Ποια ειναι η πιο "μουσικη" λαμπα ?

Reaction score
13
Ποιος τυπος Λυχνιας Εξοδου για Λαμπατους Ενισχυτες θεωρειτε οτι εχει την πιο "μουσικη" αποδοση ?
Μερικοι υποψηφιοι τυποι που ακουγονται πιο συχνα, ανεξαρτητα απο κατασκευαστη, ειναι :

Τριοδοι και διπλοτριοδοι : 2A3, 300B, 845, 805, 211, VT4C, 6AS7, 6C33C-B
Πεντοδοι και Τετροδοι δεσμης : 6L6GT, 6V6GT, EL34, 6CA7, 6550, KT77, KT88, EL84, EL509, EL519, 6146

Βεβαια η ερωτηση δεν περιοριζεται σε αυτες.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.500
Γνωρίζω την απάντηση, αλλά είναι επιχειρηματικό μυστικό.

Reaction score
13
2A3, 6CC33C-B

6C33C-B το Ρωσικο τανκ. Του εργοστασιου Ulyanov. Ξερεις, του Vladimir Ilits.
Για την ακριβεια ο τυπος της ειναι 6S33S-V, αλλα κανεις δεν την ξερει ετσι.
Και εχει και μια μικρη ανατομικη ιδιαιτεροτητα : 3 βυζια

Reaction score
7
Δεν τις έχω ακούσει όλες και δεν είμαι και πολύ ψαγμένος όσον αφορά τύπους κλπ. Στα αυτιά μου όμως η 300B από τα "ακριβά" μου έχει μείνει σαν το μουσικότερο απωθημένο (επειδή δεν θα μπορέσω μάλλον ποτέ να στήσω σύστημα πάνω της..) και η EL34 από τα "φτηνά" που την έζησα χρόνια και πάντα αναπολώ το άκουσμά της..

Reaction score
13
Δεν τις έχω ακούσει όλες και δεν είμαι και πολύ ψαγμένος όσον αφορά τύπους κλπ. Στα αυτιά μου όμως η 300B από τα "ακριβά" μου έχει μείνει σαν το μουσικότερο απωθημένο (επειδή δεν θα μπορέσω μάλλον ποτέ να στήσω σύστημα πάνω της..) και η EL34 από τα "φτηνά" που την έζησα χρόνια και πάντα αναπολώ το άκουσμά της..
Ohh.... Po-boy, po-boy ! ! (Φτωχοπαιδο)
Κυτταξες το ζωδιο σου τελευταια ?
Πριν το Πασχα θα εχεις μια ενδιαφερουσα ευκαιρια. Μπορει και δυο.

Reaction score
13
Και η 4-400 καλή είναι. Δε μπορεί, βαλτός είσαι!

Eιναι που εχω περασει κατι παιδικες αρρωστιες, και μου μεινανε κατι ψιλα. Καθως και κατι χοντρα. Καθως και ενα πολυ χοντρο. Ισαμε 2.5 kWatt. Αλλα το τελευταιο ειναι ενα κι ορφανο. Υποψιν οτι δεν εχω διαθεση να ξανακυλησω.
Εσυ αμα εισαι ηρωας δες εδω : http://www.AudioCraftworks.gr/gr/pages/prods/radio.htm

Ειδες τωρα... Με βγαζεις εκτος θεματος. :cool_4:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.173
Members
38.422
Νεότερο μέλος
dimkkk