World of Warcraft. ( Μassive multiplayer online game.)

Reaction score
5
Άλλα μαθαίνω εγώ.... :happy_8:
Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, εγω δεν παίζω WoW :happy_9:
Εχω το account ενεργο και οοοοοταν δεν εχω τιποτε άλλο να κανω ίσως μπω να παίξω :prof:
Τώρα πως βρέθηκα με 280+ skinning/leatherworking στο 32 lvl ειναι μια άλλη ιστορια :cool_3:

Οπως και να έχει, το WoW απλά είναι οτι καλύτερο μπορούσα να βρω να σκοτώνω την ώρα μου μέχρι να έρθει το Warhammer Online ώστε να κάψω ό,τι εγκεφαλικο κύτταρο μου έχει απομείνει ύστερα απο 10 χρόνια στα mmorpgs :crazy_1::crazy_1::crazy_1:

GTX

Reaction score
39
Επιφανές μέλος του site, γνωστό για τις antiwow πεποιθήσεις του, με πήρε τηλέφωνο χτές για να με ρωτήσει σε ποιό server να μπεί!!!!! :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Ποιός είναι ο ένοχος κύριοι??? :smoking:

Reaction score
0
ο Andrew!
Συντονιστης θεματολογιας παιχνιδιων και να μην παιζει WOW

ΧΑΧΑ ηταν απλα θεμα χρονου.

Και για τους κατεχοντες 3 απο 5 gladiator set + 1 gladiator weapon so far......

HV

Reaction score
0
Εχετε κανει μεγαλο ντορο για ενα κατα τα αλλα μετριο παιχνιδι...
Παρτε battlefield 2142 και δειτε τη εστι GRAPHICS :)

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: World of Warcraft. ( Μassive multiplayer online game.)

Εχετε κανει μεγαλο ντορο για ενα κατα τα αλλα μετριο παιχνιδι...
Παρτε battlefield 2142 και δειτε τη εστι GRAPHICS :)
Σωστά.
Άλλωστε μόνο 8-9 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο παίζουν WoW...Δεν είναι δα και φαινόμενο!....Ή μήπως είναι? :happy_6:

And by the way....GAMEPLAY >> GRAPHICS.

HV

Reaction score
0
Γιατι ειπε κανεις πως το BF δεν εχει gameplay ?
To WOW βασιστηκε στο φαινομενο WARCRAFT που υπηρχε απο το 96, δεν ηταν κατορθωμα απλα ενας τροπος για οσους πορωσαν τα RTS να συνεχισουν να ασχολουντε με αυτο το παιχνιδι.
Απο την αλλη οι νοσταλγοι της εποχης του EYE OF THE BEHOLDER βρηκαν μια ευκαιρια να παιξουν online ενα αναλογο παιχνιδι.
Τελος δες ποσοι παιζουν τα BF και το Planetside ανα τον κοσμο και θα δεις πως τα νουμερα δεν ειναι εντυπωσιακα :)

Reaction score
5
Το WoW είναι μετριο παιχνίδι
Το gameplay > graphics ισχύει

Αν ειναι να συγκρίνουμε το wow με κάτι άλλο θα έπρεπε να το συγκρίνουμε με άλλο mmorgp :)

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: World of Warcraft. ( Μassive multiplayer online game.)

ΗV, τo Gameplay > Graphics το ανέφερα απλά και μόνο επειδή είπες "Πάρτε battlefield 2142 και δειτε τη εστι GRAPHICS :)". Προφανώς αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό σε ένα καλό παιχνίδι για εσένα οπότε ήθελα να σου πω, με τον τρόπο μου, ότι διαφωνώ.

Δεν θα μπω σε συγκρίσεις με παιχνίδια σαν το BF διότι απλά δεν υφίσταται τέτοια σύγκριση.

Ένα μέτριο προϊόν δεν πιάνει αυτά τα νούμερα σε σχέση με τον ανταγωνισμό (και το γράφημα είναι παλιό):

Πέρα από genre παιχνιδού, μιλάμε για το 3ο σε πωλήσεις game στην ιστορία του PC gaming (πίσω από Sims και Starcraft) - και αναμένεται να ξεπεράσει και το Starcraft. Kαι η σημαντική διαφορά από τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι ότι μιλάμε για 8-9 εκατομμύρια που έχουν το παιχνίδι αυθεντικό και σκάνε ένα σεβαστό ποσό κάθε μήνα στη Blizzard για να συνεχίσουν να παίζουν.

Είναι δικαίωμά σου να μη σου αρέσει το WoW και να προτιμάς το X,Y,Z παιχνίδι αλλά το να λες ότι είναι "μέτριο" είναι άκυρο. Καλώς ή κακώς, 8.000.000+ άτομα που τα σκάνε κάθε μήνα αρκούν για να πιστοποιήσουν ότι το παιχνίδι είναι εξαιρετικό και να το καθιερώσουν ως φαινόμενο στο PC gaming. Σε όλους αυτούς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι μεγάλοι σε ηλικία που μέχρι πρότινος δεν είχαν ιδιαίτερη σχέση με τα computer games. Eπίσης, καλά όλα αυτά περί φαινομένου Warcraft, αλλά το Warcraft III είχε περίπου ένα εκατομμύριο πωλήσεις και τα προηγούμενα λιγότερες. Μέχρι τα 8+ υπάρχει σημαντική διαφορά, δε νομίζεις?

Και κάτι άλλο...Σε όλα τα forum που παρακολουθώ, ανεξαρτήτως θεματολογίας, υπάρχει κι ένα thread για το WoW με μία 300αριά post στο χαλαρό. Φαντάζομαι ότι κάτι αντίστοιχο θα γίνεται και στα υπόλοιπα forum. Δεν θυμάμαι να υπήρξαν ανάλογα thread για κάποιο game στο παρελθόν. Εσείς?

Στην τελική, αν ήταν "μέτριο" όλοι αυτοί οι συνδρομητές θα πλήρωναν ένα μήνα, θα πλήρωναν δύο και μετά θα το παράταγαν. Θα γινόταν ένα "μπαμ" στους συνδρομητές και μετά τέλος. Αντιθέτως, όμως, από το 2004 μέχρι σήμερα ο αριθμός των ενεργών συνδρομητών συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

Αν άρεσε σε όλους, θα μιλάγαμε για το τέλειο PC Game και θα μπορούσαν οι υπόλοιπες εταιρείες να βάλουν λουκέτο. Indeed, το WoW δεν είναι τέλειο. Το ότι δε μας αρέσει όμως δε σημαίνει ότι είναι "μέτριο". ΙΜΗΟ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.869
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef