KATERINAKI
Belly Dancer
- Reaction score
- 4
α την ατιμη....αυτη η προσβολη ξεπλενεται με αιμα Νικολα:mad_3: :happy_5:
Σιγα μωρε!!!α την ατιμη....αυτη η προσβολη ξεπλενεται με αιμα Νικολα:mad_3: :happy_5:
Θα συμφωνήσω σχεδόν απόλυτα - με εξαίρεση ένα μεγάλο ταλέντο που μπορεί, ας μου επιτραπεί η έκφραση, να ξεσκίσει κάθε είδος τραγουδιού, από των Black Sabbath μέχρι του Πάνου Γαβαλά, δίνοντάς του ένα μοναδικό χαρακτήρα: Το Γιώργο Βάνα, που εξαφανίστηκε νωρίς, και προφανώς δεν το έκανε για επικοινωνιακό κόλπο, γιατί αν ήταν έτσι θα είχε επανεμφανιστεί για να δρέψει τους καρπούς της δημοσιότητάς του όσο ήταν ακόμα "φρέσκος".Εγω δεν θελω να δω κανεναν φλωρο απο famestory και dreamshow καθως και κανενα ξεκ*** απο τα ιδια σοου.
Καλός ο Βάνας, μόνο που για να κάνει δίσκο, βασικός όρος ήταν να μπεί εκεί μέσα. Τώρα θα κάνει δίσκο και θα πάει και καλά.Θα συμφωνήσω σχεδόν απόλυτα - με εξαίρεση ένα μεγάλο ταλέντο που μπορεί, ας μου επιτραπεί η έκφραση, να ξεσκίσει κάθε είδος τραγουδιού, από των Black Sabbath μέχρι του Πάνου Γαβαλά, δίνοντάς του ένα μοναδικό χαρακτήρα: Το Γιώργο Βάνα, που εξαφανίστηκε νωρίς, και προφανώς δεν το έκανε για επικοινωνιακό κόλπο, γιατί αν ήταν έτσι θα είχε επανεμφανιστεί για να δρέψει τους καρπούς της δημοσιότητάς του όσο ήταν ακόμα "φρέσκος".
Τι εχει ο Ζαφειρης ρε Χριστινα ? :-(Συμφωνω με τον ΗV και προσθετω και τον Ζαφειρη Μελα....
Οι προσευχες εισακουονται doch!![]()
To ότι έχουν χαθεί (aka δεν τους τρώμε 24242 φορές τη μέρα στη μάπα μέσω TV, ραδιοφώνου κοκ. αλλά όποιος θέλει ξέρει που να τους βρει) δε λέει κάτι. Όταν η Έφη Θώδη και άλλα μαργαριτάρια έχουν "βρεθεί" ίσως θα πρέπει να το θεωρούμε και δείγμα ποιότητας το να έχεις "χαθεί".Μαριε και οι 2 που λες εχουν χαθει απο προσωπου γης.......
Συμφωνώ απόλυτα προσθέτοντας Βαζαίο και Γιαννούλη "αγαπώ μια πιτσιρίκα":mad_1: :crazy_1:Ααααα ξεχασα και τον Τερλεγκα.
Αυτο το ενρινο μου χτυπαει το νευρικο συστημα. :crazy_1:
Βαζαίο και Γιαννούλη "αγαπώ μια πιτσιρίκα