World of Warcraft. ( Μassive multiplayer online game.)

HV

Reaction score
0
Απο την στιγμη που δεν υπαρχει καλυτερο MMORG ειναι λογικο να εχει τα ινια.
Τα πρωτα Warcraft το εβαλαν εκει που ειναι και οποιος νομιζει το αντιθετο μαλλον δεν εχει μεγαλη σχεση με το θεμα. Μετρας ΕΠΙΣΗΜΕΣ στατιστικες αλλα οχι τις ΑΝΕΠΙΣΗΜΕΣ που ειδικα στα χρονια των RTS Warcraft ηταν πολλαπλασιες. Και ο μονος λογος που σκανε τοσα λεφτα τον μηνα ειναι επειδη ΔΕΝ μπορουν να το παιξουν αλλιως γιατι αν γινοταν τοτε τα 8.000.000 θα γινονταν με δυσκολια 1.000.000 και αυτο στην καλυτερη περιπτωση.......
Απο την αλλη μην θιξουμε οτι ο μεσος ορος των WOW gamers στην αμερικη ειναι τα 12....

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: World of Warcraft. ( Μassive multiplayer online game.)

Απο την στιγμη που δεν υπαρχει καλυτερο MMORG ειναι λογικο να εχει τα ινια.
Αν το καλύτερο ΜΜΟRPG που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι το "μέτριο" WoW και έχει τόσους παίκτες, έχει προκαλέσει τόση συζήτηση και ήταν αιτία για σοβαρά προβλήματα εξάρτησης σε πολλές χιλιάδες συνανθρώπους μας (που οδηγούν σε διαζύγια ή ακόμα και θάνατο στις χειρότερες των περιπτώσεων), ελπίζω να μην είμαι εδώ όταν βγει ένα πραγματικά καλό ΜΜΟRPG. Μάλλον θα μιλάμε για τη Δευτέρα Παρουσία.

Τα πρωτα Warcraft το εβαλαν εκει που ειναι και οποιος νομιζει το αντιθετο μαλλον δεν εχει μεγαλη σχεση με το θεμα.
Mε "μέσον" δηλαδή!Καλά, ό,τι πεις. :happy_5:
To τι σχέση έχω με το θέμα ας το αφήσουμε. Μόνο τον πρώτο καιρό και στις Beta ίσχυε αυτό που λες. Οι περισσότεροι που είχα ρωτήσει τα 2 χρόνια που έπαιζα WoW είτε δεν είχαν παίξει ποτέ τα RTS είτε τα έπαιξαν μετά που κόλλησαν με το WoW, από περιέργεια. Αυτό ήταν περισσότερο εμφανές από το 2ο χρόνο και μετά.
Έχεις κάνει κι εσύ αντίστοιχη "έρευνα" απο περιέργεια μέσα στο παιχνίδι, όπως εγώ, κι έβγαλες αντίθετα συμπεράσματα?

Μετρας ΕΠΙΣΗΜΕΣ στατιστικες αλλα οχι τις ΑΝΕΠΙΣΗΜΕΣ που ειδικα στα χρονια των RTS Warcraft ηταν πολλαπλασιες.

Και ο μονος λογος που σκανε τοσα λεφτα τον μηνα ειναι επειδη ΔΕΝ μπορουν να το παιξουν αλλιως γιατι αν γινοταν τοτε τα 8.000.000 θα γινονταν με δυσκολια 1.000.000 και αυτο στην καλυτερη περιπτωση.......
I hate to break it to you but:
(i) ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ > ΑΝΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ
(ιι) Αν νομίζεις ότι το 1995 που βγήκε το Warcraft ή αργότερα υπήρχαν τόσα PC και μεταξύ αυτών τόσα gaming PC ώστε να μπορούμε να μιλάμε για τα νούμερα που βλέπουμε σήμερα, μάλλον πρέπει να το ψάξεις παραπάνω. Για αρχή, δες τα νούμερα του computer gaming industry τώρα και τότε (βγάλε τα mmorpg έξω άμα θες) για να καταλάβεις για τι σύγκριση μεγεθών μιλάμε.
(iii) Υπάρχουν πολλοί private servers στο WoW αλλά τα στοιχεία για το πόσοι παίζουν σε αυτούς είναι ανεπίσημα και δε μπορώ να τα επικαλεστώ. :happy_6:

Απο την αλλη μην θιξουμε οτι ο μεσος ορος των WOW gamers στην αμερικη ειναι τα 12....
Στην Αμερική δεν ξέρω τι γίνεται αλλά στην Ελλάδα και στις περισσότερες χώρες οι μπαμπάδες δεν καταδέχονται να πληρώνουν 13-14 ευρώ το μήνα για να καίγεται το βλαστάρι τους μπροστά στο PC - και καλά κάνουν.

Έστω ότι είναι έτσι όμως...
Βοήθησέ με γιατί δε μπορώ να ακολουθήσω τη λογική σου.
Το 2002 που κυκλοφόρησε το Warcraft III οι σημερινοί 12χρονοι ήταν 8 ετών. Το δε 1995 που βγήκε το πρώτο Warcraft ήταν, στην καλύτερη περίπτωση, σπερματοζωάρια. Οι παραπάνω αποκλείεται να ήταν παλιοί παίκτες του WoW λοιπόν. Στην Αμερική υπάρχουν 2.000.000 παίκτες περίπου. Εφόσον ο μέσος όρος είναι στα 12 έχουμε αμέσως-αμέσως τουλάχιστον 1.000.000 συνδρομητές που ήταν πολύ μικροί για να θεωρηθούν "Ηardcore Warcraft fans - Blizzard you'll never walk alone". Αν υπάρχει ανάλογο "trend" και στις υπόλοιπες χώρες, έχουμε τουλάχιστον 4 εκατομμύρια κόσμο που, λόγω μικρής ηλικίας, αποκλείεται να ξεκίνησε το WoW λόγω προηγούμενης θετικής εμπειρίας με τα RTS Warcraft.
Τι ισχύει τελικα? :crazy_1:

minas

Πισιά
Reaction score
4.201
Don't feed the trolls... :mad_1:
Αφήστε τα να πεθάνουν από πείνα :cool_4:

HV

Reaction score
0
mina εσυ πολυ μου την μπαινεις και δεν σε κοβω καλα...

Κωστα θεωρουμενου το οτι το 95-96 που βγηκε το πρωτο Warcraft υπηρχαν κατι χιλιαδες ατομα απο Ελλαδα στο KALI και παιζαμε ολοι μαζι και το ειχαν πειρατικο θα επρεπε να σου λεει πολλα. Αυτο εννοω με Ανεπισημες στατιστικες...ΤΙΣ ΚΟΠΙΕΣ...Εκει δεν μπορεις να ξερεις ποσα εκκατομυρια παιζουν ενα παιχνιδι..Κατι χρονια πριν που βγηκε το WOW οσοι το αγοραζαν το εκαναν λογο των RTS..Τωρα πια λογικο ειναι να τραβηξει και κοσμο που αν τους ρωτησεις για το 1ο WarCraft δεν θα ξερουν το παραμικρο...Ιδου και το 12 μεσο ορος στην Αμερικη.
Ελπιζω να σε καλυψα..

Reaction score
0
Εχετε κανει μεγαλο ντορο για ενα κατα τα αλλα μετριο παιχνιδι...
Παρτε battlefield 2142 και δειτε τη εστι GRAPHICS :)
http://www.blizzard.co.uk/press/070306.shtml

Αυτα ειναι τα μαντατα 3,5 εκατομυρια ORIGINAL WOW Εxpansions σε λιγοτερο απο 2 μηνες κυκλοφοριας............
To παιχνιδι εχει ηδη γραψει ιστορια, εστω και αν αυριο ολοι σταματησουν να παιζουν.Το θεμα ειναι μεχρι που θα φτασει, τι standard θα θεσει, αυτο πραγματικα αξιζει και ειμαι περιεργος να δω.

HV

Reaction score
0
Και παλι κρινεις βαση επισημα στοιχεια απο την στιγμη που το παιχνιδι ΔΕΝ μπορει να παιχτει αντεγραμμενο...

GTX

Reaction score
39
Ρε HV στο είπαν και πριν αλλά δε το έπιασες μάλλον.
Μια χαρά παίζει αντιγραμμένο απλά πρέπει να συνδεθείς σε unofficial server και όχι της Blizzard, από τους οποίους αν κάνεις ένα google θα δείς οτι βρωμάει ο τόπος.

HV

Reaction score
0
Μα στον Unofficial δεν εχεις ολα αυτα που προσφερει η Blizzard σαν Extras...
Ειναι σαν το Battlefield με πειρατικους server...Επαφη δεν εχει.

GTX

Reaction score
39
Για να καταλάβω τώρα εσένα σε νοιάζει αν το παίζουν όπως θα έπρεπε ή αν το παίζουν και κάποια εκατομμύρια ακόμα χωρίς να τα σκάνε?

HV

Reaction score
0
Δεν εχει νοημα να το παιζουν σε unofficial servers , ειναι εντελως ανουσιο αυτο ειναι ολο.

Reaction score
0
Ρουφιανε GTX θα δεχθεις τα spells μου!!!! :mad_2: :crazy_3:
Παντως παιδια το game προσφερεται για καψιμο ΧΑΛΑΡΑ.
Το 3ωρο εναι στο νερο. :crazy_1:
Μεχρι να βηξεις ,να πας τουαλετα ,να σκοτωσεις κανενα αγριογουρουνο εχουν περασει 2-3 ωρες. :happy_4:
Αντε να δουμε μεχρι να ληξει το trial.
Χτες παντως μυρισα καμενη φλαντζα .:bravo:
Αρχισε να παιρνει .:happy_8:

Σημειωση:Aν δειτε ενα ψηλο ,ομορφο μωβ Elf Rogue στον Neptulon .....εγω ειμαι !!!:happy_5:

Reaction score
5
Μεχρι να βηξεις ,να πας τουαλετα ,να σκοτωσεις κανενα αγριογουρουνο εχουν περασει 2-3 ωρες. :happy_4:

Σημειωση:Aν δειτε ενα ψηλο ,ομορφο μωβ Elf Rogue στον Neptulon .....εγω ειμαι !!!:happy_5:
βρε πανάθλιο σκουλίκι! βρε ατιμε! την κυριακή που πίναμε εσπρεσο & καπουτσίνο τρομάρα να σου'ρθει, δεν ειπες οτι δεν θες ούτε να το δεις;;;

Σταθερός στις απόψεις σου βλέπω...

Reaction score
7
Το ΚΑΣΤΡΟ ΕΠΕΣΕ!!!Ο ANDREW ΑΡΧΙΣΕ WOW!!!!TO Σ/κ παίζει καφές πάραυτα!!! Πρέπει να ενημερωθώ για τις εξελίξεις...

Reaction score
0

You are about to get PWNED .Κριμα Andrew, τωρα 8α αρχισεις να παραμελεις και αυτο το αγαπημενο σου site. Επισης εκανες char Rogue και αυτο κακος ΟΙΩΝΟΣ,γιατι οι περισσσοτεροι καμμενοι παιχτες που ξεκινησαν wow stis 14 - 2 - 2005 με rogue αρχισαν ....................................Καλη τυχη και Welcome to Azeroth

Reaction score
5
εκπαιδέυστε τον καλα σ'αυτό το για-αρχάριους-παιχνιδάκι να τον πάρω εγώ μαζι μου μετά στο Warhammer ^^

Reaction score
0
Ρε ολοι ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ειστε ?? :cool_1:
Reg τι να κανω ,μου δωσαν με την βια το trial!!!+2 euro!! :happy_2:
Νταβελη οχι και Καστρο. Μιλα μου στον Ενικο .
Φιντελ φιλε .Φιντελ. :happy_5:
Stam. για την παρεα το αρχισα.
Δεν εχω σκοπο να παραμελησω το AVSite .
Thanx για το καλοσωρισμα. :cool_4:
Pusher ,your soul is mine . :mad_3:
Και θα την πουλησω για 1 ψωροασημενιο. :happy_9:
Irene εισαι εσυ η ο "αλλος"?? "happy_1" :happy_4:

Λοιπον ,ραντεβου στο δεντρο στο χωριο των Elf σημερα.
Θα κραταω σπαθι για να με γνωρισετε και t-shirt που γραφει
"Sex with Gnomes is Kinky ":happy_5:.

Reaction score
5
Ρε ολοι ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ειστε ?? :cool_1:
Reg τι να κανω ,μου δωσαν με την βια το trial!!!+2 euro!! :happy_2:
καλαααα...ετοιμασου για Warhammer σιγα σιγά...

Reaction score
0
Λοιπον η χθεσινη εμπειρια θα μου μεινει αξεχαστη.
Οχι λογω παιχνιδιου .(αυτο ειναι μια αλλη ιστορια)
Λογω κινητοποιησης των φιλων του AVSite.
Χθες ενιωσα παρα πολυ ωραια .Στον Neptulon ειχε AVSite Party (/party ??) :happy_6:
Mε τις τηλεμεταφορες του ,με τα Q του ,με τις βολτες στο Μετρο ,
πετωντας με τον Γρυπα ,ξεναγηση στην Πολη ,
με το TeamSpeak ,με το chat ,με το τηλεφωνο ,με το κινητο ,
παρεα με ΟΛΟΥΣ τους φιλους. :cool_1:
Πραγματικα ενιωσα την φιλοξενια ενος Virtual κοσμου απο real elves ,mages και οτι αλλο εχει το WOW. :bravo:
Reg,Mosx,push,eir,spy ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ. :rei:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef