ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 728
Μολις γυρισα(ειχα να παω και τον global στο αεροδρομιο)
Να παρω μια ανασα πρωτα?
Να παρω μια ανασα πρωτα?
Φτου…Μολις γυρισα(ειχα να παω και τον global στο αεροδρομιο)
Δημήτρη πιστεύεις ότι αξίζει τα 2100 ευρώ πιο πάνω από τον Pearl ?, και αν κάποιος έχει πάρει τον Pearl αξίζει η αναβάθμιση?Μέχρι να πάρει μια ανάσα ο Αντρέας (έχει και μια ηλικία ο άνθρωπος ) ας πω εγώ τις εντυπώσεις μου. Καταρχήν ο χώρος ήταν ιδανικός για προβολή, πράγμα σχετικα σπάνιο σε παρουσίαση. Οι τοίχοι και το ταβάνι είχαν ντυθεί με μαύρο ύφασμα, ενώ κατά τη διάρκεια της προβολής ήταν όλα τα φώτα σβηστά. Η πηγές ήταν δύο dvd recorders με σκληρό δίσκο, στον οποίο ήταν αποθηκευμένα κλιπς από ταινίες HD σε 1080i ανάλυση. Επίσης είδαμε και αποσπάσματα από PAL dvd στα 576i. Τέλος υπήρχε δίπλα στον HD-1 στημένος και ένας Sony Pearl για άμεσες συγκρίσεις. Και οι δύο προβολείς είχαν τις ρυθμίσεις του εργοστασίου, οπότε δεν μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα.
· Μαύρο: καλύτερο από του Pearl και εδώ πιστεύω ότι ήταν κάτι που δεν θα αλλάξει εύκολα με ρυθμίσεις, καθώς και οι δύο προβολείς δεν έδειχναν να χάνουν πληροφορία στα σκοτεινά πλάνα.
· Ευκρίνεια: στα ίδια και καλύτερα από τον Pearl, σαν τρίτσιπος όμως πιστεύω ότι δεν έχει την ξυραφένια ευκρίνεια ενός μονότσιπου όπως ο Optoma 81
· Χρώματα: φυσικά, ακριβή και με καλό κορεσμό, από τα δυνατά σημεία
· Κίνηση: στα περισσότερα κλιπ πολύ καλή, σε ένα δύο είδαμε κάποια μικροπροβληματάκια, θα ήθελα να τον δω με γνωστές ποσότητες για να βγάλω τελικό συμπέρασμα
· Φωτεινότητα: Στις 120 περίπου ίντσες της συγκεκριμένης οθόνης η φωτεινότητα ήταν επαρκής, αν και πάλι πιστεύω ότι θα χάνει σε σχέση με κάποιο πολύ φωτεινό προβολέα όπως ο Optoma.
· Συμπέρασμα: Αξιολογότατος προβολέας σε πρώτη όψη, φαίνεται να δικαιολογεί τα όσα έχουν γραφτεί γι’ αυτόν. Για τελική ετυμηγορία, αναμείνατε συγκριτικό από τα χεράκια μας.
Μανθο, η τιμη ειναι 6500 ευρω fixed για ολη την Ευρωπη.Ανδρέα σας είπαν τιμή ? Αληθεύει κάτι για 6500 ευρώ?
Οτι και να σας πει προβλεπω πολλες πωλησεις και αγορες συντομα.Τι έγινε τον ξαπόστειλες τον παγκόσμιο;
Να μας πει κι αυτός τίποτα.
Tωρα κατι μας ειπες.Εγώ πάντως που μίλησα με τον Μπάμπη Κολέζα μου είπε πολύ ενθαρυντικά σχόλια.
Τα 2100 δεν είναι αστείο ποσό και με δεδομένο ότι οι προβολείς δεν ήταν πλήρως ρυθμισμένοι θα δυσκολευόμουν να απαντήσω κατηγορηματικά στην ερώτησή σου. Θα έλεγα ότι τουλάχιστον σε μαύρο και σε μικρότερο βαθμό σε ευκρίνεια ο JVC είναι μπροστά, για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να είμαι σίγουρος.Δημήτρη πιστεύεις ότι αξίζει τα 2100 ευρώ πιο πάνω από τον Pearl ?, και αν κάποιος έχει πάρει τον Pearl αξίζει η αναβάθμιση?
Δεν μας τα λενε καλα. Αμα νομιζουν οτι "δερνουν" τον ruby με αυτον θα συγκρινονταν για να δειξουν ποσο φτηνο ειναι το καμαρι τους και τον pearl θα τον σνομπαραν.Στο θεμα σας παρακαλω πολυ:cool_4:
Εχετε ερωτησεις?
Να σας πω μια ερωτηση που εκανα εγω?
Τους ρωτησα γιατι η συγκριση γινεται παντα με τον Pearl και οχι π.χ. με τον Ruby.
Μου απαντησαν πως αν και θεωρουν τον HD-1 καλυτερο και απο τον Ruby η συγκριση γινεται με τον Pearl για τον λογο οτι ειναι κοντυτερα στην τιμη....και επισης πως τα καταστηματα στην Ευρωπη σημερα πωλουν περισσοτερο τον Pearl(φθηνοτερο και πιο νεο μοντελο) παρα τον "μεγαλυτερο" Ruby...
Δεν ειμαι και τοσο σιγουρος.Τεσπα κατι μου λεει οτι οι δυνατοτες του Jvc θα ειναι ακριβως αναμεσα στα 2 μοντελα της Sony. Οπως ακριβως και η τιμη του.