Κεντρικο στον... ουρανο...

Reaction score
5
Δεν ξερω αν εχετε εμπειρια ακουστικη-αισθητικη και προπαντως ουσιαστικη (ο Hcm εχει, με τοσες αλλαγες που εχει κανει πια) με την τοποθετηση του κεντρικου πανω απο την οθονη αντι για κατω και στο "ακουστικο" υψος των αφτιων, αλλα εγω το εβαλα....

Λογω του χωρου βαρεθηκα να το εχω μπροστα απο τον καναπε σε τραπεζακι ή στο πατωμα ή πανω του και να το μαζευω καθε φορα που ερχοταν καποιος επισκεπτης ή η καθαριστρια...

Διεκρινα μια ακουστικη διαφορα (που μπορει να ηταν και λογω της υποβολης) απο πριν βαζοντας λιγο απο Αρχοντα, χωρις να μπορω να καταλαβω αν ηταν καλυτερα ή χειροτερα... Παντως ειχε μια αισθηση περισσοτερου ογκου ή βαθους ή χωροταξικου ευρους των διαλογων....
Φυσικα δεν εχω ρυθμισει τιποτα απο εντασεις μετα την αλλαγη της θεσης μιας και εχω δανεισει το RΤΑ...

Παντως ακομα και "χαλια" ή χειροτερα να ειναι, δε νομιζω οτι θα το κατεβασω κατω....

Φυσικα "κοιταει" τον ακροατη και ειναι δεμενο με συρματοσκοινα, οποτε δεν πεφτει....

Attachments

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.431
Απάντηση: Κεντρικο στον... ουρανο...

Kι εγώ έτσι το έχω πάνω από την οθόνη ακριβώς, αλλά με κλίση τέτοια που να κοιτάει κατευθείαν στον ακροατή. Απλώς μετρώντας με το ντεσιμπελόμετρο είδα ότι ήθελε λίγο ενίσχυση το κεντρικό.
Το ενίσχυσα λίγο και είναι τζάμι. Αν δεν το δεις επάνω δεν σου δίνει την εντύπωση ότι ο διάλογος έρχεται από το θεό. Πράγμα που φοβόμουν, αλλά τελικά είναι Jet!

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Κεντρικο στον... ουρανο...

.... Αν δεν το δεις επάνω δεν σου δίνει την εντύπωση ότι ο διάλογος έρχεται από το θεό. ...
Και εμενα μου ακουγεται να ερχεται απο ολη την οθονη....
Θα το ακουσω one of these days πιο προσεκτικα...

Reaction score
14
το πανί πάντως σίγουρα "μουφλάρει" τον ήχο απο το κεντρικό έτσι δεν είναι?? Το έχω δεί στο δικό μου που είναι φυσικά πίσω απο το πανί ότι μου τρώει αρκετές συχνότητες, όμως απο την ισοστάθμιση που του έκανα κάπως έχω ανακτήσει λίγα πρίμα και μεσαία. Αλλά το σκέφτομαι και εγώ να πάω ταβάνι.

Reaction score
14
Για να ειναι πισω απο το πανι και να ακους πρεπει το πανι να ειναι διατρητο... ξεκινα, παρε μια καρφιτσα και τρυπα το.....
εδώ πήραμε τον 81 για "συμπαγή" εικόνα και εσύ μου λές τρύπα!!!!

Ποιός είμαι ο Λουκανίδης.... (οι παλαιοί θα ξέρουν!!)?????

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.739
Reminder: να μην περάσω κάτι από την οθόνη στο σπίτι του Yoda.

EDIT: Τσαρουχάαααααααααα τα emoticons!!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878
εγω τοχω ταρατσα και ετσι εχω και μια εσανς απο νεφος με χημικη βροχη :pc: :pc: :pc: :pc:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.490
Members
38.188
Νεότερο μέλος
kotsos134