- Reaction score
- 14
Δεν είμαι ο μόνος...είμαι ο πρώτος...μεγάλη διαφορά..
Και έχω ξαναματαγράψει πως μου έχει κάνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ και εμένα πως δεν το έχουν δεί σαν μεγάλο πρόβλημα στα sites του εξωτερικού..
Θα σου πρότεινα όπως και σε όλους να κάνουμε υπομονή...
Εγώ προσωπικά δεν πήρα ps3 χθες ( αν και είχα κάνει κράτηση) ακριβώς γι αυτόν τον λόγο..
θα περιμένω απαντήσεις από ανθρώπους σοβαρούς που εμπιστεύομαι..
Μάλλον έχω την μεγαλύτερη συλλογή hd-dvd ως τώρα από τους αγαπητούς συνφορουμίτες μου..
Έχω δεί διαφορές στην κίνηση και εγώ από δίσκο σε δίσκο..(πολύ περίεργο)..
Η χειρότερη όμως ταινία που μπορώ να θυμηθώ από αυτές που έχω είναι έτη φωτός καλύτερη σε κίνηση από αυτές που έχω αναφέρει προηγουμένως σε bd..
O προβληματισμός μου δεν είναι θεωρητικός...έχω παραθέσει 100 φορές ποιές ταινίες είδα και με ποιόν συνδυασμό..
Δεν μπορώ να δεχτώ αμφισβήτηση κάποιων γεγονότων που έχω ζήσει...(και σίγουρα όχι από εσένα..)
Μακάρι να διαψευστώ σύντομα και οι επιφυλάξεις μου να κάνουν φτερά..
Προσωπικά δεν με νοιάζει ο πόλεμος των format..
Αν είναι καλό το bd θα προχωρήσω με μεγάλη χαρά στη αγορά του !!!
Προς το παρόν δεν είναι έτσι...
θέλω μόνο ότι καλύτερο..
Στο hd-dvd ψάχνεις ποιά ταινία ΔΕΝ έχει καλή εικόνα , ενώ στο bd ψάχνεις αυτές με την καλή.. προς το παρόν τουλάχιστον...
Και έχω ξαναματαγράψει πως μου έχει κάνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ και εμένα πως δεν το έχουν δεί σαν μεγάλο πρόβλημα στα sites του εξωτερικού..
Θα σου πρότεινα όπως και σε όλους να κάνουμε υπομονή...
Εγώ προσωπικά δεν πήρα ps3 χθες ( αν και είχα κάνει κράτηση) ακριβώς γι αυτόν τον λόγο..
θα περιμένω απαντήσεις από ανθρώπους σοβαρούς που εμπιστεύομαι..
Μάλλον έχω την μεγαλύτερη συλλογή hd-dvd ως τώρα από τους αγαπητούς συνφορουμίτες μου..
Έχω δεί διαφορές στην κίνηση και εγώ από δίσκο σε δίσκο..(πολύ περίεργο)..
Η χειρότερη όμως ταινία που μπορώ να θυμηθώ από αυτές που έχω είναι έτη φωτός καλύτερη σε κίνηση από αυτές που έχω αναφέρει προηγουμένως σε bd..
O προβληματισμός μου δεν είναι θεωρητικός...έχω παραθέσει 100 φορές ποιές ταινίες είδα και με ποιόν συνδυασμό..
Δεν μπορώ να δεχτώ αμφισβήτηση κάποιων γεγονότων που έχω ζήσει...(και σίγουρα όχι από εσένα..)
Μακάρι να διαψευστώ σύντομα και οι επιφυλάξεις μου να κάνουν φτερά..
Προσωπικά δεν με νοιάζει ο πόλεμος των format..
Αν είναι καλό το bd θα προχωρήσω με μεγάλη χαρά στη αγορά του !!!
Προς το παρόν δεν είναι έτσι...
θέλω μόνο ότι καλύτερο..
Στο hd-dvd ψάχνεις ποιά ταινία ΔΕΝ έχει καλή εικόνα , ενώ στο bd ψάχνεις αυτές με την καλή.. προς το παρόν τουλάχιστον...