Μας την έκανε πάλι η S... !!

Reaction score
4
Ενω για την ΜΕΓΑΛΗ αρπαχτη του xbox360 δεν μιλαει κανεις. Που δεν υπαρχει πουθενα το μικρο μοντελο που αυτα που δινει σαν αξεσουαρ και ειναι βασικα , βγαζουν το xbox360 πολυ πιο ακριβο απο το αλλο. Που πουθενα δεν εχει σεβαστει τον καταναλωτη με μηχανηματα που κανουν απιστευτο θορυβο που τα γυριζουν ολοι πισω με χιλια δυο προβληματα και μηχανηματα που δεν παιζουν τα παλαιοτερα παιχνιδια και μηχανηματα που λενε για next generation κονσολες και το μονο που εχουν δειξει ειναι γραφικα που τα εχουμε στο pc εδω και 2 χρονια σχεδον. Που στα παιρνει απο παντου (multiplayer-fortistes-wireless) Που βγαζουν αρον αρον καινουργιο xbox360 και ηδη κατοχοι εχουν δωσει τοσα λεφτα να αισθανονται ηλιθιοι που πηγαν και αγορασαν την κονσολα. Που εδω και εναμιση χρονο εχει βγαλει ενα μονο σοβαρο παιχνιδι και τα αλλα δεν βλεπονται.
Next generation κονσολα μονο για το wii για την ευρηματικοτητα του και για το ps3 για τον επαναστατικο του επεξεργαστη με την μεγαλη δυναμη του , με τα motion χειρηστηρια του , το blue ray που δινει 55giga , το free multiplayer του και φυσικα την μεγαλυτερη αναλυση που μπορεις να εχεις 1080p .
Το 360 απο που και ως που μπορει να σταθει? Ειπαμε καλυτερα γραφικα απο το προηγουμενο και μετα ΤΕΛΟΣ.
Εεεεεεε.....τα εχω παρει με την τιμη του PS3 και θελω να ΠΑΤΩΣΕΙ αλλα μην κανετε τους ανηξερους γιατι ειστε ηδη θυματα της απατης που λεγεται xbox360.

Να τα λεμε ολα!!!!

Reaction score
14
Ενω για την ΜΕΓΑΛΗ αρπαχτη του xbox360 δεν μιλαει κανεις. Που δεν υπαρχει πουθενα το μικρο μοντελο που αυτα που δινει σαν αξεσουαρ και ειναι βασικα , βγαζουν το xbox360 πολυ πιο ακριβο απο το αλλο. Που πουθενα δεν εχει σεβαστει τον καταναλωτη με μηχανηματα που κανουν απιστευτο θορυβο που τα γυριζουν ολοι πισω με χιλια δυο προβληματα και μηχανηματα που δεν παιζουν τα παλαιοτερα παιχνιδια και μηχανηματα που λενε για next generation κονσολες και το μονο που εχουν δειξει ειναι γραφικα που τα εχουμε στο pc εδω και 2 χρονια σχεδον. Που στα παιρνει απο παντου (multiplayer-fortistes-wireless) Που βγαζουν αρον αρον καινουργιο xbox360 και ηδη κατοχοι εχουν δωσει τοσα λεφτα να αισθανονται ηλιθιοι που πηγαν και αγορασαν την κονσολα. Που εδω και εναμιση χρονο εχει βγαλει ενα μονο σοβαρο παιχνιδι και τα αλλα δεν βλεπονται.
Next generation κονσολα μονο για το wii για την ευρηματικοτητα του και για το ps3 για τον επαναστατικο του επεξεργαστη με την μεγαλη δυναμη του , με τα motion χειρηστηρια του , το blue ray που δινει 55giga , το free multiplayer του και φυσικα την μεγαλυτερη αναλυση που μπορεις να εχεις 1080p .
Το 360 απο που και ως που μπορει να σταθει? Ειπαμε καλυτερα γραφικα απο το προηγουμενο και μετα ΤΕΛΟΣ.
Εεεεεεε.....τα εχω παρει με την τιμη του PS3 και θελω να ΠΑΤΩΣΕΙ αλλα μην κανετε τους ανηξερους γιατι ειστε ηδη θυματα της απατης που λεγεται xbox360.

Να τα λεμε ολα!!!!
Εγώ δεν αισθάνομαι εξαπατημένος με 400 ευρώ +15 τον φορτιστή και 9 παιχνίδια το ένα καλύτερο απο το άλλο.. Ηλίθιος είναι κάποιος που νομίζει οτι η τεχνολογία δεν εξελίσσεται... Η ότι επειδή εγώ πριν απο 14 μήνες έδωσα κάποια λεφτά για μηχάνημα χωρίς hdmi πρέπει sony και καλά να περιμένω απο την microsoft να μην βγάλει ποτέ της...Τι λες μωρέ??
Και ένα απο τα σωστότερα πράγματα που μου έτυχαν μου το προσέφερε η microsoft..
Όταν αγόρασα το πρώτο xbox έγινε price drop 2 εβδομάδες μετά...
Τα είχα πάρει μέχρι που μου ήρθε email από την microsoft 4-5 μέρες μετά και μου ζητούσε συγγνώμη αλλά μου έδινε δώρο ένα χειριστήριο ακόμη και 2 (!!) παιχνίδια της επιλογής μου...
Κια τολμάμε να συγκρίνουμε αυτό με τους απατεώνες??
Η δεν με σέβεται η εταιρία επειδή το προιόν της κάνει....θόρυβο???
Ακόμη γελάω με αυτό το άκυρο που είπες...
(και η Ferrari κάνει θόρυβο ρε γαμώτο...δεν θα πάρω... δεν με σέβονται οι φούστηδες σαν πελάτη...)
Άσε που έχεις και ένα μικρό πρόβλημα χρονικού προσδιορισμού με το τι ακριβώς σημαίνει το άρον άρον που λες...
Πέρασαν 14 μήνες και δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα ακόμη...
Και το μικρό μοντέλο υπάρχει παντού... (είναι πολύ πιο πιθανό να μην βλέπεις κάτι που υπάρχει παρά το να βλέπω κάτι που δεν υπάρχει..)

Reaction score
4
Οκ επειδη εχω καταλαβει απο τα ποστ σου ποσο αμεροληπτος εισαι , και επειδη δεν θελω να σου κατηγορησω την microsoft και την super αγορα που εκανες θελω να σε ρωτησω μονο..
1) Ποσο θα εχεις πληρωσει σε ενα χρονο αν παιζεις full multiplayer? (για 1 χρονο μονο πες μου)
2) Ποσο θα πληρωσεις για να δεις μισο HD γιατι βγαζεις μεχρι το πετσοκομενο 1080ι
3) Και ΑΝ το αγορασεις τελικα ΜΟΝΟ για τανιες το εξτρα HD-dvd σου γιατι παιχνιδια ΔΕΝ θα βγουν σε HD, (που θα σου παει ολο μαζι οσο εχει το ps3 ) θα ακους τιποτα απο τα ηχεια απο τον θορυβο? :happy_5:
4) Πες μου τι σου εχει προσφερει εσενα το 360 εκτος απο τα γραφικα που τα εχουμε στα pc εδω και 2 χρονια.
5) Wireless δεν θες ή δεν θες γιατι κοστιζει? παρε ενα μωρε.

Τελος παντων επειδη δεν θα κατσω να απανταω και οποιος θελει ας καταλαβει ετσι και αλλιως ολοι εχουμε δει τα ποστ και ποιος λεει τι , θελω να σου πω οτι το ΕΧΩ το 360 αυτην την απατη οπως και το προηγουμενο xbox που για μενα πατησε το ps2 και ηταν φοβερο(το εχω και το ps2 -ps1) και εδειξε παραπανω πραγματα ετσι μπορω να μην ειμαι κολλημενος και απο αυτους που οτι εχουν ειναι το καλυτερο και δεν αφηνουν να πεσει τιποτα κατω και απαντανε στα ποστ αμεσως σε οσους θιξουν το παιχνιδι τους.

Η κονσολα αυτη δεν εδειξε τιποτα και ειναι για τα μπαζα. Ολο προβληματα πετσοκομμενη και αν της θες φουλ πληρωνεις ενα καρο λεφτα για το τιποτα.
(Τωρα γραψε 3 σελιδες)

Reaction score
14
Αν εσύ αισθάνεσαι ηλίθιος ( δεν σε ξέρω ,μπορεί να έχεις και δίκιο) με την αγορά σου τότε να γράφεις "αισθάνομαι ηλίθιος "και όχι "αισθάνονται ηλίθιοι" οι κάτοχοι xbox... Γενικά , το να μιλάς για τον εαυτό σου είναι δικαίωμά σου...
Το να συμπεριλαμβάνεις όλο τον κόσμο στα συμπεράσματά σου είναι τελείως λάθος...
Ο μόνος λόγος που απάντησα είναι αυτός..
( και ποιός ασχολείται με την microsoft? σου έδωσα παράδειγμα σωστής πολιτικής στο συγκεκριμένο θέμα...)
(Η νομίζεις ότι "θίγεται το παιχνίδι μου" με αυτά που λες..??)
Δυστυχώς δεν έχεις κατανοήσει την απάντηση μου.:mad_1:
Δεν πειράζει , να είμαστε καλά..
:happy_4:

Reaction score
0
Οκ επειδη εχω καταλαβει απο τα ποστ σου ποσο αμεροληπτος εισαι , και επειδη δεν θελω να σου κατηγορησω την microsoft και την super αγορα που εκανες θελω να σε ρωτησω μονο..
Ενώ εσύ....τέρας αμεροληψίας
1) Ποσο θα εχεις πληρωσει σε ενα χρονο αν παιζεις full multiplayer? (για 1 χρονο μονο πες μου)
Αν κατάλαβα καλά την ερώτηση σου, 60 Ευρώ. Και,για να μην εκτεθείς, μην κάνεις σύγκριση του Xbox Live με το ανύπαρκτο PS Network

2) Ποσο θα πληρωσεις για να δεις μισο HD γιατι βγαζεις μεχρι το πετσοκομενο 1080ι
Δεν θα το σχολιάσω (αν και θα έπρεπε) γιατι δεν με ενδιαφέρουν οι HD ταινίες
3) Και ΑΝ το αγορασεις τελικα ΜΟΝΟ για τανιες το εξτρα HD-dvd σου γιατι παιχνιδια ΔΕΝ θα βγουν σε HD, (που θα σου παει ολο μαζι οσο εχει το ps3 ) θα ακους τιποτα απο τα ηχεια απο τον θορυβο? :happy_5:
Δεν θα βγαίνουν παιχνίδια σε HD; Και τα 720p τρέλλας του GoW τι είναι μεγάλε; Εκτός αν εννούσες σε HD-DVD οπότε έχεις πρόβλημα έκφρασης.
4) Πες μου τι σου εχει προσφερει εσενα το 360 εκτος απο τα γραφικα που τα εχουμε στα pc εδω και 2 χρονια.
Για δείξε μου ένα παιχνιδάκι διετίας με τα γραφικά του Gears....Έλα....Περιμένω.....Τι; Δεν υπάρχει; Μήπως γράφεις άκυρα;

5) Wireless δεν θες ή δεν θες γιατι κοστιζει? παρε ενα μωρε.
Θέλω την επιλογή. Εμένα προσωπικά δεν μου χρειάστηκε ποτέ. Γιατί να πληρώνω για κάτι που δεν χρησιμοποιώ;

Τελος παντων επειδη δεν θα κατσω να απανταω και οποιος θελει ας καταλαβει ετσι και αλλιως ολοι εχουμε δει τα ποστ και ποιος λεει τι , θελω να σου πω οτι το ΕΧΩ το 360 αυτην την απατη οπως και το προηγουμενο xbox που για μενα πατησε το ps2 και ηταν φοβερο(το εχω και το ps2 -ps1) και εδειξε παραπανω πραγματα ετσι μπορω να μην ειμαι κολλημενος και απο αυτους που οτι εχουν ειναι το καλυτερο και δεν αφηνουν να πεσει τιποτα κατω και απαντανε στα ποστ αμεσως σε οσους θιξουν το παιχνιδι τους.

Η κονσολα αυτη δεν εδειξε τιποτα και ειναι για τα μπαζα. Ολο προβληματα πετσοκομμενη και αν της θες φουλ πληρωνεις ενα καρο λεφτα για το τιποτα.
(Τωρα γραψε 3 σελιδες)
Πάτησε το Xbox το PS2 και το 360 είναι για τα μπάζα. Μάαααααααααααααααλιστα...

Για πές μας και το Gamertag σου στο Xbox Live να σε γνωρίσουμε και καλύτερα.....:crazy_1:

"happy_1""happy_1""happy_1""happy_1""happy_1""happy_1""happy_1""happy_1""happy_1""happy_1""happy_1""happy_1""happy_1"

Reaction score
0
Να προσθέσω και εγώ σε όσα είπε ο φίλος, ότι οι xboxades περίμεναν να βρεί hdmi cable «όταν αυτό χρειαστεί» …. Και τώρα βλέπουν ότι εννοούσαν «θα βγάλουμε hdmi μοντέλο όταν χρειαστεί» .
(αντε σε λίγο να βγει και το 720 που θα είναι λίγο καλύτερο , σαν να αγοράζεις κάρτες γραφικών )

Ολα πανάκριβα ... αρχίζεις με 300 ευρώ για να σε πιάσουμε κότσο, και αν πάρεις θες να πάρεις κάποια πράγματα που αξίζουν θα φτάσεις στα 700, δεν τα βάζουμε πακέτο γιατί σε αγαπάμε.

Και φυσικά το μεγαλύτερο από όλα … δεν μπορείς να παίξεις online τα παιχνίδια που πλήρωσες 70 ευρώ , αν δεν σκάσεις συνδρομή κάθε χρόνο στην MS.

Reaction score
0
Απάντηση: Μας την έκανε πάλι η S... !!

Λοιπόν για ανακαιφαλαίωση τα παιχνίδια του xbox 360 είναι κορυφαία και δεν συγκρίνονται προς το παρόν με του PS3.....Για να φτιάξει κάποιος ένα PC με τις δυνατότητες του xbox 360 θέλει στη ξεφτίλλα 1000Ε......κι όσο για το <ψευτο hd> το 1080i δεν έχει μεγάλη διαφορά από το 1080p σε μικρότερες από 50''..............και εκτός αυτού το xbox 360 δέχεται αναβάθμιση μέσω live και φθάνει τα 1080p..........και μην ξεχνάμε ότι το hd-dvd add-on κάνει upscaling τα απλά dvd σε αντίθεση με το PS3.Στα multirama εγώ αγοράζω xbox 360 με Test Drive Unlimited με 375Ε και hd-dvd player με 190Ε και wireless με 75Ε και δεν φθάνει καν την τρισάθλια τιμή του PS3(375+190+75=640Ε).......και έτσι φθάνουμε στο συμπέρασμα ότι το PS3 αξίζει μόνο σαν blu-ray player(προς το παρόν).......:happy_6:

Reaction score
0
Να προσθέσω και εγώ σε όσα είπε ο φίλος, ότι οι xboxades περίμεναν να βρεί hdmi cable «όταν αυτό χρειαστεί» …. Και τώρα βλέπουν ότι εννοούσαν «θα βγάλουμε hdmi μοντέλο όταν χρειαστεί» .
(αντε σε λίγο να βγει και το 720 που θα είναι λίγο καλύτερο , σαν να αγοράζεις κάρτες γραφικών )

Ολα πανάκριβα ... αρχίζεις με 300 ευρώ για να σε πιάσουμε κότσο, και αν πάρεις θες να πάρεις κάποια πράγματα που αξίζουν θα φτάσεις στα 700, δεν τα βάζουμε πακέτο γιατί σε αγαπάμε.

Και φυσικά το μεγαλύτερο από όλα … δεν μπορείς να παίξεις online τα παιχνίδια που πλήρωσες 70 ευρώ , αν δεν σκάσεις συνδρομή κάθε χρόνο στην MS.
Πώς κατάφερες σε ένα topic που μιλάει για την τιμή του PS3 πάλι να μιλάς για το Xbox360 είναι απίστευτο.

Με έπιασε κότσο ο Bill Gates ναι. Με 400 Ευρώ έχω λιώσει στο παιχνίδι....

Κάποια πράματα που αξίζουν, δηλαδή Blue-Ray.... Ε δεν θέλω ούτε Blue-Ray ούτε HD-DVD. Με το ζόρι;

Συνδρομή δίνουμε για μια online υπηρεσία που λυπάμε που θα στο πώ ούτε που την έχεις ονειρευτεί. Άντε παίξε τώρα Resistance με τους φίλους σου στην Ιαπωνία(γιατί αυτά παθαίνεις άμα δεν έχεις unified online υπηρεσία)

Για την τιμή του PS3 δεν μας είπες καλή; Πώς νιώθεις που για ακόμα μια φόρα σε πιάνουν "κότσο" ε;

Αλλά αντί να έχεις βγεί και να τα κράξεις όλα αυτά τα λαμόγια, βγήκες να τους πείς και μπράβο γιατι το PS3 τα αξίζει τα λεφτά του.....Αααααχχχχχ Μπλιζάκο!!! Και όσο θυμάμαι τον Μάιο που είχε βουήξει ο τόπος για καπέλο της Sony Hellas εσένα να βγαίνεις από τα ρούχα σου με ατάκες του στυλ "Αμα δεν ξέρουμε να μην παραπληροφορούμε τον κόσμο" λιώνω στα γέλια.

Τι να πούμε και για την Sony που διατυμπανίζει την Next Gen HD εποχή και δεν έκανε τον κόπο να βάλει ένα HDMI στην συσκευασία. Αυτά είναι!!!:happy_4:

Reaction score
164
Επειδή υπάρχουν πολλά σχετικά θέματα στο site, δύο-τρεις ερωτήσες:
-Πόσο καλύτερο είναι το HDMI από το component;
-Πόση διαφορά υπάρχει ανάμεσα σε 1080i και 1080p; Και μάλιστα ώστε να χαρακτηρίζεται... "πετσοκομμένο";
-Ποιό είναι το καινούριο XBOX που βγαίνει;

Μου αρέσει που οι οπαδοί του PS3 μιλάνε για... κοροϊδία! Που χάβανε τόσο καιρό τα prerender γραφικά για in-game. :happy_5: Που όταν τους είπαν ότι το GT HD θα πωλείται χωρίς... αυτοκίνητα που θα έπρεπε να τα αγοράζουν χώρια, το βρήκαν... θετικό! :happy_5:

Που εδω και εναμιση χρονο εχει βγαλει ενα μονο σοβαρο παιχνιδι και τα αλλα δεν βλεπονται.
"happy_1" "happy_1"
Και φαντάσου ότι τα παιχνίδια που "δεν βλέπονται" πχ (Gears of war, Gotham Racing 3, Test Drive Unlimited, GRAW και άλλες αηδίες) είναι πολύ καλύτερα από του PS3! :happy_5:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Μας την έκανε πάλι η S... !!

Στα multirama εγώ αγοράζω xbox 360 με Test Drive Unlimited με 375Ε και hd-dvd player με 190Ε και wireless με 75Ε και δεν φθάνει καν την τρισάθλια τιμή του PS3(375+190+75=640Ε).......
Και δεν έχεις Hdmi, δεν έχεις την ησυχία σου ,δεν μπορείς να παίξεις online τίποτα , βλέπεις αναλογικά τις HD ταινίες , δεν υπάρχει 1080p/60frames , έχεις δίσκο 20gb μόνο που δεν τον εκμεταλλεύεται καλά το σύστημα, και σε λίγο που θα βγει το επόμενο xbox θα σκάσεις άλλα τόσα για κονσόλα, συν για ένα BluRay player.

ΥΓ
Πάντως είναι χαζομάρα που δεν έχει έρθει εδώ η έκδοση των 500 ευρώ... αν υπήρχε δεν θα συζητάγαμε τίποτα περί τιμής.

Reaction score
0

Και δεν έχεις Hdmi, δεν έχεις την ησυχία σου ,δεν μπορείς να παίξεις online τίποτα , βλέπεις αναλογικά τις HD ταινίες , δεν υπάρχει 1080p/60frames , έχεις δίσκο 20gb μόνο που δεν τον εκμεταλλεύεται καλά το σύστημα, και σε λίγο που θα βγει το επόμενο xbox θα σκάσεις άλλα τόσα για κονσόλα, συν για ένα BluRay player.

ΥΓ
Πάντως είναι χαζομάρα που δεν έχει έρθει εδώ η έκδοση των 500 ευρώ... αν υπήρχε δεν θα συζητάγαμε τίποτα περί τιμής.
Δεν ξέρω από ποιό άτυχο γεγονός απέκτεισες την εγκεφαλική σου βλάβη, αλλά τα θερμά μου συλληπητήρια. Και πριν ξεκινήσεις τα "ναι τώρα περνάμε σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς" θα σου απαντήσω πώς :

ΝΑΙ ΡΕ! Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να συνδιαλεχθώ με άτομο του δικού σου IQ. Ότι θές συζητήσαμε, ότι θές. Αλλά ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.

PS3 Good Xbox360 bad.

Εγώ φταίω που κάθομαι και ασχολούμε μαζί σου. Όσοι έχουν μυαλό ψωνίζουν, οι άλλοι πάνε και λένε πάρε λεφτά χασάπη και βάλε κρέας. Ακόμα και ο Slay ποιο διαλακτικός από εσένα ήταν πάντα γιατί αυτός ήξερε και πέντε πράματα. Δεν μετέφερε λανθασμένα ότι άκουγε από εδώ και από εκεί.

Αστοιχείωτε!!!

(ΒΑΝ ΜΕ NOW!!!!)

Πάρε και ένα έτσι ωραίο για δωράκι:

AMSTERDAM (Reuters) - The European version of PlayStation 3 will play fewer
PlayStation 2 video games when it launches on March 23 compared with models launched earlier in Japan and America, Sony Corp (NYSE:SNE - news) (6758.T) said on Friday.

"The backwards compatibility is not going to be as good as the U.S. and Japan models," a Sony spokesman said.

PlayStation 3 (PS3) was first launched in Japan and North America in November and the model that will be introduced in Europe will be designed differently.

Software will take over some of the functionality that was originally taken care of by dedicated chips, which means far fewer PlayStation 2 (PS2) games can be played on a European PS3 compared with the Japanese and American PS3 models which play 98 percent of old games.

"Sony is managing expectations by saying now that the new console will play fewer of the old games, and that's a good thing," said analyst Alex Kwiatowski at British market research group Vertical Market Technologies.

Over the last 18 months Sony has had a series of public relations disasters, including a recall of nearly 10 million of its computer batteries, PS3 delays and a software program on Sony Entertainment music CDs that breached computer security.

Kwiatowski said gamers with a PS2 would have to hold onto their device to play their current collection.

"I'm as disappointed as the next game player about the reduced backward compatibility, but even the most nostalgic, misty-eyed gamers will have their steely hearts impressed by the new features that PS3 games provide," Kwiatowski said.

The PS3's graphics and sound capabilities are much improved over the PS2.

"Rather than concentrate on PS2 backwards compatibility, in the future, company resources will be increasingly focused on developing new games and entertainment features exclusively for PS3," Sony Computer Entertainment said in a statement.

About one million units will be available at the European launch next month, as many as were made available in the United States during the first six weeks after the launch last year.

Sony loses money at first on each PS3 sale due to high production costs.

But Nobuyuki Oneda, Sony's chief financial officer, said in January the company aims to bring the negative PS3 margin to break even toward the second half of the next business year, which starts in April, by component cost savings on chips driving the PS3.
TOKYO (Reuters) - Japan's Sony Corp. said on Thursday it will launch the high-end version of its PlayStation 3 (PS3) game console on March 23 in Europe, but it has no plan at the moment to offer the basic model there.

The electronics and entertainment conglomerate last September delayed the European launch of the PS3, Sony's most important strategic product for this business year, to March from November due to a production glitch.

"We will focus on the launch of the one with a 60 gigabyte (GB) drive and have no plan now to introduce the 20 gigabyte model," Sony Computer Entertainment spokesman Satoshi Fukuoka said.
Press Releases

23/02/2007 10:00
Sony Computer Entertainment Europe Announces Hardware Specification of PLAYSTATION®3 for Europe

The European PS3 will feature the Cell Broadband Engine™, 60 GB hard disc drive, Blu-ray Disc player, built-in Wi-Fi connectivity, SIXAXIS™ wireless controller. It also embodies a new combination of hardware and software emulation which will enable PS3 to be compatible with a broad range of original PlayStation® (PS) titles and a limited range of PlayStation®2 (PS2) titles.

“PS3 is first and foremost a system that excels in playing games specifically designed to exploit the power and potential of the PS3 system,” said David Reeves, President of SCEE. “Games designed for PS3 offer incredible graphics quality, stunning gameplay and massively improved audio and video fidelity that is simply not achievable with PS and PS2 games. Rather than concentrate on PS2 backwards compatibility, in the future, company resources will be increasingly focused on developing new games and entertainment features exclusively for PS3, truly taking advantage of this exciting technology.”

Some additional PS2 titles will become compatible on the PS3 system through regular downloadable firmware updates, which will be made available through the PLAYSTATION®Network, from http://www.playstation.com or via PS3 game discs, with the first update planned for the launch date of the 23rd March 2007.

Users will be able to check whether their titles are compatible with PS3 at http://faq.eu.playstation.com/bc. This site will be available on 23rd March to meet launch day.

1. A device compatible with Linear PCM 7.1 Ch is required to output 7.1 ch audio, supported by Dolby TrueHD or a similar format, from the HDMI OUT connector.

2. This system does not support output from the DTS-HD 7.1 Ch. DTS-HD 7.1 Ch audio is output from a 5.1 or lower channel.

3. Usability of all storage media types is not guaranteed.

4. Certain PlayStation 2 format software titles may not perform properly on this system. Visit faq.eu.playstation.com/bc for the latest information regarding compatible titles

Reaction score
0
Πάντως πολιτικές του στύλ " έλα μωρέ θα τρέξουν τα μ@λ@κισμέν@ να το πάρουν και 100 ευρώ παραπάνω "είναι απαράδεκτες απο την Sony Europe..

Σιγουρα ειναι.. κι ομως.. θα τρεξουν!:pc::pc::pc: πως περιμενουμε λοιπον να φτιαξουν τα πραγματα αφου οι ιδιοι τα συντηρουμε ως εχουν..

Reaction score
0

ΝΑΙ ΡΕ! Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να συνδιαλεχθώ με άτομο του δικού σου IQ. Ότι θές συζητήσαμε, ότι θές. Αλλά ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.

PS3 Good Xbox360 bad.
Σε τι να συνεννοηθούμε ? απλά λέω κάποια πράγματα για όποιον δεν τα γνωρίζει και ο καθένας αξιολογεί ... αν δεν τα πω δηλαδή τι θα αλλάξει, θα εξαφανιστούν?
Αν κάνω κάπου λάθος απλά διόρθωσε με και πες την γνώμη σου, δεν χρειάζεται να βρίζεις επειδή άκουσες την αλήθεια.

ΥΓ
Και μέχρι τώρα δεν είχα πει κουβέντα για την συμβατότητα σαν θετικό του ps3... οπότε το γεγονός ότι θα τα κάνει και η Sony σκατά σαν τo 360 δεν αλλάζει τίποτα.
(αν βρεις κάτι λάθος σε όσα είπα όμως, ενημέρωσε μας)

Reaction score
5
Παίδες, βρίσκω άσκοπους και άχρηστους τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς για κάποια προϊόντα ή τις επιλογές μας, μιας και οι μόνοι που δεν κερδίζουμε είμαστε εμείς. Εκτός αν κάποιος εδώ μέσα δουλεύει/έχει μετοχές για την Sony ή την Microsoft. Καλό θα ήταν να το πει βεβαίως, είναι δεοντολογικό.

ΑΛΛΑ, οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί να σταματήσουν εδώ.

Δεν θα ήθελα να επανέλθω, και δεν θα ήθελα να κλειδώσω το topic.

Ευχαριστώ

ο συνΣυντονιστής

Reaction score
4
E ρε παιδες μην κανετε ετσι, ηρεμηστε. Να κατσουμε να σκαμε για τις παλιοκονσολες . Ελεος . Τι εχουμε να χωρισουμε ?
Συζητησουλα ειναι και οχι ελληνοτουρκικο. Εγω προσωπικα τα ειπα αυτα γιατι πηρα το 360 με μεγαλες προσδοκιες και το κρατησα 2 μηνες ακριβως και το εχει ο ανηψιος μου τωρα.
Μαλλον το καψιμο απο Wow και Counter Strike δεν με "αφηνουν" να χαρω κανενα αλλο game και μου φαινονται ολα μπουρδες. Μου την εσπασε που ηθελε το ενα και το αλλο απο αξεσουαρ και δινε δινε. Τωρα απλα βαζω τον προτζεκτορ με το pc στις 120 ινστες και δεν θελω να παω πισω στο 360 .
Ηθελα να παρω το ps3 για blue Ray αλλα θα περιμενω να πεσουν οι τιμες γιατι δεν τα δινω στους κλεφτες που απο 500 ευρω περιπου που θα ηταν η ισοτιμια με το δολλαριο θα το παρουμε 660. Ε οχι. Αμα ειχε καμια παιχνιδαρα ισως αλλα ακομη ειναι μπουρδες ολα. Ειδικα αμα δεν φτιαξουν και την κοτσανα του αιωνα με το upscale μπορει και ποτε να μην το παρω.

Χαλαρα παντως :)) Peace :cool_1:

Reaction score
0
E ρε παιδες μην κανετε ετσι, ηρεμηστε. Να κατσουμε να σκαμε για τις παλιοκονσολες . Ελεος . Τι εχουμε να χωρισουμε ?
Συζητησουλα ειναι και οχι ελληνοτουρκικο. Εγω προσωπικα τα ειπα αυτα γιατι πηρα το 360 με μεγαλες προσδοκιες και το κρατησα 2 μηνες ακριβως και το εχει ο ανηψιος μου τωρα.
Μαλλον το καψιμο απο Wow και Counter Strike δεν με "αφηνουν" να χαρω κανενα αλλο game και μου φαινονται ολα μπουρδες. Μου την εσπασε που ηθελε το ενα και το αλλο απο αξεσουαρ και δινε δινε. Τωρα απλα βαζω τον προτζεκτορ με το pc στις 120 ινστες και δεν θελω να παω πισω στο 360 .
Ηθελα να παρω το ps3 για blue Ray αλλα θα περιμενω να πεσουν οι τιμες γιατι δεν τα δινω στους κλεφτες που απο 500 ευρω περιπου που θα ηταν η ισοτιμια με το δολλαριο θα το παρουμε 660. Ε οχι. Αμα ειχε καμια παιχνιδαρα ισως αλλα ακομη ειναι μπουρδες ολα. Ειδικα αμα δεν φτιαξουν και την κοτσανα του αιωνα με το upscale μπορει και ποτε να μην το παρω.

Κάνε μου λιανά please τα αξεσουάρ και δίνε δίνε...

Reaction score
0
Συνδρομή δίνουμε για μια online υπηρεσία που λυπάμε που θα στο πώ ούτε που την έχεις ονειρευτεί.
Αφού δεν το έχω ονειρευτεί δεν με ενδιαφέρει ... θέλω απλά να παίζω online με μερικά παιδιά 1-2 παιχνίδια και μας το απαγορέυουνε αν δεν τους σκάμε κάθε χρόνο από 50 ευρώ ο καθένας !!!

Και κάθεσαι να κατηγορήσεις το resistanse που έχει δωρεάν 40 players ταυτόχρονα(πόσα άλλα έχουν κάτι τέτοιο?) και περιόρισε το region για να μην υπάρχει lag.

GTX

Reaction score
39
Ρε παιδιά πραγματικά μου κάνει εντύπωση γιατί τόσος κόσμος κάθεται και τσακώνεται σε αντίστοιχα threads ανα τον πλανήτη? Μιλάμε η κατάσταση έχει ξεφύγει παντελώς.

Έχουμε 2 κονσόλες. KAMIA δεν είναι τέλεια και αν θέλουμε να πούμε τα πράγματα με το όνομα της καμία δεν είναι όπως θα έπρεπε να είναι.

Έχουμε το 360 που:

Αυτή τη στιγμή έχει καλύτερα γραφικά και μακράν καλύτερο live

αλλά

- Τα χει κάνει σκατά η MS και αντικαθιστά το ένα μετά το άλλο (συμπτωματικά το δικό μου χτές πέθανε) τουλάχιστον αναγνωρίζουν τη μλκια τους και τα αλλάζουν χωρίς πολλά πολλά.

- Δεν βάλανε HDMI, οκ βλακεία τους αλλά μη τρελαθούμε κιόλας, βγαίνουν όλοι και λένε για την έλειψη HDMI και για τα 1080p λές και είχαν και στο χωριό τους όλοι αυτοί 1080p τηλεόραση. Πέρα από αυτό με component μια χαρά ανεβάζει 1080p στα παιχνίδια και κάθονται όλοι και κράζουν λες και σπίτι τους έχουν κανένα Qualia και βλέπουν τις διαφορές μεταξύ i και p "happy_1""happy_1"
Ξαφνικά όλοι μάθανε το HD και έχουν γίνει και ειδικοί στην εικόνα...έλεος

- Τα ίδια πάνε για τα 1080p μέσω του HD-DVD που τα βλέπεις μόνο με το VGA που είναι ψιλοαπάτη γιατί πολύ απλά δε παίζει συσκευή που να δέχεται 1080p από VGA. Τί να κάνουμε κάποιοι θα πρέπει να ζήσουν με 1080i :crazy_1:

- Η Microsoft δεν ενσωμάτωσε το HD-DVD στην κονσόλα, οκ έχεις άλλο ένα κουτί αν τελικά θες να βλέπεις ταινίες αλλά κάνει Upscale στα DVD τουλάχιστον.

- Τέλος βάλανε και ένα drive που πραγματικά κάνει απαράδεκτο θόρυβο, τουλάχιστον οι νέες παρτίδες έχουν καινούριο drive που είναι πιο ήσυχο. Ντάξει θα μου πείς και αυτοί που έχουν το παλιό? Ε καλά μη τρελαίνεστε όπου να'ναι θα τα φτύσει και το δικό σας και με λίγη τύχη θα σας στείλουν ένα με το καινούριο drive :happy_4:

και περνάμε στο PS3 που:

Ναι μεν φαίνεται πιο ολοκληρωμένη κονσόλα με λιγότερα προβλήματα και έχει ενσωματωμένο το blu-ray

αλλά

- Το βγάλανε ενάμιση χρόνο μετά

- Τα καλύτερα γραφικά από το 360 και τα 1080p στα 60fps τα βλέπει μόνο ο Blizard :happy_4:

- Δεν έχει force feedback με το οποίο ξαφνικά ανακάλυψαν πολλοί οτι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτό

- Δεν κάνει upscale τα DVD και όπως είπαμε όλοι είχαν στο χωριό τους τηλεόραση 1080p οπότε φυσικά και κράζουν γιατί πώς θα δούνε τα DVD τους τώρα στα 576.

- Παίζει χειρότερα τα παιχνίδια του PS2 και φυσικά κράζουμε και πάλι γιατί αν πάρεις καινούρια κονσόλα αυτό που σ ενδιαφέρει κυρίως είναι να μπορείς να παίξεις τα ξεπερασμένα παιχνίδια που έλιωνες τόσα χρόνια

- Είναι πανάκριβο αλλά τελικά έχει την ίδια τιμή με ένα φορτωμένο 360. Άσε που δε θα φέρουν τη φτηνή έκδοση στην Ευρώπη ακόμα, σα τα Vista που όλοι κράζουν πόσο ακριβά είναι και τελικά σου λένε πήρα τα Ultimate :crazy_1:

Χμμμ :roll:

Τελικά μήπως δεν είναι το ένα από τα 2 τέλειο και το άλλο μούφα?? Ρε μήπως και τα 2 είναι ψιλομούφα?? Η μήπως τελικά να πάμε στη μέση και διπλωματική λύση? Το κάθε ένα έχει τα καλά του και τα κακά του???

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Μας την έκανε πάλι η S... !!

Ακριβώς τα ιδια λέω και εγώ.........και χωρίς upscale και πιο ακριβό από το αντίστοιχο αμερικάνικο μοντέλο.....ας κυκλοφορίσει η έκδοση των 20GB και να κάνει το πολύ 500Ε και τα ξαναλέμε......:bravo:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.238
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ