Venture SHD7000 HD DVD-Το τέλος του blu-ray?

Reaction score
0
Το πρώτο κινέζικο hd-dvd player το Venturer SHD7000 με κόστος 100$ ετοιμάζεται για τις ΗΠΑ.....τί να σημαίνει αυτό άραγε για το blu-ray?Μείωση τιμών ή καταστροφή?

Reaction score
2
Εχει βγει επίσημη ανακοίνωση; Γιατί τα φτηνά κινέζικα players φημολογούνται πολυ καιρό αλλά ακόμα τίποτα χειροπιαστό...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Venture SHD7000 HD DVD-Το τέλος του blu-ray?

Εχει βγει επίσημη ανακοίνωση; Γιατί τα φτηνά κινέζικα players φημολογούνται πολυ καιρό αλλά ακόμα τίποτα χειροπιαστό...
Ναι στη Cebit και η εταιρία που θα το κατασκευάσει είναι αυτή που παρέχει φθηνά dvd plyers στην εταιρία Wall-mart(ΗΠΑ)...........:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Venture SHD7000 HD DVD-Το τέλος του blu-ray?

πότε βγαίνει; Θα έχουμε σημαντικές εξελίξεις...
Υπολόγισε κατά το Σεπτέμβριο.....ένα μήνα μετά δηλαδή από το Sony BDP-S300 των 599$...........αλλά για Ευρώπη καμία ανακοίνωση(αλλά με τέτοια τιμή ποιός νοιάζεται?:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: )

Reaction score
0
Το τέλος του Blu-ray? :happy_5: Αυτές οι θεωρίες του χάους είναι το κάτι άλλο...

Όταν Toshiba & Sony καλά καλά δεν φτιάχνουν players που να δουλεύουν όπως πρέπει όποιος πάει να πάρει τέτοιο player θα είναι άξιος της μοίρας του.

Reaction score
3
Δηλαδή μας λες οτι ένα format μπορεί να στηριχθεί μόνο σε έναν major κατασκευαστή CE; :crazy_1:

don't think so...
Φυσικά και όχι. Το "μην ανησυχείς" αναφέρεται στην αξιοπιστία των συσκευών της εταιρείας και όχι στο φορμά.
Γι αυτό κι εγώ δεν πάω ακόμα σε HD, είμαι παθών από VHS-Beta.

Reaction score
0
Η προσωπικη μου εμπειρια απο dvd player Toshiba ειναι οτι ειναι υπερευαισθητα στις γρατσουνιες. Σιγουρα το HDDVD της ειναι εντυπωσιακο αλλα αν αρχισουμε ποτε να νοικιαζουμε HDDVD απο τα βιντεοκλαμπ, εχω σοβαρες επιφυλαξεις αν θα καταφερνουν να παιζουν. Η Sony δεν ξερω αν μπορει να βγαλει κατι ιδιαιτερα καλο, δυο Philips που ειχα υστερουν στο progressive και τα Denon αν και ωραια εικονα, στους ταλαιπωρημενους δισκους υπαρχει προβλημα καθως και διαφορες αλλες ανωμαλιες. Κατι Pioneer που εχω υποψη μου ομως, για να μην παιξουν θελουν περιποιηση με σκεπαρνι.
Λογω των παραπανω εγω θα περιμενα για καποιο καλο Universal Pioneer σε μετρια εστω τιμη... Αν ειναι και recorder ακομα καλυτερα... :crazy_11:

Reaction score
0
Απάντηση: Venture SHD7000 HD DVD-Το τέλος του blu-ray?

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς παιδιά όταν όμως με το καλό κυκλοφορήσει εγώ θα το εισάγω από ΗΠΑ στα σίγουρα............:happy_4:

Reaction score
0
Η προσωπικη μου εμπειρια απο dvd player Toshiba ειναι οτι ειναι υπερευαισθητα στις γρατσουνιες. Σιγουρα το HDDVD της ειναι εντυπωσιακο αλλα αν αρχισουμε ποτε να νοικιαζουμε HDDVD απο τα βιντεοκλαμπ, εχω σοβαρες επιφυλαξεις αν θα καταφερνουν να παιζουν. Η Sony δεν ξερω αν μπορει να βγαλει κατι ιδιαιτερα καλο, δυο Philips που ειχα υστερουν στο progressive και τα Denon αν και ωραια εικονα, στους ταλαιπωρημενους δισκους υπαρχει προβλημα καθως και διαφορες αλλες ανωμαλιες. Κατι Pioneer που εχω υποψη μου ομως, για να μην παιξουν θελουν περιποιηση με σκεπαρνι.
Λογω των παραπανω εγω θα περιμενα για καποιο καλο Universal Pioneer σε μετρια εστω τιμη... Αν ειναι και recorder ακομα καλυτερα... :crazy_11:
Βαίε η Pioneer έχει δηλώσει τις προθέσεις της - Βlue Ray

Αν δεν συμβεί κατι τραγικό θα επιμείνει εκεί.. Αλλωστε μεχρι στιγμής το Blue Ray player της στην Αμερική (απο τη σειρά elite) παει περιφημα και με βάση τις κουβέντες που γινονται στα διαφορα φορουμς (π.χ avsforum) είναι το μονο μηχανημα blue ray μεχρι στιγμής που παίζει απροβλημάτιστα και εξαιρετικά..

Kαι εγώ την Pioneer περιμενω να σου πώ την αλήθεια (εκτός εαν αναστηθεί το HD-DVD ξαφνικά) γιαυτο θα κανω υπομονή μέχρι τέλος του έτους...:smoking:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.308
Members
38.296
Νεότερο μέλος
Monarchix