Για τον Ντρημογιαννο...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Το νεο πλυντηριο ρουχων που λανσαρει η LG υποσχεται οριστικο τερμα στο πλυσιμο στο χερι.
Ετσι ο φιλος μας και τα χερακια του θα διατηρησει μεταξενια και θα βρει τον επιπλεον χρονο που χρειαζεται για να ολοκληρωσει τις υπολοιπες δουλειες του σπιτιου.
Με καδο απο τιτανιο και ακομα λιγοτερο πουρι, το πλυντηριο της LG ειναι και...αντιαλλεργικο.
Θα μπορει δηλαδη να πλενει τα...θεσμενα μωρουδιακα opws Americi :happy_5:

Να η ευκαιρια να μαζεψει και μερικους φιλους και γειτονες κοντα του(βλ.Γενικο) και να οργανωσουν ενα αγριο και αμαρτωλο...washing party:bravo:

Μονο 1912$

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μπουαχαχαχαχαχα!!! "happy_1""happy_1":happy_5::happy_5::happy_8::cool_10::cool_11::crazy_3::crazy_3::respect:

Reaction score
14
Μπουαχαχαχαχαχα!!! "happy_1""happy_1":happy_5::happy_5::happy_8::cool_10::cool_11::crazy_3::crazy_3::respect:

σκάσε εσύ.... γιατί εχω "stiches for your fur"... και μην με αρχίσεις γιατί ο Νιαγάρας και ο Τυφλοπόντικας του Proprietor δεν σε σώζουν!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
σκάσε εσύ.... γιατί εχω "stiches for your fur"... και μην με αρχίσεις γιατί ο Νιαγάρας και ο Τυφλοπόντικας του Proprietor δεν σε σώζουν!!
Αααα, ολα κι ολα...
Αν εχεις κατι για τον global μας να το πεις!:happy_5: :happy_5:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Παιδια ειναι απιστευτο!
Εχω τον ντρημογιαννο στο τηλεφωνο και μου λεει ποιο ειναι το καλυτερο πλυντηριο...:happy_5: :happy_5:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ντρήμη μου παιδαρά μου, τσολιά μου, σιλάνς μάι μπόι κι εγώ εδώ είμαι ιφ γιου κόου γουατ άι μιν, σε πάμπερς σε τενεκέδες όπου θες το λάδι της ελιάς θα το έχεις (extra bonus πολλά μυστικά του παππού ιδρυτή να γελάμε κανα 3μηνο)... :happy_9:

Reaction score
14
Ντρήμη μου παιδαρά μου, τσολιά μου, σιλάνς μάι μπόι κι εγώ εδώ είμαι ιφ γιου κόου γουατ άι μιν, σε πάμπερς σε τενεκέδες όπου θες το λάδι της ελιάς θα το έχεις (extra bonus πολλά μυστικά του παππού ιδρυτή να γελάμε κανα 3μηνο)... :happy_9:

Αγγλικό ο βλάχος!!! Σαν τυρί Στίλτον!!!

Reaction score
17.811
Εχω τον ντρημογιαννο στο τηλεφωνο και μου λεει ποιο ειναι το καλυτερο πλυντηριο...:happy_5: :happy_5:
Kαι οπως ειναι φυσικο ειπε....Miele!!!:crazy_3:

Reaction score
17.811
Για να ζητησω και μια πεμπτη γνωμη....

Τι απορρυπαντικο προτιμας....?Αυτο σε σκονη η το αλλο που κανει καλο και στις ινες και στις υαινες,το υγρο, που υπαρχει και σε sensitive για ευαισθητες ψυχουλες????:happy_4:

Reaction score
7
Μπάι δε γουέι που έλεγε και ο παππούς μου το μαύρο LG είναι χάρμα οφθαλμών από κοντά...Και έρχεται και σε σετάκι με μαύρο ψυγείο...

VG

Reaction score
0
Δεν ξερω αν μετα το 1980 εχει αλλαξει κατι στα πλυντηρια (περαν της ενεργειακης τους αποδοσης)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.307
Members
38.540
Νεότερο μέλος
Ionianpower