Ειδα το Oppo 981

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Tις τελευταιες ημερες εχω στην κατοχη μου και τεσταρω το Oppo 981
To DVD εχει ηδη παιξει σε διαφορες αναλυσεις και με διαφορετικους προβολεις.
Δυστυχως δεν εχω βρει τον χρονο να γραψω αναλυτικα για το player αλλα καθως ο Αποστολης ειναι φιλος θα προτιμουσα να μην γραψω εγω, οτι ειναι να γραψω καθως ξερετε ποσο ευκολα μπορουν να παρεξηγηθουν ολα αυτα...
Οποτε εαν καποιος βρεθει προς τα μερη μου και θελει να ριξει μια ματια ειναι ευπροσδεκτος....:cool_4:

Reaction score
0
τωρα γιατι μας βαζεις φωτιες .... αν και απο το smily να καταλαβω οτι ειναι καλο;; και συγνώμη Αντρεα ποιος πρεπει να γραψει κριτικη ;;; εγω που το ειδα και εχω δει αλλα δυο στη ζωή μου ??

και πες μου τι να καταλαβουμε εμεις οι φτωχοι ... "δυστυχως δεν εχω χρονο" (πρωτη αρνηση) "...αλλά καθως ο Αποστόλης ειναι φίλος..." (δευτερο αρνητικο, οχι η φιλια το υφος οπως το αντιλαμβανομαι εγω -για να μην παρεξηγηθουμε) "...θα προτιμούσα να μην γράψω εγω ...."

εγω καταλαβα κηδεια ..... αρα και μια λεξη να γραφεις σε παρεξηγουμε!!!

λοιπον αν μπορεις πες μας .... πχ ειναι τιμιο για τα λεφτα του .... λεει πολλά και τίποτα .... :prof:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
λοιπον αν μπορεις πες μας .... πχ ειναι τιμιο για τα λεφτα του .... λεει πολλά και τίποτα .... :prof:
Απο οσα εχω δει μεχρι τωρα ειναι το πιο τιμιο για τα λεφτα του:cool_4:
Αλλα οπως ειπα και πιο πριν γνωριζω τον Αποστολη χρονια οποτε ο καθενας μπορει να το εκλαβει οπως θελει...:prof:

Reaction score
10
Αμα ημουν εγω ο κατασκευαστης μπορει να ειχα αλλη αποψη.
Η φιλια... φιλια και το φορουμ... φορουμ.
Δωστου να καταλαβει και μη φοβασαι τιποτε.
Εγω δεν εχω να πω κουβεντα ουτε καλη ουτε κακη.
Οπως ειπα και στο ξεκινημα μου, το πρωτο demo θα παει στο AvSite για πρωτο Πανευρωπαικο τεστ. Και το αξιζει και αυτο και τα μελη του.
Τα σχολια σας και οι κριτικες μονο καλο μπορουν να κανουν, αν το δεις με το ματι του να βελτιωνεις συνεχως τα προιοντα σου.
Και ευτυχως οι ανθρωποι της Oppo δουλευουν με αυτο το πνευμα.
Και παλι ευχαριστω.

Απο οσα εχω δει μεχρι τωρα ειναι το πιο τιμιο για τα λεφτα του:cool_4:
Αλλα οπως ειπα και πιο πριν γνωριζω τον Αποστολη χρονια οποτε ο καθενας μπορει να το εκλαβει οπως θελει...:prof:

Reaction score
0
εγω αυτο που ειδα μου αρεσε και το λεω ... οπως λεω οτι εχω δει ακομα 2 συσκευες (pioneer 565, sony dav 100 - που ημουν και ειμαι κατοχος - ξερω δεν συγκρινονται) ... απλά δεν ξερω από ήχο ... κατι που ειναι υποκειμενικό ...

απλά όταν διαβάζεις σε ενα site "The bottom line: Performing nearly as well as players costing four times the price, the Oppo DV-981HD is an unbeatable bargain for videophiles and enthusiasts. " ... λες απλά το ΘΕΛΩ ... και αφού μπορώ να το δώ ... ακόμα καλύτερα, .... σας ευχαριστώ και τους δύο για την ευκαιρία που μου δωσατε μιας και δεν ειναι ευκολο παντα να βλεπεις οτι σκεφτεσαι να αγορασεις ...

Reaction score
1
Πρίν αγοράσω το snazio το είχα στα πολύ υπ'όψιν το oppo αλλά επειδή θα ερχόταν απο την άλλη άκρη του Ατλαντικού λίγο "κόλλησα".
Έχω διαβάσει πάντως κατα καιρούς πολύ καλές κριτικές και μάλιστα κάπου είχα βρεί να το συγκρίνουν με το κορυφαίο της Denon και να το βγάζουν αρκετά κοντά.

Reaction score
1
Απάντηση: Ειδα το Oppo 981

Έχω το 971 στην κατοχή μου εδώ και ένα χρόνο περίπου.
Καταπληκτική εικόνα αλλά και απίστευτος ήχος με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και μέγιστη υποστήριξη από την μαμά εταιρεία.
Φανταστείτε τι θα κάνει το 981...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.237
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ