Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Χαιρετίσματα..........660Ε......Εγώ με 565 παίρνω Xbox 360 με hd-dvd player και ένα παιχνίδι δώρο(Test drive Unlimited).....
είναι που βγάζουμε πιο πολλά λεφτά από τους ευρωπαίους!γι'αυτό!!Δεν θα μπορέσω να το καταλάβω ποτέ μου αυτό...
Ανακοινώθηκε σήμερα η τιμή του PS3....
ΕΥΡΩΠΗ 599 Ε
ΕΛΛΑΔΑΡΑ 659 Ε
Ετσι γιατί εμείς εδώ είμαστε έξυπνοι!!!
ΖΗΤΩ Η SO........:mad_2::mad_2::mad_2:
Από multirama......κι αυτό επειδή υπάρχει μειωμένο ΦΠΑ(13%) στην περιοχή που διαμένω.....δηλαδή 600Ε για σένα που μένεις Αθήνα....:crazy_3: και το PS3 εμένα μου κοστίζει 603,50Ε αλλά και πάλι δεν με συμφέρει...περίμενα να το πάρω 550Ε στην αρχική του τιμή.......Απο που....??????
Δεν θα μπορέσω να το καταλάβω ποτέ μου αυτό...
Ανακοινώθηκε σήμερα η τιμή του PS3....
ΕΥΡΩΠΗ 599 Ε
ΕΛΛΑΔΑΡΑ 659 Ε
Ετσι γιατί εμείς εδώ είμαστε έξυπνοι!!!
ΖΗΤΩ Η SO........:mad_2::mad_2::mad_2:
Οι τιμές στην Αγγλία είναι ψηλότερες λόγω διαφορετικού νομίσματος.μα καλα εχετε δει τις τιμες στην Ευρωπη ή μιλατε ετσι;
Συμφωνώ....:cool_4:Να εκανε και upscale καλα θα ηταν.......
Ναι, αλλά σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η εικόνα του PS3 σε BD είναι αισθητά ανώτερη από του Samsung. Δεν νομίζω ότι αξίζει να το πάρεις, έχει πάρα πολλά προβλήματα και ελλείψεις (θύρα ethernet για αναβαθμίσεις, HDMI για τα νέα lossless φορμά ήχου τα πρώτα που μου έρχονται στο μυαλό) που δεν αντισταθμίζονται με το upscaling. Αν δεν δοθεί σύντομα με upgrade, ασε να το κάνει η τηλεόρασή σου στην τελική.Συμφωνώ....:cool_4:
Εγώ προσωπικά 660E δεν δίνω για ένα μηχάνημα που δεν κάνει upscale τα απλά dvd.....καλύτερα να πάρω το Samsung bd-p1000...720Ε έχει στο amazon.de και έχει και αναλογικές εισόδους 5.1....Αν το βρω στην Ελλάδα σε τέτοια τιμή δεν το χάνω με τίποτα......και μέχρι να κυκλοφορίσει το PS3 το amazon.de θα το πουλάει 600Ε....