Μας την έκανε πάλι η S... !!

Reaction score
0
Δεν θα μπορέσω να το καταλάβω ποτέ μου αυτό...
Ανακοινώθηκε σήμερα η τιμή του PS3....

ΕΥΡΩΠΗ 599 Ε
ΕΛΛΑΔΑΡΑ 659 Ε

Ετσι γιατί εμείς εδώ είμαστε έξυπνοι!!!

ΖΗΤΩ Η SO........:mad_2::mad_2::mad_2:

Reaction score
0
Απάντηση: Μας την έκανε πάλι η S... !!

Χαιρετίσματα..........660Ε......Εγώ με 565 παίρνω Xbox 360 με hd-dvd player και ένα παιχνίδι δώρο(Test drive Unlimited).....

Reaction score
0

ΕΥΡΩΠΗ 599 Ε
ΕΛΛΑΔΑΡΑ 659 Ε

είναι που βγάζουμε πιο πολλά λεφτά από τους ευρωπαίους!γι'αυτό!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μας την έκανε πάλι η S... !!

Απο που....??????
Από multirama......κι αυτό επειδή υπάρχει μειωμένο ΦΠΑ(13%) στην περιοχή που διαμένω.....δηλαδή 600Ε για σένα που μένεις Αθήνα....:crazy_3: και το PS3 εμένα μου κοστίζει 603,50Ε αλλά και πάλι δεν με συμφέρει...περίμενα να το πάρω 550Ε στην αρχική του τιμή.......

Reaction score
4.352
Μην γκρινιάζεται πολύ για να μην ανεβάσει και άλλο την τιμή....
Αυτοί μάλλον νομίζουν ότι πρέπει να τους πούμε και ευχαριστώ μόνο και μόνο που μας κάνουν την τιμή και το φέρνουν και Ελλάδα.

Reaction score
0

ΕΥΡΩΠΗ 599 Ε
ΕΛΛΑΔΑΡΑ 659 Ε

Mα πως γινεται να μη μπορεις να το καταλαβεις?? Αφου και 700 να μας το πουλουσαν θα το αγοραζατε (δε μιλαω προσωπικα αλλα γενικα!!)
Αρα το πουλανε οσο θελουν χαζοι ειναι?????:happy_4::happy_4:

Reaction score
0
μα καλα εχετε δει τις τιμες στην Ευρωπη ή μιλατε ετσι;
Οι τιμές στην Αγγλία είναι ψηλότερες λόγω διαφορετικού νομίσματος.
Στην Ευρωζώνη η Sony εχει ανακοινώσει γενική τιμή 600 € οπότε δικαίως γκρινιάζουν όσοι γκρινιάζουν, η Sony Hellas είναι απαράδεκτη. Μάλλον έχουν να πληρώσουν το στεγαστικό για τα καινούρια γραφεία στο Μαρούσι... (Τα είδατε; Μεγαλούτσικα είναι.)

Τέσπα, όποιος έχει να δώσει 600€ για μια κονσόλα έχει και 660€. Ή μια δόση παραπάνω στην κάρτα. Το θέμα είναι ότι η συμπεριφορά αυτή απέναντι στους Έλληνες καταναλωτές είναι απαράδεκτη.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Μας την έκανε πάλι η S... !!

Να εκανε και upscale καλα θα ηταν.......
Συμφωνώ....:cool_4:
Εγώ προσωπικά 660E δεν δίνω για ένα μηχάνημα που δεν κάνει upscale τα απλά dvd.....καλύτερα να πάρω το Samsung bd-p1000...720Ε έχει στο amazon.de και έχει και αναλογικές εισόδους 5.1....Αν το βρω στην Ελλάδα σε τέτοια τιμή δεν το χάνω με τίποτα......και μέχρι να κυκλοφορίσει το PS3 το amazon.de θα το πουλάει 600Ε....

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Μας την έκανε πάλι η S... !!

Συμφωνώ....:cool_4:
Εγώ προσωπικά 660E δεν δίνω για ένα μηχάνημα που δεν κάνει upscale τα απλά dvd.....καλύτερα να πάρω το Samsung bd-p1000...720Ε έχει στο amazon.de και έχει και αναλογικές εισόδους 5.1....Αν το βρω στην Ελλάδα σε τέτοια τιμή δεν το χάνω με τίποτα......και μέχρι να κυκλοφορίσει το PS3 το amazon.de θα το πουλάει 600Ε....
Ναι, αλλά σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η εικόνα του PS3 σε BD είναι αισθητά ανώτερη από του Samsung. Δεν νομίζω ότι αξίζει να το πάρεις, έχει πάρα πολλά προβλήματα και ελλείψεις (θύρα ethernet για αναβαθμίσεις, HDMI για τα νέα lossless φορμά ήχου τα πρώτα που μου έρχονται στο μυαλό) που δεν αντισταθμίζονται με το upscaling. Αν δεν δοθεί σύντομα με upgrade, ασε να το κάνει η τηλεόρασή σου στην τελική.
Αν ήταν πολύ φθηνότερο ίσως να άξιζε, αλλά τώρα δεν το βλέπω. Μην τραβάς τα δεινά όσων το πρωτοαγόρασαν ένα χρόνο πριν, μιλάμε για το πρώτο Blu-Ray player που υπήρξε ποτέ. Εκτός αν ενδιαφέρεσαι για τη συλλεκτική αξία που ίσως αποκτήσει στο μέλλον. :happy_5:

Reaction score
5
Τελικα τι θελετε;;

Μια παιχνιδομηχανη που θα παιζει και video
ή
ενα Video Player που θα παιζετε και κανενα παιχνιδακι μια στο τοσο;;

Το θεμα ειναι να κρινουμε και να αποφασιζουμε συμφωνα με τις αναγκες μας....

Αντικειμενικα το PS3 ειναι μια ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΗ. Γι αυτο το λογο κυκλοφορει και αυτος ειναι και ο σκοπος του. Απλα κανει ΚΑΙ καποια αλλα ΜΗ-ΠΑΙΧΝΙΔΟπραγματα...

Προσωπικα αν ηθελα ενα BR Player θα επαιρνα ενα BR drive ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, απο τη στιγμη που ΔΕΝ παιζω κονσολο-παιχνιδια....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.237
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ