικά με τον κλασσικό προταγωνιστή τους, αρκεί να μήν ξεφύγει από τα επίπεδα των τριών πρώτων και δούμε καμιά Αμερικανιά, πράγμα συνηθισμένο σήμερα!!!

Δηλαδή τα 3 πρώτα (αν και λατρεμένα) δεν είναι αμερικανιές;

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.919

Μην ξεχνάμε ότι πολλοί ηθοποιοί όταν ωριμάσουν αρχίζουν και βγάζουν τον καλύτερο εαυτό τους. Γιατί όχι και ο Harisson Ford φυσικά. Όπως και να το κάνουμε η εμπειρία μετράει πολύ.
Δείτε πως έπαιζε ο Sean Conery πριν 20 χρόνια και πως είναι τώρα.
Αλλά και άλλοι όπως ο Al Patchino, ο De Niro, ο Tommy Lee Jones, που βλέπουμε με τα χρόνια πως αποκτούν εμπειρία και παίζουν πολύ πιο πειστικά το ρόλο τους.

VG

Reaction score
0
Ο ρόλος τους ομως δεν ειναι να πηδανε βουνα και λαγκάδια...τελος παντων, τα sequels ειναι η μαστιγα της εποχης μας,αλλα ειναι θεμα χρονου να το καψουν αυτο το χαρτί

Reaction score
807
Η φυση των indiana jones ταινιων, επιτρεπει στον Ford να μπορει να παιζει τον ρολο μεχρι τα βαθεια γεραματα.Ιστορικος/εξερευνητης ειναι,δεν παιρνει δα συνταξη και απο τα 45-50 :)
Ολα τα indiana ειναι καταπληκτικα και μακαρι να βγουν και αλλα δέκα!

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Όσο βλέπω τους 80 χρονους να τρέχουν Μαραθώνιο, και εγώ να μην μπορώ, τρελαίνομαι!!!!

Reaction score
0
Δλδ εσεις πιστευετε οτι ολα αυτα τα πηδηματα που θα χρειαστουν θα τα κανει ο Φορντ??η ας πουμε τα εκανε ολα στις αλλες ταινιες μονος?

Reaction score
807
Γιατι?Σε ποιες ταινιες τις δυσκολες σκηνες τις κανει ο πρωταγωνιστης?Ακομα και νεος να ειναι,κασκαντερ τις κανει.
Ο Τσακι Τσαν εξαιρειται :p

Reaction score
0
Νομιζεις οτι ηταν πιο καλα που τις εκανε ο ιδιος? Γιατι ενω ηταν πολυδιαφημισμενο οτι εκανε τις επικινδυνες σκηνες ο ιδιος στο ΜΙ3, εγω δεν το βρηκα οτι ειχε και τιποτα ιδιαιτερα εντυπωσιακο ή ξεχωριστο. Θελω να πω δηλαδη οτι οι επικινδυνες σκηνες ισως να ειναι πιο εντυπωσιακες αν τις κανουν οι επαγγελματιες, και αν τις κανει ο ηθοποιος ισως να αποτελει καποια τροχοπεδη. Τα ιδια χαλιναρια θα κρατα ο υπευθυνος, αν την σκηνη την κανει καποιος εμπειρος κασκαντερ που ξερει το επαγγελμα του και ζει ολη του τη ζωη με τους κινδυνους του , και τα ιδια αν την κανει ο ηθοποιος ?? Εξαλλου το επαγγελμα των κασκαντερ εξελισσεται ανεξαρτητα απο τους ηθοποιους.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Μήν ξεχνάτε πώς χοροπηδούσε ο Κρίστοφερ Λή στο Star Wars σαν κόμης Ντούκου!!!!!

Reaction score
0
Καλησπέρα παιδιά!
Πιστευω ότι σε πολύ λίγες ταινίες οι πρωταγωνιστές χοροπηδάνε στις βίαιες ή επικίνδυνες σκηνές (εκτός πράγματι απο όσο γνωρίζω κι εγω απο τον Τζάκι Τσάν που μάλλον θα πάει απο κανενα πέσιμο απο ταράτσα), αφού αντικαθίστανται απο επαγγελματίες.

Ακούγεται, πράγματι λίγο περίεργο η επανεμφάνιση του Indiana Jones, μετά απο τόσα χρόνια, με τον Harrison Ford στον ίδιο ρόλο, και είναι εύλογα τα ερωτηματικά για την δυνατότητα ικανής ερμηνείας, με βάση την εικόνα του ρόλου στις προηγούμενες ταινίες. Μπορεί όμως βρε παιδιά, η ταινία αυτή να μην στηρίζεται τόσο στην ταχύτητα και τη δράση, ή αν θέλετε να μην είναι η συμμετοχή του Ford τόσο ενεργή σε αυτά τα κομμάτια της ταινίας. Μπορεί να υπερτερεί το μυστηριακό στοιχείο ή η πλοκή στηριγμένη σε ιστορικά δεδομένα. Ποιός ξέρει; Θα δούμε..

Πάντως, για να είμαι ειλικρινής, χαμογέλασα στο άκουσμα της είδησης. Θυμήθηκα τότε πριν 25 χρόνια περίπου, όταν μικρούλης με πήρε η αδελφή μου απο το χέρι (που να ηξερε τι ταινία ήταν τρομάρα της) για να με πάει να δούμε το πρώτο μέρος μιας πραγματικά ιστορικής τριλογίας που ότι γνώμη και να έχει κανεις, δεν μπορεί παρά να δεχθεί ότι σηματοδότησε το είδος της περιπέτειας και έγινε σταθμός για τη μετέπειτα συνέχεια. Και φυσικά, καλλιέργησε και το μικρόβιο για την απόκτηση κάποτε, μεγάλης οθόνης στο σπίτι, κάτι που έγινε 21 χρόνια μετά..

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.101
Re: Απάντηση: Ιντιάνα Τζόουνς-έλεος

Μήν ξεχνάτε πώς χοροπηδούσε ο Κρίστοφερ Λή στο Star Wars σαν κόμης Ντούκου!!!!!
Η ο ίδιος ο Sean Connery σ'εκείνο το πολύ ωραίο έργο (μπλιαχ) που έπαιζε τον κλέφτη έργων τέχνης με την Καιτούλα...

Reaction score
0
Πάντως, για να είμαι ειλικρινής, χαμογέλασα στο άκουσμα της είδησης.
Και εγώ τα ίδια... Ετυχε και η ανακοίνωση να γίνει λίγες μέρες μετά που έπεσε στα χέρια μου και η κασετίνα με τα 3 Indy + το bonus dvd, τα οποία με συντρόφεψαν (για πρώτη φορά μάλιστα σε ικανοποιητικό σύστημα προβολής) με απανωτές προβολές σε 3 συνεχόμενες ημέρες...

Ειδικά το raiders of the lost arc, είναι ο ορισμός της περιπέτειας...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.735
Members
38.604
Νεότερο μέλος
Pamagelo