- Reaction score
- 22.011
Δεν θα συμμετείχα στο παρόν θέμα, αλλά το κάνω για δύο λόγους. Πρώτον, για χάρη του Σωκράτη. Δεύτερον, διότι τέτοιου είδους διαμαρτυρίες, που βασίζονται σε πολύ ταπεινά επιχειρήματα, δεν πρέπει να μένουν αναπάντητες. Ήγουν, επειδή ανήκω σε εκείνη τη μερίδα ανθρώπων που έχουν την αξίωση -άκουσον, άκουσον- να επιτυγχάνουν τεχνικώς άρτια αποτελέσματα «χωρίς να ιδρώσει η τσεπούλα τους», προκαλώ όποιον τολμά, να τεθεί εις την βάσανον του τυφλής δοκιμής, χωρίς τα λεφτά του, βασιζόμενος μόνον στις ικανότητές του. Το πρωτόκολλο της τυφλής δοκιμής έχει ως εξής:
Θα αναρωτιέστε, γιατί να υπάρχει αυτή η ετεροβαρής κατανομή των επάθλων, η οποία είναι 1:1000. Δεν είναι και λίγο, ε; Ο λόγος είναι πολύ απλός. Διότι αυτή η πρόκληση απευθύνεται σε άτομα που μετρούν τους ανθρώπους με ταπεινά κριτήρια, και δη με το χρήμα. Προσέξατε πώς το έθεσε ο κ. Σκαλούμπακας; Επιτρέψτε μου να το παραθέσω. Λέει λοιπόν...
- Να επιλεγούν ως δοκίμιες συσκευές, τόσον το επίμαχο DVD player, όσο και ένα CD player, ή DVD player βεβαίως, «τύπου high end», με μπλε λαμπάκια, με ξυλαράκια στα πλαϊνά, τέλος πάντων, μια συσκευή της απολύτου επιλογής του.
- Καθένα από τα δύο δοκίμια να αναπαραγάγει το ίδιο μουσικό κομμάτι, της απολύτου επιλογής του.
- Κατά την αναπαραγωγή αυτή, το εκάστοτε υπό χρήση δοκίμιο να οδηγεί έναν εγγραφέα, ο οποίος θα καταγράψει το αποτέλεσμα. Τα αποτελέσματα αμφοτέρων των δοκιμίων θα αποτυπωθούν σε ένα CD-R έτσι, ώστε να το γεμίσουν, με το καθένα απ’ αυτά εγγραφόμενο τόσες φορές, όσο και το άλλο, με ελάχιστο όριο τις δέκα.
- Το CD-R να τοποθετηθεί σε ένα «high end», ή όπως αλλιώς, CD player της απολύτου επιλογής του, το οποίο θα αναπαραγάγει αυτό το CD, ενταγμένο σε ένα σύστημα της απολύτου επιλογής του, το οποίο θα λειτουργεί σε χώρο της απολύτου επιλογής του, σε ηχητική στάθμη της απολύτου επιλογής του.
- Η αναπαραγωγή αυτή θα περιλαμβάνει ένα τμήμα, ή και ολόκληρο το μουσικό κομμάτι, και θα αναπαραχθούν όλα τα κομμάτια του CD, αλλά σε τυχαία σειρά, η οποία θα προκύψει με τη δημιουργία ενός αντιστοίχου πλήθους τυχαίων αριθμών με αφαίρεση, η οποία μπορεί να διεξαχθεί στο Excel, ή σε κάποια επί τούτου εφαρμογή.
- Εάν ο αντίπαλος επιτύχει στα τυφλά όλες τις εκτελέσεις του κομματιού, δηλαδή εάν διακρίνει πλήρως το «high end» CD player από τον κουβά των 29 ευρώ, τότε θα του δώσω 50 ευρώ.
- Εάν ο αντίπαλος δεν επιτύχει στα τυφλά όλες τις εκτελέσεις του κομματιού, δηλαδή εάν δεν διακρίνει πλήρως το «high end» CD player από τον κουβά των 29 ευρώ, τότε θα μου δώσει 50 χιλιάδες ευρώ.
- Τα έπαθλα μπορούν να εκδοθούν σε τραπεζική επιταγή, στο όνομα του αντιπάλου, πλέον των αναλογούντων τραπεζικών εξόδων, και να παραδοθούν στα χέρια τρίτου, ανεξαρτήτου προσώπου.
- Αυτός που θα έχει τον απόλυτο έλεγχο στον τρόπο και τη διαδικασία της μεταφοράς και εγγραφής σήματος, η οποία αναφέρεται στο εδάφιο (3) είναι ένας και μόνον: Εγώ, και κανένας άλλος. Εάν θέλει ο αντίπαλος, μπορεί να προσλάβει με δικά του έξοδα κάποιον καθηγητή ανώτατης πολυτεχνικής σχολής, ή κάποιον υψηλόβαθμο τεχνικό προϊστάμενο της ΕΡΤ, ο οποίος θα κληθεί να πιστοποιήσει την τεχνική αρτιότητα αυτής της μεταφοράς και εγγραφής.
- Αυτός που θα κατασκευάσει τον αλγόριθμο της εξαγωγής τυχαίων αριθμών με αφαίρεση είναι ένας και μόνον: Εγώ, και κανένας άλλος. Εάν θέλει ο αντίπαλος, μπορεί να προσλάβει με δικά του έξοδα κάποιον καθηγητή ανώτατης μαθηματικής σχολής, ή σχολής ηλεκτρονικών υπολογιστών, ο οποίος θα κληθεί να πιστοποιήσει την τεχνική αρτιότητα του αλγορίθμου.
Εφ’ όσον νομίζει, ο κ. Σκαλούμπακας και οι όμοιοί του, ότι η τεχνική αρτιότης είναι -τόσο πολύ πια- θέμα τσέπης, ότι για να έχει κανείς σοβαρή γνώμη για την Υψηλή Πιστότητα, αρκεί, απλώς, να έχει παχύ πορτοφόλι, εφ’ όσον νομίζει ότι η σοβαρότητα γνώμης αγοράζεται -και, επομένως, πωλείται, - τους προκαλώ, μιλώντας τη μόνη γλώσσα που είναι σε θέση να καταλάβουν, τη γλώσσα του χρήματος. Βλέπετε, είναι τόσον ταπεινή η σχετική επιχειρηματολογία στο παρόν θέμα, ώστε η νοημοσύνη μου, η μόρφωσή μου και η αξιοπρέπειά μου, να μη μου επιτρέπουν να συμμετάσχω σ’ αυτό, παρά μόνον για ένα λόγο: Το χρήμα.
Και προσέξτε, για να μην παρεξηγηθώ! Δεν υπονοώ ότι αυτό το πάμφθηνο player είναι καλύτερο από κάποιον ακριβό αντίπαλό του, δεν το έχω ακούσει καν! Όμως, είπαμε! Το τί είναι καλύτερο, το πόσο σοβαρή άποψη έχει ο καθένας, το πόσο μεγάλο ή μικρό δικαίωμα έχει ο καθένας στην έκφραση της άποψής του, εξαρτάται από πράγματα πολύ λιγότερο ταπεινά από το χρήμα.
Λοιπόν, τους περιμένω.
Άλλος;