Μας την έκανε πάλι η S... !!

Reaction score
0
Δεν θα ήθελα να επανέλθω, και δεν θα ήθελα να κλειδώσω το topic.

Ευχαριστώ

ο συνΣυντονιστής
Αυτό το πράγμα έχω βαρεθεί να το ακούω βρε παιδιά σε όλα τα forum !!!
Λέει κάποιος την γνώμη του για μια κονσόλα, ένα projector ή ότι άλλο χωρίς να προσβάλει κανένα, και επειδή σε κάποιον "υποστηρικτή" της εταιρίας δεν άρεσε και άρχισε το βρίσιμο , η λύση είναι να κλειδώνουν τα topic !!!

Οχι ότι το κάνατε εσείς ποτέ ή δεν καταλαβαίνω την δυσκολία , αλλά έτσι περιορίζετε η ελευθερία έκφρασης παιδιά.
Αν ξέρω ότι κάθε φορά που λέω κάτι αρνητικό για το xbox360 και την MS κλειδώνουν τα topic τι πρέπει να κάνω ?

GTX

Reaction score
39
Άσε Blizard σε λάθος forum τα λες αυτά. Ψάξε να δείς πόσα thread έχουν κλειδωθεί εδώ και θα καταλάβεις. Μη τρελαθούμε κιόλας που περιορίζεται η ελευθερία έκφρασης εδω μέσα.

Το οτι έχεις βαρεθεί να το ακούς πάντως δεν είναι καλό σημάδι :happy_4:

Reaction score
0
Απλά είναι η πιο εύκολη λύση παιδιά, σε όλα τα forum γίνεται δεν λέω για εδώ , μια χαρά είσαστε απλά σας βρήκα και είμαι περίεργος.

Το θέμα είναι τι κάνω εγώ τώρα για να είμαι εντάξει και να μην το κλειδώσεις ... συνεχίζω να λέω αυτό που πιστεύω για τις κονσόλες ή πρέπει να τα λέω 50-50 ώστε να μην θυμώσουν μερικοί και με βρίσουν ?
Αν δω ένα νέο που δεν θα αρέσει καθόλου σε κάποιους το βάζω ή το κρατάω ?

Με λίγα λόγια, να αλλάξω κάτι ή όχι ???

GTX

Reaction score
39
Απλά είναι η πιο εύκολη λύση παιδιά, σε όλα τα forum γίνεται δεν λέω για εδώ , μια χαρά είσαστε.

Το θέμα είναι τι κάνω εγώ τώρα για να είμαι εντάξει με εσένα και να μην το κλειδώσεις ... συνεχίζω να λέω την πραγματική άποψή μου για τις κονσόλες ή πρέπει να τα λέω 50-50 να μην θυμώσουν μερικοί και με βρίσουν ?
Αν δω ένα νέο που δεν θα αρέσει σε κάποιους το βάζω ή το κρατάω ?

Με λίγα λόγια, να κάνω κάτι ή όχι ???
Αν δε κατάλαβες καλά αυτό που είπα είναι οτι εδώ ποοοολύ σπάνια κλειδώνονται θέματα. Άρα μπορείς να συνεχίσεις να γράφεις ελεύθερα τις απόψεις σου αρκεί να μη προσβάλλεις κανένα με προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Αυτό φυσικά πάει σε όλους μη τα ξαναλέμε.

Reaction score
5
Αυτό το πράγμα έχω βαρεθεί να το ακούω βρε παιδιά σε όλα τα forum !!!
Λέει κάποιος την γνώμη του για μια κονσόλα, ένα projector ή ότι άλλο χωρίς να προσβάλει κανένα, και επειδή σε κάποιον "υποστηρικτή" της εταιρίας δεν άρεσε και άρχισε το βρίσιμο , η λύση είναι να κλειδώνουν τα topic !!!

Οχι ότι το κάνατε εσείς ποτέ ή δεν καταλαβαίνω την δυσκολία , αλλά έτσι περιορίζετε η ελευθερία έκφρασης παιδιά.
Αν ξέρω ότι κάθε φορά που λέω κάτι αρνητικό για το xbox360 και την MS κλειδώνουν τα topic τι πρέπει να κάνω ?
Φίλε blizard, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!!!

Απευθυνόμουν στα άτομα που έχουν μπει σε αυτό το thread με ένα ψευδώνυμο, και ΒΡΙΖΟΥΝ, και ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τους άλλους.

Δεν έγραψα ΤΙΠΟΤΑ για τις απόψεις των μεν και των δε για τις συγκεκριμένες κονσόλες. Μια συναινετική παραίνεση έκανα, για το σκοπό της 'σφαγής' για το ποιανού μωρού το π***...συγγνώμη το console είναι πιο μεγάλο....εε....καλύτερο...!!

Είναι κατανοητό; ;-) Γιατί μου φαίνεται ότι τσουβαλιάζεις λάθος forum. Δεν θέλω να επανέλθω. Και επανήλθα ήδη μια φορά!!

Reaction score
4
Ρε παιδιά πραγματικά μου κάνει εντύπωση γιατί τόσος κόσμος κάθεται και τσακώνεται σε αντίστοιχα threads ανα τον πλανήτη? Μιλάμε η κατάσταση έχει ξεφύγει παντελώς.

Έχουμε 2 κονσόλες. KAMIA δεν είναι τέλεια και αν θέλουμε να πούμε τα πράγματα με το όνομα της καμία δεν είναι όπως θα έπρεπε να είναι.

Έχουμε το 360 που:

Αυτή τη στιγμή έχει καλύτερα γραφικά και μακράν καλύτερο live

αλλά

- Τα χει κάνει σκατά η MS και αντικαθιστά το ένα μετά το άλλο (συμπτωματικά το δικό μου χτές πέθανε) τουλάχιστον αναγνωρίζουν τη μλκια τους και τα αλλάζουν χωρίς πολλά πολλά.

- Δεν βάλανε HDMI, οκ βλακεία τους αλλά μη τρελαθούμε κιόλας, βγαίνουν όλοι και λένε για την έλειψη HDMI και για τα 1080p λές και είχαν και στο χωριό τους όλοι αυτοί 1080p τηλεόραση. Πέρα από αυτό με component μια χαρά ανεβάζει 1080p στα παιχνίδια και κάθονται όλοι και κράζουν λες και σπίτι τους έχουν κανένα Qualia και βλέπουν τις διαφορές μεταξύ i και p "happy_1""happy_1"
Ξαφνικά όλοι μάθανε το HD και έχουν γίνει και ειδικοί στην εικόνα...έλεος

- Τα ίδια πάνε για τα 1080p μέσω του HD-DVD που τα βλέπεις μόνο με το VGA που είναι ψιλοαπάτη γιατί πολύ απλά δε παίζει συσκευή που να δέχεται 1080p από VGA. Τί να κάνουμε κάποιοι θα πρέπει να ζήσουν με 1080i :crazy_1:

- Η Microsoft δεν ενσωμάτωσε το HD-DVD στην κονσόλα, οκ έχεις άλλο ένα κουτί αν τελικά θες να βλέπεις ταινίες αλλά κάνει Upscale στα DVD τουλάχιστον.

- Τέλος βάλανε και ένα drive που πραγματικά κάνει απαράδεκτο θόρυβο, τουλάχιστον οι νέες παρτίδες έχουν καινούριο drive που είναι πιο ήσυχο. Ντάξει θα μου πείς και αυτοί που έχουν το παλιό? Ε καλά μη τρελαίνεστε όπου να'ναι θα τα φτύσει και το δικό σας και με λίγη τύχη θα σας στείλουν ένα με το καινούριο drive :happy_4:

και περνάμε στο PS3 που:

Ναι μεν φαίνεται πιο ολοκληρωμένη κονσόλα με λιγότερα προβλήματα και έχει ενσωματωμένο το blu-ray

αλλά

- Το βγάλανε ενάμιση χρόνο μετά

- Τα καλύτερα γραφικά από το 360 και τα 1080p στα 60fps τα βλέπει μόνο ο Blizard :happy_4:

- Δεν έχει force feedback με το οποίο ξαφνικά ανακάλυψαν πολλοί οτι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτό

- Δεν κάνει upscale τα DVD και όπως είπαμε όλοι είχαν στο χωριό τους τηλεόραση 1080p οπότε φυσικά και κράζουν γιατί πώς θα δούνε τα DVD τους τώρα στα 576.

- Παίζει χειρότερα τα παιχνίδια του PS2 και φυσικά κράζουμε και πάλι γιατί αν πάρεις καινούρια κονσόλα αυτό που σ ενδιαφέρει κυρίως είναι να μπορείς να παίξεις τα ξεπερασμένα παιχνίδια που έλιωνες τόσα χρόνια

- Είναι πανάκριβο αλλά τελικά έχει την ίδια τιμή με ένα φορτωμένο 360. Άσε που δε θα φέρουν τη φτηνή έκδοση στην Ευρώπη ακόμα, σα τα Vista που όλοι κράζουν πόσο ακριβά είναι και τελικά σου λένε πήρα τα Ultimate :crazy_1:

Χμμμ :roll:

Τελικά μήπως δεν είναι το ένα από τα 2 τέλειο και το άλλο μούφα?? Ρε μήπως και τα 2 είναι ψιλομούφα?? Η μήπως τελικά να πάμε στη μέση και διπλωματική λύση? Το κάθε ένα έχει τα καλά του και τα κακά του???
Χιλια μπραβο gtx. Συμφωνω σε ΟΛΑ :bravo: !!!!!!!

Reaction score
0
Ρε παιδιά πραγματικά μου κάνει εντύπωση γιατί τόσος κόσμος κάθεται και τσακώνεται σε αντίστοιχα threads ανα τον πλανήτη? Μιλάμε η κατάσταση έχει ξεφύγει παντελώς.

Έχουμε 2 κονσόλες. KAMIA δεν είναι τέλεια και αν θέλουμε να πούμε τα πράγματα με το όνομα της καμία δεν είναι όπως θα έπρεπε να είναι.

Έχουμε το 360 που:

αλλά

- Τα χει κάνει σκατά η MS και αντικαθιστά το ένα μετά το άλλο (συμπτωματικά το δικό μου χτές πέθανε) τουλάχιστον αναγνωρίζουν τη μλκια τους και τα αλλάζουν χωρίς πολλά πολλά.

- Δεν βάλανε HDMI, οκ βλακεία τους αλλά μη τρελαθούμε κιόλας, βγαίνουν όλοι και λένε για την έλειψη HDMI και για τα 1080p λές και είχαν και στο χωριό τους όλοι αυτοί 1080p τηλεόραση. Πέρα από αυτό με component μια χαρά ανεβάζει 1080p στα παιχνίδια και κάθονται όλοι και κράζουν λες και σπίτι τους έχουν κανένα Qualia και βλέπουν τις διαφορές μεταξύ i και p "happy_1""happy_1"

- Τα ίδια πάνε για τα 1080p μέσω του HD-DVD που τα βλέπεις μόνο με το VGA που είναι ψιλοαπάτη γιατί πολύ απλά δε παίζει συσκευή που να δέχεται 1080p από VGA. Τί να κάνουμε κάποιοι θα πρέπει να ζήσουν με 1080i :crazy_1:

- Η Microsoft δεν ενσωμάτωσε το HD-DVD στην κονσόλα, οκ έχεις άλλο ένα κουτί αν τελικά θες να βλέπεις ταινίες αλλά κάνει Upscale στα DVD τουλάχιστον.

- Τέλος βάλανε και ένα drive που πραγματικά κάνει απαράδεκτο θόρυβο, τουλάχιστον οι νέες παρτίδες έχουν καινούριο drive που είναι πιο ήσυχο. Ντάξει θα μου πείς και αυτοί που έχουν το παλιό? Ε καλά μη τρελαίνεστε όπου να'ναι θα τα φτύσει και το δικό σας και με λίγη τύχη θα σας στείλουν ένα με το καινούριο drive :happy_4:

και περνάμε στο PS3 που:

Ναι μεν φαίνεται πιο ολοκληρωμένη κονσόλα με λιγότερα προβλήματα και έχει ενσωματωμένο το blu-ray

αλλά

- Τα καλύτερα γραφικά από το 360 και τα 1080p στα 60fps τα βλέπει μόνο ο Blizard :happy_4:

- Δεν έχει force feedback με το οποίο ξαφνικά ανακάλυψαν πολλοί οτι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτό

- Δεν κάνει upscale τα DVD και όπως είπαμε όλοι είχαν στο χωριό τους τηλεόραση 1080p οπότε φυσικά και κράζουν γιατί πώς θα δούνε τα DVD τους τώρα στα 576.

- Παίζει χειρότερα τα παιχνίδια του PS2 και φυσικά κράζουμε και πάλι γιατί αν πάρεις καινούρια κονσόλα αυτό που σ ενδιαφέρει κυρίως είναι να μπορείς να παίξεις τα ξεπερασμένα παιχνίδια που έλιωνες τόσα χρόνια

- Είναι πανάκριβο αλλά τελικά έχει την ίδια τιμή με ένα φορτωμένο 360. Άσε που δε θα φέρουν τη φτηνή έκδοση στην Ευρώπη ακόμα, σα τα Vista που όλοι κράζουν πόσο ακριβά είναι και τελικά σου λένε πήρα τα Ultimate :crazy_1:

Τελικά μήπως δεν είναι το ένα από τα 2 τέλειο και το άλλο μούφα?? Ρε μήπως και τα 2 είναι ψιλομούφα?? Η μήπως τελικά να πάμε στη μέση και διπλωματική λύση? Το κάθε ένα έχει τα καλά του και τα κακά του???

+535236523856328535

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Με κάλυψες απόλυτα GTX. Δεν έχω να πώ τίποτα παραπάνω. Συμφωνώ και με τις απόψεις σου και για τις 2 κονσόλες.

Game ON!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Μας την έκανε πάλι η S... !!

Έχουμε το 360 που:

αλλά

και περνάμε στο PS3 που:

αλλά

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Reaction score
4
Παντως εγω καποια στιγμη εχασα τη μπαλα και δεν καταλαβαινα ΤΙ υποστηριζει ο καθενας.....
Εγώ ψηφίζω Nintendo Wii και τον Δημήτρη Κάπα για πρόεδρο της ΑΕΚ. πιο πολλά λεφτά έχει ο Μήτσος απο τον Ντέμη :happy_8::happy_8:

Reaction score
4
Εγω λεω να αρχισω κατι και λεω να το κανουμε ολοι να αισθανθουμε καλυτερα. Λεγετε οπως ολοι ξερετε "Ασκησεις Θαρρους".
Θα λεμε αληθειες ομως.

Λοιπον το xbox360 (οχι το απλο) πραγματικα για μενα εχει τα πιο βολικα χειριστηρια που υπαρχουν που "δενουν" στο χερι και το καλυτερο παιχνιδι (για εμενα) μεχρι στιγμης σε κονσολα το gears of wars που πραγματικα με ενθουσιασε.

Περιμενω και εσας με τα δικα σας σχολια αλλα αληθειες μονο.

Reaction score
4
Εχω δοκιμάσει το XBOX360 για 2-3 βδομάδες και κάτοχος ενος PS2 (ο αδερφός μου βασικα, οχι εγω) θα πω οτι δεν μ'αρέσει το gaming του καναπε. Εχω δώσει ενα σκασμό λεφτά και τα γραφικά που εχω στο PC μου δεν τα πιάνει ούτε το PS5 :)
Οπότε καθαρά για λόγους gameplay ψηφίζω Wii.
Βέβαια δεν εχω δει PS3 αλλα και μονο απο την φανατική υποστηριξη που εχω δει το εχω σιχαθεί.
Ασε που γενικώς ΔΕΝ εμπιστεύομαι την Sony σε κανένα τομέα απολύτως (πέραν των κινητών)

Reaction score
5
Εγώ λέω να επικεντρωθούμε στο "BluRay - HD DVD" θέμα, και να αφήσουμε το ποιό έχει καλύτερα παιχνίδια, γιατί είμαστε σε λάθος κατηγορία!
Οι απόψεις δεκτές, αυτό που εμένα με κεντρίζει είναι ότι ελάχιστοι έχουν δει HD DVD από X360 ή BD από PS3 και παρόλα αυτά ΟΛΟΙ έχουμε γνώμη αν το ένα είναι καλύτερο από το άλλο!! Βρε πάμε καλά;;;:mad_1:
Προτείνω να διοργανωθεί συγκριτικό!:cool_8:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.239
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ