Ποιο απο τα δύο format (Blu-ray, HD-DVD) θέλετε να κερδίσει;

Reaction score
2
Για να δούμε πως είναι τα πράγματα στο δικό μας φόρουμ. Προσοχή η ερώτηση δεν είναι ποιο πιστεύετε ότι θα κερδίσει, αλλά ποιο θα θέλατε.

Κάνω την αρχή λέγοντας ότι έχω μια κλίση προς το Blu-ray. Είναι το πρώτο που άκουσα να αναφέρεται σαν αντικαταστάτης του DVD, πιστεύω ότι είναι πιο ευέλικτο για το μέλλον λόγω μεγαλύτερης χωρητικότητας, μου φαίνεται πιο εύηχο το όνομα, έχω και μια συμπάθεια στην SONY (σε αντίθεση με την πλειοψηφία που την αντιπαθούν :happy_9:).

Πολύ σημαντικός παράγωντας για μένα είναι και το hard coating που έχουν τα δισκάκια BD που τα κάνει πολύ ανθεκτικά. Απ' ότι έχω διαβάσει τα HD-DVD είναι αρκετά ευαίσθητα σε γρατζουνιές.

υγ. αν μπορεί κάποιος mod να το κάνει poll. Γιατί όμως δεν μπορούν τα απλά μέλη να δημιουργήσουν δικά τους poll;

Reaction score
786
Εγω θελω να αποτυχουν και τα δυο, για να μαθουν οι εταιριες να μας χωριζουν σε στρατοπεδα και να σκαμε ενα σωρο λεφτα σε διπλες συσκευες και να προβληματιζομαστε ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ...

Και μετα θελω να βγει ενα νεο φορμα, σε μεγεθος και στυλ mini disc με αναλυση 3840x2160

Reaction score
14
Για να δούμε πως είναι τα πράγματα στο δικό μας φόρουμ. Προσοχή η ερώτηση δεν είναι ποιο πιστεύετε ότι θα κερδίσει, αλλά ποιο θα θέλατε.

Κάνω την αρχή λέγοντας ότι έχω μια κλίση προς το Blu-ray. Είναι το πρώτο που άκουσα να αναφέρεται σαν αντικαταστάτης του DVD, πιστεύω ότι είναι πιο ευέλικτο για το μέλλον λόγω μεγαλύτερης χωρητικότητας, μου φαίνεται πιο εύηχο το όνομα, έχω και μια συμπάθεια στην SONY (σε αντίθεση με την πλειοψηφία που την αντιπαθούν :happy_9:).

Πολύ σημαντικός παράγωντας για μένα είναι και το hard coating που έχουν τα δισκάκια BD που τα κάνει πολύ ανθεκτικά. Απ' ότι έχω διαβάσει τα HD-DVD είναι αρκετά ευαίσθητα σε γρατζουνιές.

υγ. αν μπορεί κάποιος mod να το κάνει poll. Γιατί όμως δεν μπορούν τα απλά μέλη να δημιουργήσουν δικά τους poll;
πεστα "Χρυσόστομε" +1111 και απο εμένα

Είμαι Sonakias και εγώ και πράγματι θα ήθελα να το δώ να περπατάει καλίτερα το BR!

Reaction score
297
Νομίζω ότι κάθε φίλος των τεχνών προτιμά να κερδίσει το ασφαλέστερο φορμά. Δηλαδή εκείνο το οποίο θα επιτρέπει τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Έτσι η πολιτιστική δημιουργία θα είναι ασφαλέστερη.

Reaction score
14
Νομίζω ότι κάθε φίλος των τεχνών προτιμά να κερδίσει το ασφαλέστερο φορμά. Δηλαδή εκείνο το οποίο θα επιτρέπει τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Έτσι η πολιτιστική δημιουργία θα είναι ασφαλέστερη.
ασφαλώς...

Reaction score
3
Το καλύτερο είναι να επικρατήσει όποιο είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙ καλύτερο.
Δηλαδή ανθεκτικό στο χρόνο και τη φθορά, με την απαραίτητη χωρητικότητα, τη μεγαλύτερη συμβατότητα και τα λιγότερα προβλήματα γενικά.
Και το σπουδαιότερο, αυτό να γίνει γρήγορα για να μην πετάξουμε άδικα τα λεφτά μας.

Reaction score
14
+1:bravo:

Reaction score
0
Δηλαδή ανθεκτικό στο χρόνο και τη φθορά, με την απαραίτητη χωρητικότητα, τη μεγαλύτερη συμβατότητα και τα λιγότερα προβλήματα γενικά.
Και το σπουδαιότερο, αυτό να γίνει γρήγορα για να μην πετάξουμε άδικα τα λεφτά μας.

+1:cool_4:

Reaction score
4
Καλως ή κακος εχω συνδεσει αυτο το φορματ με την μικρομαλακο. Και οτι εχει σχεση με αυτους απλα δεν το χωνευω. Με αναγκαζουν να δουλευω 10 ωρες την ημερα σε αυτο το bug με λιγο λειτουργικο που ονομαζουν windows.
Ειμαι σονακιας και προκατειλημενος και το παραδεχομαι. Θελω να πατωσει η μικρομαλακο και οτι εχει σχεση με εκεινην και μαζι και το hd-dvd.:mad_5:

Κακια μεγαλη το ξερω αλλα.....

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Ποιο απο τα δύο format (Blu-ray, HD-DVD) θέλετε να κερδίσει;

Δηλαδη το bluray:happy_8:

Reaction score
0
Φυσικά το BR πρέπει να κερδίσει ,για εμένα θα ήταν λάθος κάτι άλλο.
Όπως θα ήταν λάθος να είχε επικρατήσει αντί του dvd ένα format με χωρητικότητα πχ 3.2GB .
(και ας βόλευε επειδή θα ήταν πιο φτηνό τότε).

Το BR είναι ανώτερο , με περισσότερες ταινίες, με προσιτή τιμή σαν μέσο και με ότι καλύτερα σαν hardware(το ps3) ...
(Συν ότι το HD-DVD μου δίνει την εντύπωση ότι έχει φτιαχτεί μήπως κάνει την αρπαχτή, ή και για να προκαλέσει απλά ζημιά στο χώρο)

Reaction score
0
Θέλω να τελειώσει το format war με οποιονδήποτε τρόπο. Θα προτιμούσα όμως να κερδίσει το Blu-Ray γιατί είμαι κι εγώ Sonάκιας (sic), τουλάχιστον σε σχέση με την Toshiba (βέβαια έχω ένα κλιματιστικό Toshiba :happy_5: ).
Και θα χαρώ πάρα πολύ να ηττηθεί έστω και εμμέσως η MS. Ακούω όλη την αντιπάθεια για τις τακτικές της Sony (ΟΚ, δεν είναι ακριβώς άγιοι) και μου έρχεται να ουρλιάξω! Δείτε ποιοι είναι απέναντι! :twisted:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Ποιο απο τα δύο format (Blu-ray, HD-DVD) θέλετε να κερδίσει;

Συν ότι το HD-DVD μου δίνει την εντύπωση ότι έχει φτιαχτεί μήπως κάνει την αρπαχτή, ή και για να προκαλέσει απλά ζημιά στο χώρο
Η αποψη σου, στο πρωτο σκελος, μου εφερε στο μυαλο οτι ειχε γινει στην αρχη, και συνεχιζεται, με τις τηλεορασεις και τους προβολεις. Δεν μπορω να καταλαβω την υπαρξη του σηματος 720 γραμμων(η αρπαχτη). Στο δευτερο σκελος μια ειναι η απαντηση: ανταγωνισμος. Και αυτο μπορει να ειναι ειτε καλο ειτε κακο. Θα δειξει...

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.303
Members
38.297
Νεότερο μέλος
Monarchix